Za málo peňazí veľa muziky

18:26

Kallos ma už niekoľkokrát presvedčil o svojich skvelých účinkoch. Pomer cena - kvalita je vynikajúci a za málo peňazí možno dostať naozaj veľa muziky. Kallos má radu LAB 35, ktorá ponúka pekné, nápadité obaly. Kondicionér, maska, šampón, sprej, sérum či mlieko - toto všetko v nej nájdeme v hravých farebných obaloch. Sesternica si z tejto rady kúpila šampón a kondicionér a bola veľmi spokojná. Podstatne spokojnejšia ako s keratínovou maskou, ktorá jej nesadla a minula ju len s veľkým sebazaprením ( u nás doma ju máme v litrovom balení a sme spokojné). A tak nejak sa mi dostala do rúk LAB 35 maska pre posilnenie vlasov. Spočiatku rozpačité pocity vystriedala spokojnosť.






O maske si môžete prečítať:

    "Maska na suché a lámavé vlasy LAB 35 pre posilnenie vlasov. Dodáva vlasom lesk, jemnosť a hebkosť. Nová zložka Keratrix obaluje vlasy ochranným filmom.
Po umytí vlasov masku naneste na polosuché vlasy, nechajte pôsobiť 5 minút a potom opláchnite."

Maska má 250 ml a je v obale, ktorý určite neprehliadnete. V krvavo červenom. Najčervenšom červenom, aký som videla. Skoro ako flamenco tanečnica, ktorej koluje v krvi vášeň a temperament. Ako všetkým Španielom, lebo z ich zeme tento tanec pochádza. Obal doslova kričí a rozhodne si ho s ničím iným v kúpeľni nepomýlite. Vrchnáčik na ňom pevne drží a mám tak istotu, že sa mi nikde nestratí. Čo sa vône týka, je sladká, pomerne výrazná a bližšie nešpecifikovateľná. Nevonia rušivo ani umelo a tesne po nanesení na vlasy ju nie je cítiť. Konzistencia je viac ako ideálna - hustá, nerozteká sa. Ako som už spomenula, naše začiatky neboli najružovejšie. Keďže mám dosť suché vlasy, čo spôsobuje moja atopická pokožka, rada používam masky od korienkov po končeky. Neraz je to menšia úľava aj pre kožu, teda, pokiaľ mi maska sadne. Táto jej neprekážala. Ale... Mne sa vlasy nemastia. Keby sa 6 dní nezmyjem, nie je to vidno, len by účes nemal tvar. Pri tejto maske som ich mala za dva dni mastné. Keď sa situácia zopakovala, rozladilo ma to, ale nie na dlho. Pri ďalších umytiach som masku naniesla len na vlasy od krku nadol - aby sa nedostala ku korienkom. Takže bolo po probléme - vlasy sa viac nemastili. A výsledok? Boli omnoho jemnejšie, hodvábne, ľahko sa rozčesávali a krásne sa leskli. Neboli také suché a vyzerali zdravo.

Plusy:
  • krásny pútavý obal
  • príjemná sladká, nie veľmi umelá vôňa
  • hustá maska sa nerozteká
  • vlasy vyživuje, zjemňuje, ľahko sa rozčesávajú, krásne sa lesknú, vyzerajú zdravo
Mínusy:
  • ak som masku nanášala od korienkov po končeky, mastili sa mi po nej vlasy
Za 250 ml masky zaplatíte okolo 2 - 2,4 eur, čo je skvelá cena, ak vezmem do úvahy pomer cena a kvalita. Kúpite ju na viacerých internetových stránkach. 

Mali ste niečo z rady LAB 35? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ja mám od nich ten sprejový kondicionér ,taký modrý Beach Mist myslím:D...a som spokojná:)
    inač neviem si predstaviť nanašať si masku aj pri korienky..ja az od polovice vlasov..kvoli rychlo sa mastiacim vlasom :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa vlasy takmer nemastia :) Preto som zvyknutá bežne nanášať masku od korienkov, väčšina mi nerobí problémy. Táto áno, preto som s tým potom prestala :)

      Odstrániť
  2. tak ja neobjednavam nikde nic, takze nepoznam tuto srandicku, ale teda firmu ako taku poznam z citania na nete

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja objednávam rada, lebo neraz je to podstatne lepšie a lacnejšie ako v obchode.

      Odstrániť
  3. Od kallosu mám více věcí a jsem opravdu moc spokojená zatím žádné zklamání :) Asi u něj dlouho zůstanu. Vlasy mám po jejich maskách opravdu krásné a vypadají zdravě ( měla jsem melíry a vlasy mám hodně suché a lámavé) Teď je má nejoblíbenější maska Banana. Ta vůně je dokonalá :)
    KlarissAddell

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe