Beautyphoria

18:34

Keď Soaphoria ohlásila príchod noviniek dekoratívnej kozmetiky, nevedela som sa dočkať. Na Slovensku veľa našej prírodnej dekoratívky nemáme, a tak to bola veľká výzva. Líčim sa niekoľkokrát týždenne, a preto jej stále miniem pomerne dosť. Rozhodla som sa kúsky na líčenie od Soaphorie vyskúšať, aby som vedela, či za to stoja alebo nie. Ak by som mala byť úprimná, nie je to celkom to, čo som očakávala. Vlastne, keď sa tak na ne pozerám, je to 50 na 50. Dnes to bude o pleťovej dekoratívnej kozmetike, ale pracujem aj na článku o lesku, tieňoch alebo multifunkčnom líčídle. Poďme sa pozrieť, aká Beautyphoria je.

Beautyphoria

soaphoria

Rozjasňujúci podkladový fluid soaphoria zloženie

Rozjasňujúci podkladový fluid soaphoria

 podkladový fluid soaphoria

Začneme rozjasňujúcim podkladovým fluidom, ktorý mi nesadol. Mám zmiešanú pleť s rozšírenými pórmi a podkladová báza je pre mňa veľmi nevyhnutnosť. Ak ju nepoužijem, make up vydrží na pleti len pár hodín, dostane sa do pórov a vyzerám fľakatá. Preferujem tie zmatňujúce a sťahujúce póry, ale tento fluid som proste chcela skúsiť. S prírodnými podkladovými bázami nemám veľa skúseností, preto som to brala ako veľkú výzvu.

Fluid má 30 ml a je v sklenom obale s pumpičkou. Je krásny, priehľadný a vyzerá ako nejaký malý poklad. Nevýhodou tohto balenia je pumpička, ktorá sa neuveriteľne ťažko stláča. Najprv som si myslela, že je pokazená, ale pri silnejšom stlačení ide. Vtedy musím byť opatrná, aby som si nezašpinila oblečenie, lebo fluid farbí. Má krásnu ružovú vôňu, veľmi jemnú a nenápadnú. Nie je to celkom ako pri ružovej vode, ale neviem sa jej nabažiť. 

Pred použitím ho treba pretrepať, lebo obsahuje dve zložky:
  1. Rozjasňujúce pigmenty univerzálnej šampanskej farby - nie sú to klasické trblietky, ale pigmenty
  2. Oleje ako kokosový, ryžový, marulový,šípkový, jojobový, sezamový,skvalén - sú to suché oleje, ktoré poslúžia na hydratáciu a ochranu pleti

Keď sa zložky zmiešajú, dostanete trblietavý olej. Nanášať ho môžete prstami, štetcom alebo hubkou. Mne vyhovuje len štetec, ktorý musí byť trochu hustejší. Výrobca síce uvádza, že sa jedná o zmes suchých olejov, ale moja pleť po ňom ostáva mastná. Je to ako aplikovať obyčajný olej na suchú pleť. Tá vtedy ostáva mastná, akoby ťažká a výrazne sa leskne. Oleje nanášam na vlhkú pleť, aby sa dobre vsiakli a neostala po nich mastná stopa. Skúsila som to aj pri fluide, ale bez väčšieho úspechu.

Je pravda, že sa krásne trblieta a pleť je mierne tónovaná, ale leskne sa. Navyše, moje póry sa nezmenšia a na pleti mám veľmi zvláštny pocit. Make up, ktorý naň nanesiem, sa leskne tiež a ani púder situáciu príliš nezachráni. Pleť je síce jemná a hydratovaná, ale skôr by som ho odporučila suchšej pleti. Nehodnotím ho ako zlý, ale potrebám mojej pleti nevyhovuje.
Jeho cena je 18.90 eur a nájdete ho v eshope Krásná každý den.

Skrášľujúci tónovací balzam s vitamínom E - Ivory

Skrášľujúci tónovací balzam s vitamínom E - Ivory soaphoria

Skrášľujúci tónovací balzam s vitamínom E - Ivory zloženie

Skrášľujúci tónovací balzam s vitamínom E

Druhým produktom dnešnej recenzie je skrášľujúci tónovací balzam s vitamínom E. Ťažko ho zadefinovať, je to niečo medzi BB krémom a ľahkým make upom. Pravdou ale je, že tak príjemne ľahučký krém som ešte nemala a bola to zaujímavá skúsenosť.

Balenie je rovnaké ako pri rozjasňujúcom fluide a pumpička ide tiež rovnako ťažko. Kúpiť si ho môžete v troch rôznych odtieňoch. Je to pomerne slabý výber, ale verím, že odtieňov bude trochu viac. Ja mám odtieň Ivory, ktorý je pre stredne hnedú pleť (divné delenie), no mne už teraz nevyhovuje a to nie som ani opálená. V lete, keď by som mala svoju čokoládovú farbu, by som si teda nevybrala vôbec. 

sladkú vôňu, ktorá je veľmi nenápadná a pri použití ju takmer necítiť. Má krémovú konzistenciu, ktorá je nemastná a ľahká. Veľmi dobre sa rozotiera prstami aj štetcom, preto je len na vás, ktorý spôsob si vyberiete. Je to akoby ste sa len krémovali. Nemáte pocit, že by ste si dávali dekoratívnu kozmetiku, ale denný krém s peknou vôňou.

Krytie je minimálne. Mám červené líčka, pehy a žilky okolo nosa, ktoré po aplikácii balzamu vyzerali takmer rovnako ako bez neho. Veľmi ľahké tónovanie vyhovie predovšetkým tým z vás, ktoré nemáte s pleťou výraznejší problém a nepotrebujete nič zakrývať. Pekne priľne k pleti a nevytvára mapky ani fľaky. Výdrž sa mi ťažko hodnotí, lebo postupom času sa z pleti pomaly vytráca a vlastne ani neviem, že ho  mám. Môžete ho skúsiť aj vrstviť, no mne to nepomohlo. Pleť je zmatnená, neleskne sa a pôsobí prirodzene. 
Jeho cena je 22,90 eur. 

Beautyphoria

transparentný fixačný púder

soaphoria transparentný fixačný púder

fixačný púder


biely púder

Toto je jednoznačne najlepší produkt dnešného článku. Fixačný púder je v líčení posledným krokom. Jeho úlohou je zafixovať ho, aby vydržalo dlhé hodiny a absorbovať maz, aby bola pleť matná a jemná. Roky som si ho kupovala od značky Essence, ktorý je buď práškový, alebo kompaktný. Teraz ma láka aj od značky Nabla, ale toto je rozhodne poklad.

Balený je veľmi pekne, v plastovom obale. Má 15 gramov a hoci sa javí maličký, vydrží dlho. Používanie je jednoduché, ľahko ho aplikujete štetcom. Nie je ale úplne najlepší na nosenie v kabelke, pretože keď sa v nej otáča, po otvorení sa môže trochu vysypať. Vrchnáčik ale prilieha veľmi dobre, preto sa netreba báť toho, že by sa vám otvoril v taške alebo kozmetickej taštičke.

Obsahuje bambusový, ryžový prášok, kaolín a ilit. Je veľmi jemnučký a vynikajúco sa nanáša hustým štetcom. Je biely, ale ak si ho nedáte na tvár veľmi veľa, nič sa nestane. Vaša pleť biela neostane, ale púder sa jej pekne prispôsobí. Priľne ako taká neviditeľná ochranná vrstva. Vynikajúco zmatní a dosiahnete tak krásny matný finiš. Preto je veľkým pomocníkom pre mastnú a zmiešanú pleť. Vďaka nemu predĺžite aj životnosť make upu a vydrží celé hodiny v neporušenom stave bez mastnej T zóny. Nevysušuje pleť a nezanecháva mapy ani nezvýrazní linky či vrásky. 
Jeho cena je 19,90 eur.

Krémový korektor na nedokonalosti

soaphoria Krémový korektor na nedokonalosti

prírodný korektor

Krémový korektor na nedokonalosti Beautyphoria

Tento korektor bol podľa mňa horúcim želiezkom v ohni. Podľa výrobcu je to univerzálny pigmentovaný zázrak, ktorý zakryje všetky nedokonalosti. Znelo to priam rozprávkovo. Myšlienka, že je jeden univerzálny korektor, ktorý by bol vhodný pre všetky odtiene pleti? Bola by to paráda a ušetrilo by to kopec miesta v kozmetickej taštičke. Ročne potrebujem niekoľko korektorov a make upov, lebo v zime som bleduľa, v lete čokoláda, jar a jeseň sú také prestupové. Preto by jeden produkt naozaj splnil malý sen.

Má 8 ml a je v milom malom plastovom obale. V ponuke je jeden odtieň, čo sa na prvý pohľad  môže javiť buď ako radosť alebo ako problém. Trochu to problém je. Nedá sa používať samostatne. Spôsob, že by som použila len korektor a púder, je takmer vylúčený. Je naozaj veľmi svetlý, a preto je potrebné aplikovať ho pod make up. Ten farebný tón dokáže následne zjednotiť. Najskôr nanesiem podkladovú bázu, tento korektor, make up a nakoniec púder. Sprvu ma trochu vyľakalo, aký je svetlý, ale nakoniec to make up vždy vyriešil. 

Nemá takmer žiadnu vôňu. Prekvapila ma konzistencia. Je pomerne hutný, preto ho postačuje nanášať len málinko. Najlepšie to ide štetcom alebo hubkou, tak predídete fľakom. Pekne kryje aj červené žilky a fliačiky, nezachádza do pórov ani do vrások. Hodnotím ho kladne, ale ako som povedala, musíte ho použiť pod make up. Uvítala by som ho aspoň v troch odtieňoch, vtedy by bol o niečo praktickejší a dal by sa používať iba spolu s púdrom. 
Jeho cena je 19,90 eur.

Zaujala vás ponuka dekoratívky od Soaphorie? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. O tejto značke som ešte nepočula ale zaujala ma teraz vďaka tebe. Ja mám tiež zmiešanú pleť ale nemám rozšírené póry. Skúsim sa teda na niečo pozrieť. Ďakujem za tip

    NAKUPOVANIE NA ESHOPE S OBLECENIM JE PEKLO!!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe