Toto už nikdy viac! Part 7

16:57

Dnešný príspevok bude o úplne najhoršom BB kréme, aký som kedy mala. A pritom sa to začalo tak idylicky. S BB krémami som nemala veľa skúseností. Ošiaľ, ktoré priniesli, sa mi úspešne vyhýbal a doteraz nemám výraznejšiu potrebu sa o ne zaujímať. Moja pleť však mala veľmi dobré obdobia, kedy nebolo treba nič prekrývať, len zjednotiť. Preto som si povedala, že nebudem tak peknú pleť zaťažovať make upom, ale skúsim len ľahší BB krém. V tom čase som našla na stránke a anglickým tovarom BB krém za 1,50. Obsahovalo čajovníkový olej, preto mi hneď padlo do oka. Chyba! Mala som sa mu oblúkom vyhnúť, pretože som si kúpila jeden z najhorších produktov, aké moja kozmetická taštička videla.






Keď som ho otvorila, mal relatívne dobrú, i keď redšiu konzistenciu 
Po pár týždňoch je z neho doslova len voda 

Tento tragik , len ťažko ho možno nazvať BB krémom, prišiel zabalený v zelenej krabičke, na ktorej bolo uvedené zloženie. Hneď ma rozladili parabény, ale to zďaleka nebolo to najhoršie, s čím som sa musela vysporiadať. Obsahuje čajovníkový olej, ktorý je tam citeľný. Mne nevadí, ja mám túto vôňu rada, ale poznám ľudí, ktorým prekáža. Tesne po nanesení ju už cítiť nie je. Keď som ho išla použiť prvý raz, prekvapilo ma, že je dosť riedky. Nevenovala som tomu ale nejakú výraznú pozornosť, lebo sa rozotieral dobre.  V eshope bol v ponuke len on, nebolo vidno, aký má odtieň, až doma som zistila, že je bledučký. Trochu som sa bála, či nebudem biela ako stena, keď ho nanesiem na pleť. Ale... po rozotrení nebolo vidno, že som vôbec niečo použila. Žiadne zjednotenie, nijaká výraznejšia hydratácia... skrátka nič. Tak som sa na to vykašľala a išla som preč. Asi za hodinu som sa pozrela do zrkadla a neveriacky som pozerala na mastnejšiu pleť, výraznejšie póry a premýšľala som, kde sa asi tak stala chyba. No dobre, bol čas na druhý pokus. Na druhý deň som naniesla takmer neviditeľný BB krém, trochu prepudrovala a sledovala, čo sa bude diať. Situácia sa zopakovala, tak som ho znechutene hodila do kúta poličky a zabudla som naň. O pár týždňov neskôr, pri upratovaní, mi padol do oka a rozhodla som sa dať mu druhú šancu. Ale len do okamihu, kým som ho neotvorila. Vyšprtla na mňa hnedastá tekutina s konzistenciou vody, ktorá vytekala a roztekala sa kade tade. Po čajovníkovej vôni veľa neostalo a ja som ho rovno švacla do koša. To by som si už na pleť nedala, pretože som tomu neverila. 

Plusy:
  • obsahuje čajovníkový olej
Mínusy:
  • neskutočne riedky
  • nezjednocuje, minimálna hydratácia
  • po niekoľkých týždňoch úplne zmenil konzistenciu - bol ako voda, prestal voňať
  • zloženie
Keby som tých 1,5 dala do prasiatka, rozhodne by som urobila lepšie. Chvíľu som sa samej seba pýtala, čo ma posadlo, keď som si ho kúpila, ale predtým som si na http://www.wowslovakia.sk/ kúpila samé dobré veci, tiež sa lacný peniaz, preto som si myslela, že aj teraz ma čaká niečo podobné. Nečakalo. Nemám vo zvyku vyhadzovať takmer plné produkty do koša, ale tu som inak urobiť nemohla. Nevadí, čoskoro vám prinesiem zasa pozitívnu recenziu na produkt, ktorý mám zo spomínanej stránky a je viac ako super :) Keď som tam dnes zablúdila, tento BB krém nestál 1,5, ale už 1,8. Ako som sa tam motala, tak skoro všetky produkty, ktoré stáli 1,50, stoja 1,8. Čo už. Ale stále sa to oplatí.

Máte nejaký BB krém, ktorý ste si neobľúbili? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Aj ja som si včera na ich stránke všimla, že akosi zdraželi. Tak teda tento BB sa fakt nevydaril, ešte že nebol až tak drahý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si včera pozerala stránku a skoro všetko bolo drahšie. A presne tým sa utešujem, keby bolo drahšie, asi mi ostanú len oči pre plač.

      Odstrániť
  2. Tak toto bola krásna recenzia Lucka :) taká zlá kúpa naštve, čoby nie...Ja som si na toto leto kúpila rovno 3 BB krémy :D a som veeelmi spokojná...Clarins, Guerlain a Pupa pre zrelú pleť...Clarins mali myslím v apríli vo Fann s 20% akciou, objemovo je velký, Guerlain som zohnala v odtieni 02 (ako dobre, že som si ho šla omrknúť, ked som bola v BB :D lebo 01 veeelmi bledá a myslím že 03 zase tmava...takže tento mi sadol akurát :) pekný dník Luci ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe