Je dokonalá

19:47

Toto je presne ten vysnívaný kúsok. Taký ten, ktorý chodíte obdivovať do obchodu alebo eshopu a neviete sa dočkať chvíle, keď si ho konečne kúpite. V okamihu, ako ho dostanete do rúk, sa naň neviete vynadívať a v duchu si gratulujete, že ste si naň počkali. Lebo to stojí za to. Paletky očných tieňov sú mojou závislosťou a spolu s rúžmi si ich kupujem najčastejšie. Nie preto, lebo by som ich mala málo, ale preto, lebo každá je výnimočná a hodí sa na inú príležitosť. Alebo k novým šatám či šperkom. Pokojne by som mohla mať novú na každý deň v mesiaci a aj tak ich nebude dosť :) Táto ale medzi mojim skvostmi vyniká. Z viacerých dôvodov. 

MAKEUP REVOLUTION LONDON RENAISSANCE PALETTE NIGHT


MAKEUP REVOLUTION LONDON RENAISSANCE PALETTE NIGHT zloženie

MAKEUP REVOLUTION LONDON RENAISSANCE

MAKEUP REVOLUTION LONDON paletka očných tieňov

paletka

očné tiene

MAKEUP REVOLUTION LONDON

Revolution Renaissance Palette Night je tým produktom, na ktorý sa pozerám s láskou. Srdiečko mi zaplesá vždy, keď paletku vyťahujem z košíka a idem sa ňou líčiť. Precestovala so mnou Prahu a pár krásnych miest na Slovensku. Má čestné  miesto v mojej skrinke a nemenila by som ju. Má svoju verziu na denné jemnejšie líčenie a večerné výrazné. Práve tá druhá ma očarila a som veľmi rada, že som si ju nakoniec vybrala. 

Dokonalá je od začiatku po koniec. Krabička je krásna. Čierna so zlatým písmom. Elegantná, nápaditá a neprehliadnuteľná. Nájdete na nej zloženie, ktoré som čakala, preto nebolo nepríjemným prekvapením. Keď ju vybalíte z krabičky, poteší vás čierne zamatové vrecúško, ktoré je praktické na rôzne drobnosti. Môžete ho nosiť aj v kabelke, možností je ozaj veľa. Matný obal vyzerá pekne a doposiaľ na ňom nemám žiadne odtlačky prstov ani fľaky a šmuhy. Oceňujem nielen veľké praktické zrkadielko, ale aj štetec. Obyčajne tieto štetce vyhadzujem, lebo na líčenie sú nemožné, ale tento je iný. Dobre sa s ním líči, ľahko sa drží v rukách a je obojstranný, preto na cesty úplne postačuje. Paletka má 5 gramov a veľkosť tak akurát, aby nezabrala veľa miesta.

Namiešaná je výborne a farby sa hodia aj na denné, aj na večerné líčenie. Prvé dve farby sú menej výrazné a pomerne jemné. Je to matná béžová a nádherná trblietavá ružová. Zvyšné tri farby sú výrazné, vynikajúco pigmentované a sýte. Najradšej mám dva najtmavšie, no využívam všetky, čo sa mi kedysi nestávalo a vždy som vyhadzovala paletku s jedným - dvomi nepoužitými farbami. Trbliecu sa a dajú sa dobre kombinovať. Aj ja, ktorá som sa tieňovaniu vyhýbala, sa toho teraz neviem nabažiť. Takmer vôbec sa neprášia, pekne priľnú na štetec a ľahko sa s nimi maľuje. Ak si štetec jemne oklepete, tak neopadávajú. 

Používam ich vždy na podkladovú bázu, vďaka čomu vydržia na očiach celý deň bez výraznejšieho zlievania alebo otláčania. Takto môžem povedať, že buď vydržia celý pracovný deň, alebo celú sobotnú noc na parkete. Vyzerajú krásne  a pohľad žiari. Bez podkladovej bázy som ich ešte nepoužila a ani to neplánujem, pretože takto je to skrátka super. Celkové hodnotenie paletky? Ako som napísala v nadpise - je dokonalá. Od začiatku, ako ju prvý raz chytíte do rúk, odbalíte ju a nakoniec použijete. Je pravda, že je ladená viac menej len do hneda, ale sú to moje najobľúbenejšie farby, preto som nadšená. Každý deň môže byť líčenie iné a neprestane to baviť. 

Plusy:
  • krásna krabička
  • krásny obal s puzdrom
  • výborný štetec a veľké zrkadielko
  • krásne farby
  • dobrá pigmentácia
  • vydržia celý deň
  • nezlievajú sa, neotláčajú sa, neopadávajú z viečka, ľahko sa s nimi maľuje
  • neprášia sa
  • pomer cena a kvalita
Mínusy:
  • zloženie, ale to som vedela, aké bude
Za 8,69 eur ju nájdete v eshope Elnino

Máte svoju obľúbenú paletku očných tieňov? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe