Ako som sa zoznámila so 100% Pure aneb o zázračnom očnom kréme

16:30

Značka 100% Pure ma lákala už niekoľko mesiacov. Najskôr ma zaujala filozofiou, hneď potom krásnymi produktami. 100% Pure je organická kozmetická firma, ktorá pre nás vyrába veci bez škodlivých toxínov, umelých farbív, umelých vôní a syntetických chemických konzervačných látok. Založená bola v Napa  v Kalifornii v roku 2005. Zaujalo ma, že dekoratívna kozmetika je vyrobená patentovanou metódou z farebných pigmentov ovocia a zeleniny. Keď som premýšľala, čo skúsim ako prvé, doma som práve otvárala posledný očný krém. Chcela som si kúpiť kofeínový od Dulcie, ktorý si ma získal už dávnejšie. Ale narazila som na očný krém od 100% Pure, tiež kávový. Rozhodla som sa pre zmenu. 

100% Pure očný krém káva



100% Pure očný krém káva zloženie

očný krém káva

100% Pure očný krém káva

Kávový očný krém 100% Pure ma zlákal rýchlo. Môžete si dokonca vybrať, či chcete menšie balenie, ktoré má 8 ml alebo väčšie, 30 ml. Vzala som si menšie, ale rýchlo som to obanovala, lebo doposiaľ som lepší očný krém nemala. A to je čo povedať. Ale pekne po poriadku. Značka používa obaly, ktoré sa dajú recyklovať. V plastovej tube je, ako som spomenula, 8 ml očného krému. Tuba je zakončená tenším aplikátorom, aby sa ľahšie vytláčal krém von. Vyzerá veľmi pekne a mám pocit, že to väčšie sa mi páči o niečo viac (už je vo wishliste, bude to prvý očný krém, ktorý si kúpim v roku 2018). 

Vonia zaujímavo. Pekná sladká vôňa mi pripomína skôr zákusok ako kávu, ale vôbec nevonia zle. Je to prirodzená, akási zahrievajúca vôňa exotiky. Ľahučká krémová konzistencia z neho robí úžasný krém ako na deň, tak i na noc. Rýchlo sa vstrebáva bez mastného pocitu. Po minúte (cca, nestopujem to), môžem naniesť make up, pretože po kréme niet ani stopy. Nikdy v živote som ešte nevidela krém, ktorý tak perfektne rozjasní očné okolie. Doslova žiari a je úplne jemné, po kruhoch, vačkoch, opuchoch niet ani stopy. Vyhladzuje linky aj vrásky a zanecháva pokožku pružnejšiu. Je svieža, odpočinutá aj v prípade, že som toho moc nenaspala a nepotrebujem ani korektor. Jednak nie je čo zakrývať a jednaj nie je čo rozjasniť. Lebo pokožka už rozjasnená je. 

Obsahuje šípkový olej a zelenú kávu. Práve zelená káva obsahuje viac kofeínu a antioxidantov, čo je pre očné okolie skutočnou bombou. Šípkový olej omladzuje a hydratuje, preto je to s kávou úžasné duo. Najlepší očný krém, aký som mala, je tento a práve vďaka nemu sa na značku 100% Pure pozriem o niečo lepšie. 

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • pekná tuba, dá sa recyklovať
  • krásne vonia
  • dobrá krémová konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného pocitu
  • úžasne hydratuje, zjeňuje očné okolie, vyhladzuje linky a vrásky, odstraňuje kruhy pod očami, vačky aj opuchy
Mínusy:
  • nenašla som
Úžasný krémik kúpite za 15 eur v eshope Krásna každý den.

Máte svoj najobľúbenejší očný krém? :)





You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe