Čistá pleť = krásna pleť

18:33

Za tie dlhé roky, počas ktorých som bojovala s rôznymi tragickými stavmi akné, som vyskúšala veľa produktov, ktoré sľubovali čistejšiu pleť. Pri niektorých som bola náchylná uveriť tomu, že naozaj splnia to, čo sľúbili, no niektoré boli sklamaním.  Ziaja priniesla novú líniu Manuka Tree s výťažkom z listov stromu manuka, ktorá je vhodná práve pre mastnú a aknóznu pleť, ktorá ma trápi. Manuka rastie v Austrálii, Tasmánii a na Novom Zélande a z tohto stromu sa získava vzácny olej. Má antimikrobiálne, antimykotické, protialergické a protizápalové účinky. Línia Ziaja Manuka Tree obsahuje normalizujúci čistiaci gél, adstringentné pleťové tonikum, normalizujúci denný krém, exfoliačný nočný krém a hĺbkovo čistiaci pílingový krém. A práve o poslednom spomenutom si povieme pár slov :)






O peelingu si môžete prečítať:

     "Hĺbkovo čiastiaci pílingový krém s astringentnými a exfoliačnými vlastnosťami. Účinne redukuje nedokonalosti pleti. Zabraňuje tvorbe čiernych bodiek. Prečisťuje póry a pripravuje pleť pre ďalšie kozmetické ošetrenie. Rozotrite krém na rukách, potom vmasírujte do vlhkej pokožky tváre, okrem okolia očí a následne opláchnite. Objem - 75 ml."

Línia sa nesie v bielo zelených tónoch a opäť platí staré známe, že v jednoduchosti je krása. Napriek tomu, že tuba je biela so zelenými písmenkami a nemá v sebe nijaký ohurujúci prvok, na poličke si ju všimnem vždy, keď idem okolo.  Vrchnáčik pevne drží na obale, preto sa nemusím báť, že by som ho zasa naháňala po kúpeľni ( čo sa mi v poslednej dobe stáva viac ako často). Musím povedať, že vlastnosti peelingu ma nadchli. V prvom rade, prekrásne vonia! Je to výrazná, ale nerušivá vôňa, ktorú cítiť počas celého umývania a vždy sa na ňu teším. Konzistencia je perfektná. Peeling je hustý biely akoby krém, obsahuje jemné čiastočky (veľmi mi pripomínajú piesok), ktoré úplne perfektne čistia pleť. Keď som ho použila, bola som z neho nadšená. Hoci je hustý, veľmi dobre sa rozotiera (raz sa mi stalo, že mi peeling opadával z tváre a ja som sa nezmohla na nič, ani len na to, aby som si v duchu zahrešila). Pleť nedráždi, neštípe ( ani v okolí očí mi nespôsobil žiadne problémy). Jeho používanie je veľmi príjemnou masážou tváre. To najlepšie ale príde, keď ho umyjem vlažnou vodou. Pleť je totiž viditeľne čistejšia. Nielenže pomáha predchádzať vzniku nových čiernych bodiek, ale dokáže odstraňovať aj tie už existujúce (perfektne to vidím najmä na brade a na čele, nos je samostatná kapitola, kde mi pomôže asi len zázrak). Pomáha upokojiť zapálené miesta okolo vyrážok, pleť je svieža a hodvábne jemná. Naozaj ma výrobok veľmi milo prekvapil, lebo mnohé, drahšie, peelingy nedokázali toľko, ako on.

Plusy:
  • menší obal sa všade vmestí
  • veľmi príjemná vôňa
  • super konzistencia - je hustejší a obsahuje veľa peelingových čiastočiek 
  • pleť krásne čistí, odstraňuje čierne bodky, je jemná  a svieža
  • pomer cena - kvalita
Mínusy:
  • pár špatiteľov zloženia
Cena je tiež super, za 75 ml peelingu zaplatíte necelé 3 eurá.

Skúsili ste už niečo z novej rady Manuka tree? :)

You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. Ahoj, tak to mě hodně zaujalo. Pěkný článek! ;-) Minulý týden jsem si koupila denní a noční krém z této řady a také tonikum. Zatím jsem velice spokojená. Vůně je příjemná a i na pleti je to super. Jestli to bude i nadále, tak si koupím i ten peeling :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Môžem vedieť kde si ho zohnala ? :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe