Nádherné oči vďaka nádherným tieňom

17:24

Pred pár týždňami som si našla v schránke žltý papierik. Klasika, všetci v práci, nikto doma. Potešila som sa, keď som zbadala, že je to Yves Rocher. Nikdy neviem, kedy nám pošlú produkty na testovanie a o to väčšiu radosť potom mám. Na druhý deň som balíček nedočkavo otvorila a nevedela som sa vynadívať na tú nádheru - poslali nám tiene! A ešte aj farbu, ktorú bežne používam. Padol mi kameň zo srdca, lebo keby mi príde nejaká iná, ktorú nepoužívam, by to bolo asi trochu komplikovanejšie, ale ktovie, možno by som si ju nakoniec aj obľúbila. Pustila som sa do skúšania, skúsila som ich na sucho i na mokro, kombinovala som farby ( ja vždy maximálne dve, inak som ľavá a neviem to) a zamilovala som sa do nich.  







O tieňoch si môžete prečítať:

     
     "Vhodné na suché alebo mokré líčenie, s výťažkom z ryže.

Značka Yves Rocher prichádza so smoky líčením v 4 perfektných odtieňoch, ktoré je možné podľa nálady kombinovať do množstva podôb. Suchým líčením odhalíte perleťové, hodvábne alebo matné efekty odtieňov a mokrým líčením metalický vzhľad. "

V ponuke sú v šiestich krásnych farebných variáciách, keby som si mala vybrať ja, brala by som hnedé alebo tie, ktoré som dostala, pretože to sú farby, ktoré používam rada a najčastejšie. Balenie je prekrásne, zlatý luxusný obal doslova kričí, že ukrýva niečo výnimočné. Keď som ich otvorila, zaplavila ma vlna nadšenia. Krásne farby, dosť veľké zrkadielko, dva aplikátory (aj keď tie zrovna veľmi nevyužijem, ale nie je na škodu mať ich po ruke, keby ich bolo ozaj treba) = malé predčasné Vianoce :) Štyri pútavé farby majú perfektné vlastnosti:
  • sú veľmi dobre pigmentované. Sýte farby sú pekné na sucho, pri aplikácii na mokro sú ešte intenzívnejšie  a výraznejšie
  • neprášia sa, čo je jedna z vlastností, ktoré pri očných tieňoch zbožňujem
  • veľmi dobrá výdrž. Skúsila som ich s podkladovou bázou aj bez nej. Bez nej vydržali na očiach celý deň, minimálne sa zlievali, ale trošku sa otláčali. Nebolo to nič tragické, ale pozorné oko si to všimlo. Potom som použila tiene s podkladovou bázou (teda s tromi rôznymi a niekedy vôbec neplatí, že najdrahšie je aj najlepšie) a výsledok bol brilantný. Nielenže vydržali celý deň v stave, v akom som ich ráno naniesla, ale otláčajú sa len veľmi málo. Pri aplikácii na mokro sa mi neotlačili vôbec, vtedy sa tie tiene akoby vcucnú do viečka a ani sa nepohnú. 
  • s priloženými aplikátormi sa nanášajú vcelku dobre, ale akosi som si zvykla na štetce a s nimi sa mi robí podstatne ľahšie. 
  • veľké zrkadielko je vynikajúce, je veľké ako obal, teda nič krpaté a vidno v ňom všetko, aj to, čo by som vidieť nechcela :)
  • odličovanie je rýchle - stačí jeden ťah obrúskom a je po nich
Nie som odborník na dekoratívnu kozmetiku a tobôž nie na líčenie očí, ale dovolím si tvrdiť, že tieto tiene sú naozaj skvost, do ktorého sa oplatí investovať. 

Plusy:
  • krásny luxusný obal
  • zrkadielko a dva aplikátory sú dobrým bonusom
  • štyri krásne tiene, 6 rôznych variácií (moji favoriti sú hnedá a sivá)
  • tiene sa neprášia, dobre sa aplikujú, krásne sú na sucho aj na mokro, vydržia celý deň bez zlievania, niekedy sa trošku otláčajú, čo sa dá ale redukovať podkladovou bázou
Mínusy:
  • mínusom sa môže javiť len trošku vyššia cena
Kvarteto púdrových očných tieňov kúpite v kamenných predajniach alebo u svojej kozmetickej poradkyne (ježkove zraky, ako by mi dobre padol eshop) a ich cena je 18 eur.

Akými farbami sa najradšej líčite? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. sú veľmi pekne pigmentované ale škoda tej vysokej ceny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V kamennej predajni sú teraz v akcii za 12,90, čo je super cena, len keby mám v okolí predajňu :/

      Odstrániť
  2. cen ama trošku mrzí, asi keby ju nedostanem k zrecenzovaniu tak si ju asi ani nekúpim ale tiež mám tieto farby a síce som tiene pred tým ani nemala, tak využívam zatiaľ iba čierny ako linku a časom ju začnem používam viac :) aspoň na nejaké akcie ju využijem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja skorej použijem tiene ako linku, preto som taká nadšená :) Cena je vyššia, ale keď je v akcii, je to celkom dobré. Len by som musela mať bližšie predajňu.

      Odstrániť
  3. Krásne farby, aj ja rada nosím tieto odtiene a balenie vyzerá naozaj luxusne :-)
    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj púder je tak krásne balený, ten som si kúpila už dávno, ale až teraz som ho vybalila a vyzerajú ako dvojičky :)

      Odstrániť
  4. Ooo ty stíny vypadají perfektně. Šedá sice není moje barva, ale mrknu se, v jakých jiných odstínech tu paletku ještě mají. Moc se mi líbí.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zapamätala som si modré, hnedé a zelené :) Okrem mojich šedých teda. 6 možností je na výber, aj tie ostatné sú krásne, len niektoré by som nevyužila.

      Odstrániť
  5. Zaujal ma práve ten čierny odtieň - je krásne matný a aj pigmentovaný, také niečo bežne zohnať je nemožné. Vlastne bolo nemožné, teraz už viem, kde sa dá nájsť.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe