Ako som spoznala Ringanu

16:12

Poznáte značku Ringana? Ja som sa s ňou prvý raz stretla minulý rok, kedy som sa na jej produkty pozrela trochu lepšie. Nevedela som o nej dokopy nič, preto som začala googliť a čítať. Rakúska firma, ktorú nájdete v Hartbergu, prišla s konceptom výroby čerstvej kozmetiky a vitálnych doplnkov výživy. Charakterizovať by sa mohla v štyroch bodoch:
  1. čerstvosť - produkty majú pomerne krátky dátum spotreby. Používajú sa silné a vysoko antioxidačné rastlinné zložky, ktoré sa nedajú použiť v bežných výrobkoch a nepotrebuje tak žiadne umelé konzervanty
  2. žiadna chémia - bežne človek kupuje a následne používa kozmetiku s množstvom látok, ktoré  telo nepotrebuje a ktoré mu môžu škodiť. Preto sa Ringana snaží takým látkam vyhýbať.
  3. udržateľnosť - firma sa venuje ochrane životného prostredia a koná ekologicky a eticky
  4. etika - dôraz kladie na správanie sa k ľuďom,  zvieratám, planéte, prírode.
Ringana výrobky je možné zakúpiť si prostredníctvom partnerov alebo v eshope. Ja sa nákupu produktov cez rôznych predajcov a tak vyhýbam, preto vítam možno zakúpiť si čokoľvek online :)



Ringana



Ak sa rozhodnete značku vyskúšať, vyberať si môžete z nasledujúcich línií:


  • RINGANA FRESH - ČERSTVÁ starostlivosť o pleť, vlasy a pokožku tela
  • RINGANA ADDS - nadstavbová starostlivosť o pleť
  • RINGANA PACKS - VITÁLNE výživové balíčky - doplnky stravy
  • RINGANA CAPS - VITÁLNE  výživové doplnky - kapsuly
  • RINGANA DRINKS - ČERSTVÉ napoje
  • RINGANA  SPORT - špeciálne doplnky a výrobky pre športovcov 

Ringana peeling
Zloženie peelingu:
Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitan stearate , Prunus amygdalus dulcis oil, Squalane, Decyl cocoate, Cetyl alcohol , Glycerin, Bambusa arundinacea stem extract, Adansonia digitata seed oil, Punica granatum seed powder, Aqua (Wasser), Tocopheryl acetate, Luffa cylindrica fruit powder, Sodium sweet almond amphoacetate, Sucrose cocoate, Camellia sinensis leaf, Xanthan gum, Helianthus annuus seed oil, Rosmarinus officinalis leaf extract, Capryloyl glycine, Rosa damascena flower oil, Phenethyl alcohol, Undecylenoyl glycine, Bixa orellana seed extract, Ascorbyl palmitate, Tocopherol (Vitamin E), Lecithin, Sodium hydroxide, CI 75810 (Chlorophyll), Citronellol, Geraniol


peeling

Peeling je tým must have kúskom, ktorý musím mať doma stále. A nielen jeden. Na tvár, na telo, na pery, na ruky, sladký, ovocný, kvetinový, soľný, s cukrom, s orechovými škrupinkami. Každý je iný, inak výnimočný a nedokážem si predstaviť, že by som ich nepoužívala. Práve peelingu vďačím do veľkej miery za krásnu a zdravú pokožku, ktorá je žiarivá a jemná. 

Má 125 ml a je v peknom jednoduchom plastovom obaleMnohé výrobky Ringana sú balené do bioplastu - obaly sú z rýchlo rozložiteľných plastov, ktorých základná zložka je cukrová trstina. Takže, aj keď sú plastové, nevadí! Dajú sa recyklovať a rozložia sa. Považujem to za veľké plus. Dnes mnoho spotrebiteľov kupuje prírodnú kozmetiku a často sa sťažuje, že je balená v plastoch. Treba preto informovať, že nie je plast ako plast a všetko sa dá pekne recyklovať, kompostovať alebo vrátiť. Je to veľký krok k tomu, aby sme oŕobili niečo dobré pre svoju planétu a produkovali čo najmenej odpadu. 

Ako prvé musím povedať, že takmer nevonia. Nie je bez vône, to nie, len vonia iba tak ľahko po bylinkách. Nie je to vôňa, ktorú by ste si zapamätali a vedeli by ste si na ňu spomenúť pri zvláštnej príležitosti. Napriek tomu ju ale nehodnotím ako škaredú. Je redší a prekvapivo mi to vôbec neprekáža. Musím byť ale opatrná, aby mi nekvapol na oblečenie. Exfoliačné čiastočky z bambusu či semienok granátového jablka sú jemné, ale dostatočne ich je cítiť. 

Umývanie s ním je super. Trochu peelingu nanesiem krúživými pohybmi na celú tvár. Odporúča sa používať ho tak dva razy týždenne, čo pleti úplne postačuje. Odstraňuje odumreté bunky a pekne čistí póry. Existujúce čierne bodky síce ostávajú v nezmenenom stave, ale pleť je čistejšia, žiarivejšia a celkom jemná. Môžete ho nechať pár minút pôsobiť a potom ho jednoducho zmyjete vlažnou vodou. Jeho cena je 40,60 eur.

ringana dezodorant

ringana vzorky

vzorky

Výhodou je, že si môžete kúpiť rôzne vzorky. Balené sú veľmi pekne a hodia sa na cestovanie, lebo nezaberajú veľa miesta. Dobré je aj to, že môžete spoznať produkt a zistiť, čisa oplatí investovať do celého balenia. Ich veľkosť je celkom ideálna na to, aby ste spoznali vôňu, konzistenciu i to, či bude pokožke vyhovovať. Iste, pri pleťových krémoch alebo sérach nemusí byť vidno účinky, lebo to môže chvíľu trvať, ale inak sa dá táto kozmetika vďaka vzorkám dobre spoznať :)

Celkové hodnotenie? Ringanu som poznala len z článkov. Vedela som, že je veľmi čerstvá a nemôže dlho stáť v regáloch obchodov. Musím uznať, če celková filozofia a koncept sa mi zapáčili. Nie je veľmi voňavá, ale páči sa mi, ako účinkuje a zanecháva skvelý dojem. 

Ak by ste chceli niečo vyskúšať, na Ringana nájdete všetky produkty :)

Stretli ste sa už s touto kozmetikou? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe