Výrobky, ktoré sa oplatí skúsiť

18:19

V poslednej dobe som vám priniesla niekoľko súhrnných článkov o výrobkoch, ktoré ma dosť sklamali. Ono je to tak, že niekedy mám možno len priveľké očakávania. Každopádne sa mi ich nakopilo veľa a dosť ma mrzelo, že som si niektoré z nich kúpila. Dnes som sa preto rozhodla napísať o produktoch, ktoré ma naopak, niečím dosť zaujali a keďže som ich už minula, viem na isto posúdiť, či fungujú a aké výsledky prinášajú. 





O gomáži si môžete prečítať:

    "Dermatologicky testované – bez parfumácie – dlhodobo najobľúbenejší čistiaci gél – s olejom z austrálského čajovníka a vyhladzujúcimi mikroperličkami. Pre všetky typy pleti. Zabudnite na peeling, teraz je tu gommage! Špeciálny čistiaci gél s mikroperličkami, ktoré majú schopnosť na seba nabaľovať odumreté kožné bunky (tzv. jemná gommage), je vhodné používať každý deň. Nedráždi pokožku a na rozdiel od abrazívneho peelingu GOMMAGE CLEANSER nepoškodzuje kožný film."

Túto gomáž som mala už tri razy. Je v tube, ktorá má 100 ml a je krásnej modrej farby. Obsahuje čajovníkový olej, po ktorom krásne vonia. Nie veľmi výrazne, ale je ho tam cítiť. Túto vôňu obľubujem, preto som sa na ňu vždy tešila. To, čo je na nej najúžasnejšie, je jej konzistencia. V pleťovom géle sú totiž malé akoby gumové čiastočky, ktoré pleť hladia a používanie je nielen zábavné, ale hlavne veľmi príjemné. K pleti je nesmierne jemný, šetrne odstraňuje odumreté bunky, hĺbkovo čistí pleť, vďaka čomu nevznikajú nové nedokonalosti v podobe čiernych bodiek a vyrážok. Pleť zostáva jemná a svieža. Výhodou gomáže je, že ju možno používať denne a je vhodná pre všetky typy pleti.

Plusy:
  • šikovný neveľký obal
  • krásna, čajovníková vôňa
  • úžasná konzistencia - obsahuje malé čiastočky, ktoré mi pripomínajú gumu
  • pleť čistí, zjemňuje, je svieža
  • nevysušuje ju
Mínusy:
  • niekoľko látok v zložení
Cena za gomáž je 3,49 a kúpite ju v drogérii alebo na internete.



O sprchovom géle si môžete prečítať:

     "Revitalizačný sprchový gel so škoricou, pomarančom, klinčekom a vanilkou.

Prírodné zloženie, 80 % v biokvalite. Prebuďte vaše zmysly s bohatou vôňou škorice, sladkého pomaranča a klinčekov. Táto kombinácia vôní vás dokonale povzbudí a navodí pocit vitality. Zmes škoricového a klinčekového oleja je veľmi účinným prostriedkom brániacim poškodenie kože, ďalej má táto zmes antimikrobiálne účinky a v spojení s extraktom z vanilky zabezpečuje dostatočnú antioxidačnú účinnosť a tak i celkovú ochranu kože.  Obsiahnuté silice dávajú tomuto gélu veľmi delikátnu a nezameniteľnú vôňu. Vhodné pre vegánov. (250 ml)"

Tento sprchový gél som si obľúbila veľmi rýchlo. Nielen preto, že je to lahodný kúsok prírodnej kozmetiky, ktorá je vhodná aj pre vegánov. Jednoduchý obal totiž ukrýva voňavý produkt, ktorý si obľúbila clá rodina. Gél má zaujímavú, pomarančovú vôňu, ktorá je svieža a doslova energizujúca. Je redší, dobre pení a pokožku umýva bez vysušovania. Navyše, zaujímavá vôňa premení kúpeľ na akúsi oázu pokoja a aj myseľ si celkom oddýchne. Vrelo odporúčam najmä jeho levanduľovú verziu. 

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • pokožku čistí bez vysušovania
  • vhodné aj pre vegánov
Mínusy:
  • nenašla som
Gél kúpite na internete, kúpila som ho za nejaké 4 eurá.


O očnom géle si môžete prečítať:

     "Máte pocit pnutia okolo očí? Upokojujúci gél na okolie očí prináša okamžitý pocit sviežosti a upokojenie aj tej najjemnejšej pleti. Aplikujte večer a ráno na pleť v okolí očí. Neparfumované zoženie je vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť v oblasti očí. Zloženie testované pod dermatologickou a alergiologickou kontrolou."

Teeeda, blogujem už vyše roka a ešte nemám ani jeden článok o kréme na očné okolie! A pritom ich používam už roky, lebo jemná koža okolo očí si vyžaduje extra starostlivosť. Tento je určený pre citlivú pokožku. Paradoxné je, že keď som ho začala používať, štípal ma ako sto čertov. Očné okolie mi úplne sčervenelo a ja som mala milión chutí hodiť ho do koša. Po niekoľkých použitiach ale štípanie začalo ustupovať a z gélu sa stal naozaj použiteľný výrobok. Ľahký nemastný krém bez výraznejšej parfemácie je ideálny na osvieženie pokožky, je jemná a hydratovaná.

Plusy:
  • pekný obal (línia sa nesie v ružových tónoch)
  • gél je ľahký a nemastný
  • hustejší, nerozteká sa
  • pokožku upokojuje, osviežuje, je jemná
Mínusy:
  • sprvu ma veľmi štípal a očné okolie mi sčervenelo, ale postupne tento nepríjemný pocit ustúpil
Cena gélu je 11,50.





O balzame na pery si môžete prečítať:

     "Obsah La Roche-Posay Cicaplast obnovujúci ochranný balzam na pery: 7,5ml. Charakteristika La Roche-Posay Cicaplast obnovujúci ochranný balzam na pery:
Obnovujúci a ochranný balzam na pery a ich okolie. Vhodný na popraskané, podráždené pery a ich okolie. Pre deti aj dospelých. Obnovuje a upokojuje pokožku. Obsahuje MP lipidy - pre obnovu prirodzenej bariéry pokožky. 5% Panthenol pre okamžitú úľavu.
Zloženie La Roche-Posay Cicaplast obnovujúci ochranný balzam na pery:Termálna voda z La Roche-Posay."

Tento balzam je ako stvorený na zimu. Je v malej tube a vďaka šikmému aplikátoru sa dobre nanáša. Nemá nijakú vôňu a ani chuť, takže nemám neustále potrebu ochutnávať ho a tak mi na tých perách konečne niečo vydrží :) Je veľmi dobrý do chladného počasia, pretože chráni pery pred vysušovaním a nepriaznivými vplyvmi počasia (chlad, vietor). Ak sú pery popraskané a boľavé, značne urýchľuje proces ich hojenia a upokojuje aj začervenanú pokožku okolo pier. Možno ho nosiť všade so sebou, vmestí sa aj do maličkej kabelky a pery sú tak neustále chránené.

Plusy:
  • malé balenie, šikmý aplikátor uľahčuje nanášanie
  • nevonia a nechutí (takže na perách vydrží!)
  • pomáha pery chrániť pred vplyvmi počasia
  • hojí popraskané a boľavé pery
Mínusy:
  • nenašla som
Cena za balzam na pery je  okolo 4,50, kúpite ho v lekárni alebo na internete.






O telovom masle si môžete prečítať:

     "Unikátna kombinácia minerálov z Mŕtveho mora a bambuckého masla má dlhotrvajúce a hĺbkové hydratačné účinky. Ide o mimoriadne kvalitný produkt, ktorý je obohatený jojobovým, papájovým, šípkovým, mandľovým, karotkovým a hroznovým olejom, vitamínom A + C + E, Aloe Vera gélom na upokojenie pokožky, panthenolom pre jej ochranu a výťažky zo zeleného čaju a pačuli pre zlepšenie zmyslového a fyzického pôžitku. Bambucké maslo obsahuje zložky, ktoré majú jedinečnú schopnosť revitalizovať, hydratovať a regenerovať pokožku. Vyživuje a zvlhčuje citlivú pokožku na celom tele a redukuje pocit suchosti. Kombinácia týchto zložiek zaručuje dlhotrvajúci účinok. Obnovuje a chráni prirodzenú pružnosť pokožky, zanecháva pokožku príjemne prevoňanú a hodvábne jemnú. Chráni pred nepriaznivými vplyvmi životného prostredia."

Minulý rok som si kúpila telové maslo levanduľa. Bolo vynikajúce, preto som sa potešila, keď som si v krabičke krásy našla telové maslo s vôňou oceánu. Nejako som naň pozabudla a objavila som ho až prd Vianocami, preto som sa rozhodla dať ho ocinovi, pretože on minie telových mliek a masiel veľa, podobne ako ja sa natiera pravidelne, lebo ho trápi suchá pokožka. Maslo je vo veľmi dobrom obale, pretože má pumpičku na dávkovanie. Keď ho bolo už len na dne, ocino ho nechal stiecť do malej misky, ktorá sa dala zavrieť a tak minul všetko maslo a obal nechal s tým, že možno sa ešte na niečo zíde. Vonia veľmi príjemne, neviem to presne definovať, dokonca ani neviem, či mi to pripomína oceán, ale bola to vôňa, ktorá neprekážala ani môjmu ocinovi. Je husté, ale nemastné, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Pokožku hydratuje a zjemňuje.

Plusy:
  • balenie s pumpičkou
  • príjemná vôňa
  • husté, nerozteká sa
  • nemastné
  • pokožku hydratuje a zjemňuje
Mínusy:
  • zloženie
Maslo kúpite na stránke http://www.biobeauty.sk/, kde pol litra stojí 9,90.

Mali ste niektorý z týchto produktov? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Z týchto produktov som mala len gomáž od Dermacolu a tiež som bola spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nevysusuju ta vsetky tie vsetky cistiace na tvar?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako ktoré. Niektoré áno a to ma rozčuľuje, preto ich buď čo najrýchlejšie miniem alebo ich používam len na odlíčenie, lebo potom ma čaká ešte mliečko a pleťová voda. Inak je na to treba krém, ale to pre tú pleť nie je najlepšie.

      Odstrániť
  3. Samé perfektné produkty :) Ja mám skúsenosti zatiaľ len s pílingom od dermacolu, ktorý je fakt skvelý a cicaplast krémom. Super článok :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem :) S tým Dermacolom úplne súhlasím, mám veľmi rada tú gomáž.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe