Zafixuj si objem. Bez jedinej chybičky

19:38

Túžba po dokonalých kučerách sa u mňa zjavila dávno. Na základnej škole som si zapletala vrkoče a vtedy mi to postačovalo. Nebola to veľká výhra, navyše, vtedy som poznala len šampón, maximálne kondicionér. Vlasy tak boli suchšie, lámali sa a boli zničené. Nečudovala som sa kaderníčke, že mi pri strihaní vždy vynadala, že sa o ne veľmi nestarám. Na strednej škole som objavila čaro natáčiek, ktorých som mala viacero druhov. Najviac sa mi osvedčili mäkké papilóty, lebo s nimi to išlo ľahko, rýchlo a dokonalý výsledok bol zaručený. Pri nich som ostala a striedam ich so sponami na drdol, ktoré sú im veľmi podobné. Keď človek prespí noc na niečom takom, dúfa, že kučery vydržia aspoň dva dni. Pomáha mi kvalitná kozmetika, ktorú si starostlivo vyberám. A hoci poškuľujem po kulme od Babyliss, bez hairstylingových prípravkov to už nejde.

Matrix Style Link Perfect finálny fixačný sprej na vlasy


Matrix Style Link Perfect finálny fixačný sprej na vlasy zloženie

Matrix Style Link Perfect finálny fixačný sprej na vlasy zloženie

Lak na vlasy Matrix Style Link Perfect

Matrix Style Link Perfect finálny fixačný sprej na vlasy mi padol do oka vďaka žiarivému obalu. S touto značkou som mala samé dobré skúsenosti a tak som si ho kúpila. Matrix ponúka kopec rôznych lakov, modelovacích pást, penových tužidiel, sprejov a ďalších zaujímavých výrobkov, ktoré chcem postupne vyskúšať. Pomer cena a kvalita je priaznivý a už sa nebojím kupovať nové kúsky, ktoré som nikdy predtým nemala. Moja kozmetická polička sa plní a čo je skvelé, obyčajne účinnými pomocníkmi. 

Lak má 400 ml a je vo vyššom a štíhlejšom obale bez vrchnáčika. Je to sprej na dodanie objemu a poslúži na dosť silnú fixáciu. Pri výbere laku som dosť prísna. Očakávam, aby nielen fixoval, ale nezanechával na vlasoch biely povlak a nevysušoval ich. Tento si ma získal okamžite. V prvom rade neskutočne krásne vonia. Asi sekundu cítiť alkohol, ktorý sa ale rýchlo stratí a ostane len  príjemná a sladká vôňa, ktorá prevonia vlasy. Rozohodne patrí k tým najkrajším voňavým lakom. Je to príjemné aj keď si vlasy češem, lebo vtedy ju je cítiť tiež. K mojim miláčikom sa ale zaradil pre viacero dôvodov.

Vôbec nelepí vlasy. Aj keď ho náhodou nastriekate viac, dajú sa pekne rozčesať a nie sú zaťažené. Povlak na nich neostáva, preto vyzerajú prirodzene, akoby som na ne nič neaplikovala. Vlasy vynikajúco zafixuje a zaručí, že účes vydrží celý deň. Zároveň je vzdušný a pružný, môžete ho upraviť krásne podľa svojich predstáv. Je jedno, či ich máte rovné a chcete ich uhladiť alebo kučeravé, ktoré chcete skrotiť. Bez vysušovania a podráždenia vlasovej pokožky. Dodáva objem, vďaka ktorému má účes omnoho krajší tvar.

Sm ním nadšená. Mala som už viacero výborných kúskov, no tento by som zaradila medzi najlepšie. Je to nielen pre krásnu vôňu, ktorá ho povýši k skvostom vo svete hairstylingových prípravkov. Palec hore! Nájdete ho v eshope Notino.

Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe