Šampón na mastné vlásky

19:41

Dnešný článok bude jedným z tých, kedy sa úlohy bloggera a kozmetického nadšenca zhostila moja mamina :) V našej rodine som jediná, ktorá podelila atopický ekzém. Jedna jediná. Našťastie, lebo to, čo s ním prežívam, neprajem ani svojmu nepriateľovi. Kým moja koža je úplne vysušená a olupuje sa, maminu trápia rýchlo sa mastiace vlasy. Ja som presný opak - kvôli mojej vysušenej pokožke sa mi nemastia vôbec a skôr sú suché a poškodené. Keďže ja si šampóny hľadám skôr podľa zloženia, mamina si hľadá tie na mastné vlasy. Nezáležalo jej na tom, či bude tuhý alebo tekutý a keď som si robila objednávku, prihodila som tam kúsok pre mňa dovtedy  neznámej značky. Vybrala si, vyskúšala a ja som napísala :)

Ideepharm Radical Med Normalize

Ideepharm

Ideepharm šampón zloženie

Ideepharm šampón zloženie

šampón na mastné vlasy


Šampón pre mastné vlasy a vlasovú pokožku Ideepharm nás zaujal nevšedným obalom. Kvôli nemu sme sa na značku pozreli trochu bližšie. Dermatokozmetika  Ideepharm obsahuje aj výťažky z rastlín a jej produkty sú vyrábané v súlade s ochranou životného prostredia. Netestujú sa na zvieratách a neobsahujú parabény. Ponuka je pestrá, nájdete v nej pleťové, telové i vlasové produkty. Povedali sme si, že šampón skúsime.

V bielej hranatej plastovej tube je 300 ml šampónu. Objemovo je dosť veľký, obalovo zaujímavý. Nielen tvarom, ale aj vrchnákom. Dojem z neho bol dobrý a bola som zvedavá, čo mamina povie, keď ho začne používať. Otvor je mierne zúžený, dá sa dobre regulovať, koľko šampónu dostanete von. Vôňa je ľahká a nie výrazná, ťažko povedať, čo pripomína. Niečo sladké, možno mierne kvetinové. Je biely, redší a bohato pení.

Po prvom použití sa mamina tvárilo pomerne skleslo. Lebo na druhý deň večer boli rovnako mastné. Ráno boli pekné, nadýchané, lesklé. Dobre sa česali (mamina má síce omnoho kratšie vlásky, ale aj tie sa niekedy vedie zamotať) a dali sa ľahko učesať aj bez kondicionéru. Skúsila som ju upokojiť so slovami, že zo dňa na deň ani Rím nepostavili a tak teda si s frflaním umyla vlasy zasa aj večer. Aj ten ďalší a ďalší. Po pár dňoch začala badať, že sa mastia menej a už vyzerajú lepšie. Šampón jej dopomohol k tomu, aby si ich umývala nie každý, ale každý druhý deň a keďže to je jej štandard, bola spokojnejšia. Považujem to za celkom dobrý produkt, lebo za necelé tri eurá dostala veľký šampón a ešte jej aj pomohol.

Plusy:
  • zaujímavý obal
  • dosť veľký šampón
  • jemne vonia
  • dobre pení
  • vlasy umýva dobre, ľahko sa češú, nie sú spľasnuté, lesknú sa a menej sa mastia
Mínusy:
  • zloženie

Nájdete v eshope Notino.

Máte obľúbený šampón na mastné vlasy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe