Tipy na nákup - raj pre čajomilov

19:11

V dnešnom príspevku vám chcem ukázať obchod, kde som nakúpila úžasné čaje za dobré ceny. Čaje mám veľmi rada, najmä s príchodom zimy značne rastie moja spotreba tohto chutného nápoja. Kedysi som si kupovala výlučne porciované čaje. Raz som ale ochutnala sypaný čaj a ich zamilovala som si ich. Minulý rok som prvý raz kúpila čaj London Fruit & Herb, ktoré si obľúbila celá rodina. Preto som hľadala čo možno najlepšiu cenu, aby som si ich mohla nakúpiť. A našla som! A hneď som sa rozhodla skúsiť aj ďalšie čajíky, ktoré som doteraz nepoznala. Nakupovala som na stránke http://www.gigalekarna.cz/. Široká ponuka čajov, dobré ceny, poštovné na Slovensko 3,5 - a tak som zasa nakúpila.








Najskôr som si vybrala pár sypaných čajov. Sú trošku náročnejšie na prípravu (len to dlhšie trvá), ale vyznačujú sa lahodnou chuťou a krásnou arómou. Dočítala som sa, že sypané čaje sú najzdravšie, pretože porciované čaje sú vo vreckách, ktoré sú lepené a počas vylúhovania sa do čaju dostáva aj zloženie vrecúška. Preto sa neodporúča mať vrecúško v šálke dlhšie ako je odporučená doba. Cena čajíkov bola okolo 1,40.



Kvitnúce čaje sú nielen chutné, ale ponúkajú krásne divadlo - keď pomaly vystierajú svoje lístky, je nádherné pozorovať to. Jeho cena bola okolo 75 centov. 





Porciované čaje Milford a London Fruit & Herb sú potešením pre chuťové aj čuchové zmysly, pretože hneď po tom, ako čajík zalejem, sa okolo mňa vznáša príjemná ovocná vôňa. Ich chuť je znamenitá. Cena čajov bola okolo dvoch eur. 




Čaj MAXI Majestic Tea ma veľi zaujal exotickými príchuťami, už som ich stihla ochutnať všetky a môžem povedať len jedno - sú dokonalé. Stál 6,19.


 Z tohto balenia som bola tak nadšená, že som ho zabudla odfotiť :) V krásnom displayi je 8 x 10 príchutí London Fruit & Herb a okrem toho, že krásne vyzerá, sa aj rýchlo míňa. Cena bola necelých 9 eur.

K nákupu na tejto stránke ma viedol fakt, že posledný spomenutý display ovocných čajov bol na stránke http://www.gigalekarna.cz/ takmer o 4 eurá lacnejší, menšie balenia porciovaných čajov o euro lacnejšie a keď som si to aj s poštovným zrátala, ušetrila som naozaj nemalý peniaz. Nakupovať tu budem aj nabudúce, lebo je tam kopec čajov, ktoré vyzerajú viac ako lákavo :)

Máte radi čaje? :)


You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Wau, super nákup. Ja čaje zbožňujem a každé ráno musím mať povinne zelený čaj, bez toho si začiatok dňa už neviem predstaviť :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čaje mám veľmi rada . Prijem ich celoročne najviac pijem čaje od Marks & Spencer alebo momentálne Tesco prišlo s novou radou vlastných produktov a tam som siahla po klasickom anglickom čiernom čaji ktorý si miešam s mliekom a je to super . A hlavne cena 50 vrecúšok za približne 1,80 € čo je priam smiešna cena s porovnaním napríklad čajov od Marks & Spencer . Ale vyskúšala som aj čaje od Majestic Tea a to biely čaj s granátovým jablkom ale omnoho viac mi chutila kombinácia Aloe Vera a Ostružina . :-)
    bar-bor-ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. náhodou som tento týždeň objednávala z tej istej stránky ako ty - ale vitamíny pre priateľa a jedno detské mydlo od Manufaktúry, ktoré už nedostať v kamenných obchodoch :) ale veru dobre si nakupila

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja odtiaľ budem určite časom objednávať zasa, lebo tam majú super veci :)

      Odstrániť
  4. Čaje to je niečo pre mňa, minulý víkend som bola na jednej výstave Kávy, čaju a čokolády a čo som si kúpila, čaje a hneď tri. Najradšej mám ovocné a zelené čaje.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. toto sa mi veľmi páči :) určite máš z nich veľkú radosť :) idem preskúmať stránku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež som na čajíčky! Mám rada London a Majestic, tie ostatné nepoznám. No ale podľa názvov sú veľmi lákavé...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa s nimi pomaly zoznamujem, ten škoricový je dokonalý :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe