Zdravé okienko - Serapeptáza

17:25

Keď mamina prvý raz doniesla domov Serapeptázu, nevedela som to ani vysloviť. Vlastne, bolo mi to jedno, išlo to mimo mňa. Videla som to na stole, prešla som okolo, netušila som, čo to je a bolo mi dobre. Potom ale mamina začala rozprávať o tom, ako dobre sa zrazu cíti. Že poľavujú symptómy, ktoré sa celé mesiace striedavo zhoršili, mierne zlepšili, aby sa zasa mohli zhoršiť. Tak som začala googliť, študovať, čítať. Dnes u nás nájdete ďalšie balenie serapeptázy. Od Kompavy. A tak o nej píšem. Lebo rozhodne stojí za zmienku.

kompava serapeptáza

kompava

bioaktívny enzým

enzým serapeptáza

kompava


Čo serapeptáza je a prečo je taká výnimočná?

Nazýva sa aj zázračný enzým. No, začínam tomu veriť. Moju mamu hocičo nenadchne. A tobôž nie tak, aby sa po krátkej dobe rozhodla investovať do ďalšieho balenia. Nie úplne najlacnejšieho balenia. Serapeptáza je enzým, ktorý si dokáže vytvoriť priadka morušová na rozklad morušových listov, ktorými sa živí, ale aj na rozpúšťanie svojich zámotkov z pevných vláken. Produkuje ju baktéria žijúca v jej tele. Rozkladá iba neživé enzýmy, preto sa tomuto drobnému motýľu nič nestane.

Desiatky rokov výskumu ukázali, že serapeptáza výrazne pomáha zlepšovať zdravotný stav aj nás ľudí. Zázračne totiž dokáže zmierňovať bolesť, tvorbu hlienu a ďalšie príznaky. Pomáha odbúravať škodlivé sekréty zodpovedné za ďalšie zdravotné problémy. V skratke by sa dalo povedať, že enzým pomáha na čokoľvek, čo v tele môže bolieť. Je to alternatíva k liekom proti bolesti, ktoré mnoho ľudí užíva naozaj ako cukríky. Môžu ju používať mladí i starší ľudia, odporúča sa aj športovcom či ľuďom so sedavým zamestnaním, ktorých bolí chrbát alebo trápi karpálny tunel. Mnohé naše zamestnania značne prispievajú k mnohým zdravotným problémom. Nielen bolesti hlavy či očí, ale aj svalov, kĺbov, chrbtice a nervov :) Pôsobí niekoľkými spôsobmi:

  1. Zmierňuje chronickú bolesť,  blokuje v tele uvoľňovanie amínov, teda vyvolávajúcich pocit bolesti v zapálenom tkanive.                             
  2. Znižuje zápal, urýchľuje aj obnovenie tkaniva.                                     
  3. Odbúrava odumreté alebo poškodené tkanivá
  4. Pôsobí ako  enzým prispievajúci k rozpúšťaniu hlienu

Pôsobí na veľa problémov, ktoré poznáme aj u nás doma:
  • blahodárne pôsobí na srdce a cievne ochorenia, vysoký tlak
  • pomáha pri astme
  • bojuje s migrénou a bolesťami hlavy
  • Úrazy a športové úrazy sú menší problém
  • prináša úľavu od bolesti

Vybrať si môžete tablety alebo kapsule rôznej sily - 60 000, 120 000, 80 000, 250 000 SPU. Čím silnejšie, tým menej tabliet denne sa užíva. Mamina si zvolila tie najsilnejšie. Balenie obsahuje 90 kapsúl, čo vychádza na tri mesiace. Nezaťažuje žalúdok, nemá nijakú pachuť, kapsulu treba zapiť dostatočným množstvom vody. Na Slovensku si môžete vybrať serapeptázu od niekoľkých značiek. My sme sa  rozhodli zainvestovať do slovenskej značky Kompava, ktorú nájdete v Novom Meste nad Váhom, čo je od nás z Piešťan čo by kameňom dohodil. Mamčine kolegyne si boli serapeptázu kúpiť priamo tam, ja som si ju objednávala z eshopu. My sme brali dve, ale časom budeme nakupovať zasa. Do kvality sa investovať oplatí. 90 kapsúl 250 000 SPU stojí 57 eur. Na stránke je aj ponuka výživových doplnkov na zdravé kosti a kĺby, môj najbližší nákup sa bude orientovať práve na ne.

Poznáte serapeptázu a jej výnimočné účinky?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe