Také roztomilé sérum

18:25

Ak by ste otvorili moju skrinku s pleťovou starostlivosťou, našli by ste tam denný i nočný krém, pleťové olejeséra a gély. Niektoré sú určené na lokálne použitie v prípade akné alebo iných kožných problémov, oleje sú vhodné na telo i vlasy, krémy sú hydratačné i zmatňujúce. Séra si vyberám najmä hydratačné a sledujem aj zloženie, aby zabraňovali predčasnému starnutiu pleti. Vždy som smiala, že na čo by mi to bolo. Ale teraz, keď je tridsiatka za dverami, sa už tak veľmi nesmejem. Vidím, ako sa pleť rokmi zmenila a hoci sa zatiaľ nemám na čo sťažovať, dávam pleti všetko preto, aby bola nádherná. 

PHB Protivráskové sérum s rakytníkom a ružou

Protivráskové sérum s rakytníkom a ružou

Protivráskové sérum s rakytníkom a ružou zloženie

sérum proti vráskam

Protivráskové sérum s rakytníkom a ružou ma zaujalo pekným obalom. Potom som si prečítala, čo to vlastne je a rozhodla som sa kúpiť si ho. Krátko na to som si kúpila ďalšie, ale o tom zasa nabudúce. Je to ručne vyrábané gélové sérum a obsahuje zmes olejov. Organický rakytník a ruža omladzujú pokožku, vyhladzujú vrásky a rozjasňuje pleť. 

V peknom kovovom obale s pumpičkou na dávkovanie sa nachádza 50 ml gélového séra. Táto konzistencia je výnimočná tým, že sa rýchlo vstrebáva do pokožky, čím umožňuje čistým rastlinným výťažkom pôsobiť v najhlbších vrstvách pleti. Sprvu ma trochu zarazila, lebo sa mi zdala až príliš riedka, ale zvykla som si. Naozaj to má svoju výhodu, lebo sa ľahko a rýchlo rozotrie na tvári a krku a ešte rýchlejšie sa vsiakne.

Objavila som aj jednu nevýhodu. Niektoré gély, ktoré som používala v minulosti, robili tú istú šarapatu. Keď si ho nanesiete na tvár, nevsiakne sa ako krém, ale pleť potiahne úplne jemnučkou vrstvou, ktorá sa pri dotyku môže šúpať, ako keď sa po spálení olupuje pokožka. Spomenula som si na to potom, ako som si prvý raz po použití išla ráno naniesť make up :) Pekne som ho rozotrela štetecom a zhrôzou som zbadala plnú tvár drobných žmoliek, ktoré už mali farbu make upu a vyzerala som ako z nepodareného hororového filmu. Tak som sa musela bleskovo odlíčit a pohľadať môj bežný denný krém. 

V noci mi to nijako neprekáža, ale na deň ho nepoužívam. Jedine ak nikam nejdem. Vonia ľahko, nevýrazne a asi ružou. Účinky sa postupne dostavia a pokožka vyzerá lepšie. Zanecháva ju omladenú a sviežu, žiarivú, oddýchnutú. Aj keď ma čaká kratšia noc a viem, že budík bude o piatej neúprosne vrndžať, nepôsobí unaveným a mdlým dojmom. Vitamíny a antioxidatny zabraňujú predčasnému starnutiu, pleť je pevnejšia. Na sérum sa môže aplikovať aj nočný krém, čo môže znásobiť účinok. Ako som spomenula, bola som s  ním veľmi spokojná a kúpila som si aj jeho hydratačnú verziu. O tej si povieme nabudúce. Povedzme si len toľko, že hoci sú si veľmi podobné, toto my vyhovovalo viac.

Plusy:
  • kovový obal s pumpičkou na dávkovanie
  • príjemná vôňa
  • redšia konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • pokožku spevňuje, zjemňuje, rozjasňuje, zabraňuje predčasnému starnutiu pleti
Mínusy:
  • pri dotyku sa tvoria žmolky, nevhodné pod make up

Kúpite ho na oficiálnej stránke PHB za necelých 20 libier.

Pleťové séra sú ľahké a účinné. Používate ich? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe