Ovocné pohladenie jahody a rebarbory

18:11

O jahodách som tu písala viackrát. Pre naše zdravie sú veľmi prospešné. Toto malé milé červené plody pozná väčšina z nás, lebo v čase ich zberu na nás vykúkajú z obchodov, malých pouličných stánkov i zo záhrad. Ale čo rebarbora? Tú vidno menej a priznám sa, tento rok sme z nej mali doma koláč jeden jediný raz.  Je jednou z najzdravších druhov zeleniny. Jej chuť je kyslá  a charakteristická je pre ňu krvavočervená stonka. Obsahuje kyselinu listovú, vápnik, draslík, je bohatým zdrojom vlákniny, detoxikuje telo, podporuje činnosť čriev a potláča zápchu. A ako bonus, podľa mágie sa rebarbora považuje za rastlinu lásky :) A čo sa stane, keď sa spoja jahody a rebarbora? Koláč! A tiež telové mliečko od Dermacolu.







O telovom mliečku si môžete prečítať:

     "Telové mlieko s vôňou rebarbory a extraktom z jahôd dodáva pokožke optimálnu hydratáciu, zvláčňuje ju, vyživuje a zanecháva jemnú na dotyk. Svieža rebarborová aróma vám dodá energiu a naštartuje vaše telo i myseľ."

Prípravky Aroma Ritual sa vyznačujú pútavý obalmi. Spomínam si, ako som si objednávala svoj úplne prvý sprchový gél z tejto rady. Bolo to hrozno a limetka, v čase vinobrania bol za super cenu. Už pri otvárení krabice som vedela, že je tam niečo výnimočné, pretože v nej voňalo všetko - sama krabica, ružová taštička, v ktorej gél bol, ešte aj vzorky voňali ako sladké hrozno :) A keď som zbadala obal, išla som si oči vyočiť - bol ozaj krásny! Toto telové mlieko nie je výnimka, podobne ako tie ostatné, má svoje čaro. Zelenú tubu zdobí zväzok rebarbory a veľmi realisticky vyzerajúca jahoda, ktorá doslova kričí Zahryzni sa! Objem je 200 ml a vrchnáčik pevne drží na obale. Predtým som mala telové mlieko hrozno a limetka a bolo dokonalé. Tá vôňa sa nedala popísať, taká bola krásna. Preto som bola zvedavá, ako bude voňať toto. Vôňa je nepochybne zaujímavá. Niekde v pozadí je cítiť sladkú jahodovú vôňu. Aj tú rebarborovú je tam cítiť. Ale... mne to vonia veľmi umelo a nevýrazne. Neviem si pomôcť, ale môjmu hroznu - limetke sa nedokáže vyrovnať a veľmi ma neoslovila. Už podstatne viac sa mi páčila konzistencia. Ružové mlieko nie je úplne riedke, nerozteká sa a teda ma nerozčuľuje. Ľahko a rýchlo sa vsiakne do pokožky bez toho, aby ju zanechalo mastnú alebo lepkavú. Na chvíľku ju aj jemne prevonia, ale po pár minútach sa vôňa akoby vyparí. A hoci ona zmizne, ostáva viditeľne hydratovaná, na dotyk hodvábne jemný pokožka. 

Plusy:
  • krásny obal
  • dobrá konzistencia, nerozteká sa
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú 
  • pokožku hydratuje, zjemňuje, je vláčna a krásna
Mínusy:
  • napriek lákavej jahodovo rebarborovej kombinácii mi veľmi nevonia, príde mi to také umelé
  • zloženie
Mlieko stojí okolo 3,79 a kúpite ho v drogérii alebo na internete.

Máte svojho obľúbenca Aroma Ritual? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mě moc nezaujala ta vůně takže jsem si ho nekoupila :)
    Ale mám své oblíbence z téhle řady.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe