Veľmi zaujímavé náplaste

18:05

Už niekoľko rokov si nedávam predsavzatia. Nechcem. Obyčajne si na ne človek spomenie len na začiatku roku a potom od nich upúšťa. Ono je to taká mentalita. Snažím sa celoročne zameriavať na veci, ktoré ma trápia alebo zaujímajú, robím čo chcem a čo si myslím, že je pre mňa najlepšie. Niekedy k tomu potrebujem impulz, niekedy si to poviem len tak, z ničoho nič. Chuť zmeniť životný štýl prišiel pomaly a nenápadne. Lebo som sa nevmestila do obľúbených nohavíc a cítia som sa vo veľkosti 38 veľká. Nehovoriac  o zdravotných problémoch. Úprava jedálnička bol jeden z úplne prvých krokov. Potom som sa začala pozorovať, zisťovať, čo moje telo chce. Naučila som sa robiť detoxikačné kúry, očistiť telo. Začala som cvičiť niekoľkokrát do týždňa. Najprv preto, aby ma tak nebolel chrbát zo sedavého zamestnania. Potom preto, aby som sa konečne zasa vošla do veľkosti 36. Aj keď každá značka má svoje divoké číslovanie. V neposlednom rade z času na čas skúsim aj kozmetiku, ktorá by mala pomôcť ku krajšiemu telu. Tak ma oslovili aj zvláštne vyzerajúce náplasti od Collistar.


Collistar Special Perfect Body remodelačné náplaste na brucho a boky

 remodelačné náplaste na brucho a boky

Collistar Special Perfect Body remodelačné náplaste na brucho a boky zloženie

Collistar Special Perfect Body remodelačné náplaste na brucho a boky zloženie

Collistar Special Perfect Body

Telová maska Collistar Special Perfect Body

Telová maska Collistar

náplasti na chudnutie


Collistar Special Perfect Body remodelačné náplaste na brucho a boky sú revolučným kúskom tejto talianskej značky. Upútali ma na prvý pohľad a hneď mi napadlo, či by ozaj mohli fungovať. Je to vlastne super-high-tech náplasť na ošetrenie, ktorá pomôže meniť tvar brucha a bokov. Vyzerá to ako obyčajná náplasť, no obsahuje veľmi zaujímavé zložky. Je to zmes lipolytických a drenážnych zložiek, obsahuje napríklad garcíniu kambodžskú a kofeín, ako aj spevňujúce ginko biloba, v kombinácii s exkluzívnou termo-aktivačnou zložkou, ktorá stimuluje mikrocirkuláciu. Nikde som sa nedočítala, či to naozaj funguje. Nenašla som ani žiadne recenzie. Ale veľmi ma to k nim ťahalo a chcela som vedieť, či niečo také môže pomôcť.

Náplasť teda hreje i chladí a zložky formujú postavu, spevňujú pokožku a zlepšujú tvar pásu. Keďže som denne cvičila a videla som, ako sa postava mení, zo zvedavosti som sa rozhodla náplasti skúsiť a zistiť, či zmenu postrehnem alebo je to škoda peňazí. V papierovej krabičke nájdete ešte plastové vrecúško, v ktorom sa nachádza 8 náplastí. Je to množstvo na jeden mesiac, týždenne by sa mali použiť dve náplasti. Po otvorení plastového vrecúška ma oviala horkejšia bylinková vôňa, ktorú ale potom cítiť nie je. 

Každá náplasť je samostatne nalepená na fólii a je telovej farby. Vďaka tomu, že je tenká a nevidno ju, je možné používať ju vo dne i v noci, nie je nápadná a pod oblečením ju nevidno. Aplikuje sa na suchú, nepodráždenú pokožku a nalepuje sa od strednej časti. Teda tej s dierou na pupok. Pri prvej aplikácii sa mi náplasť trochu pokrčila, ale potom som už nemala žiadne problémy. Je tenučká, nenápadná a sprvu ju necítiť. Po chvíľke sa ale bruškom rozleje príjemné teplo, čo je znakom toho, že účinkuje. Odporúča sa nepoužívať ju po veľmi namáhavom cvičení a nie viac ako dva razy týždenne. Všetko som dodržiavala a náplasti som používala v tie dva dni, kedy som necvičila. 

Treba ju mať 8 hodín, potom ju jednoducho odlepíte. Počas aplikácie sa z miesta ani nepohne a keď ju dávate dolu, môže to trochu zabolieť, ale nie je to príliš citeľné. Nedávala som do toho priveľké nádeje, lebo zo snov, že kozmetika vyrieši všetky problémy, som vyrástla už veľmi, ale naozaj veľmi dávno. No ostala som prekvapená. Pretože najmä na bokoch som si všimla, že sa formujú a zoštíhľujú krajšie a rýchlejšie. Pokožka ostávala veľmi jemná  a pevnejšia, na brušku boli zmeny badať pomalšie. Ale boli. Zmeny si všimlo aj moje okolie a to ma utvrdilo v tom, že som na správnej ceste. Náplasť môže pomôcť, ak cvičíte a dobre sa stravujete. Spoliehať sa ale na náplasť a tlačiť rezeň s hranolkami nie je najrozumnejšie. Povedala by som, že je to dobrý doplnok, ktorý urýchli niektoré kroky. Prvé balenie som minula v priebehu apríla. No nebolo posledné, lebo teraz si dávam intenzívnejšie cvičenie a už to nevzdávam.

Je to veľmi zaujímavý produkt, no ako som spomenula, nesmiem sa spoliehať len naň. Nájdete ho v eshope Notino.

Máte radi kozmetiku Collistar? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tak tohle mi přijde jako hrozný nesmysl.. Takovou věc bych ani nezkoušela, ale každý na to má jiný názor.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja takéto produkty skúšam rada, lebo som na ne zvedavá :)

      Odstrániť
  2. Je to vyťahovanie peniazi -vôbec mi nepomohlo a to som dostala 2 balenia po 8 ks. Odlepovalo sa to. takže žiadne ťažké odstránenie! podvod

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, či ste nemali nejaké zlé balenie, lebo mne držali. A keď som pravidelne cvičila a následne použila náplasť, tak to bolo fajn :) Ale samozrejme, vždy je šanca (pri každom výrobku), že niekomu daný výrobok pomôže a niekomu nie.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe