Čaro bambuckého masla

20:40

Bambucké maslo je veľmi cenné a v kozmetike obľúbené. Už niekoľko rokov nesmie chýbať v mojej kozmetickej poličke z viacerých dôvodov:
  • možno ho použiť na celé telo. Je ako hydratačný krém, krém na nohy, na ruky, na nechtovú kožtičku i vlasy, balzam na pery - všetko v jednom
  • krásne orieškovo vonia
  • stačí ho použiť úplnú trošičku, preto aj malé balenie vydrží mesiace
  • vynikajúco hydratuje, regeneruje a vyživuje aj veľmi suchú pokožku, obľubujem ho aj na atopický ekzém
  • zjemňuje strie a pomáha v boji s celulitídou
  • doma si z neho môžete vytvárať svoju vlastnú kozmetiku, dokonalé je aj našľahané
  • využije ho každý člen domácnosti
Je súčasťou mnohých kozmetických prípravkov a robí ich jedinečnými a kvalitnými. Dnes by som vám rada ukázala dva voňavé kúsky, ktoré sú momentálne mojimi obľúbencami. Jeden o kúsok viac ako druhý :)


Yamuna


YAMUNA SPRCHOVACÍ GÉL S BAMBUCKÝM MASLOM

YAMUNA SPRCHOVACÍ GÉL S BAMBUCKÝM MASLOM zloženie

YAMUNA SPRCHOVACÍ GÉL S BAMBUCKÝM MASLOM zloženie

SPRCHOVACÍ GÉL

Začala by som sprchovým gélom, ktorý skončil na druhom mieste :) V peknej bielej tube je 200 ml gélu. Ozdobená je mandľami a bambuckým maslom, vyzerá to pekne. Okrem tohto si ešte môžete vybrať sprchový gél s levanduľovým olejom, aloe vera a granátovým jablkom alebo s olejom z hroznových jadier. Láka ma ešte ten levanduľový, to by mohla byť úplná fantázia :) Gél vonia ako mandľové bambucké maslo. Sladká, ale nie veľmi sýta vôňa je krásna a nežná, ako stvorená pre nás ženy. Gél je redší, ale vytvára jemnú krémovú penu.

Večerná či ranná sprcha je vďaka nemu voňavá a osviežujúca. Oceňujem, že pokožku umýva bez vysušovania a zľahka ju prevonia. Nie je vyslovene hydratačný, musím siahnuť po kréme alebo oleji, ale nevysušuje a zanecháva pokožku jemnú a príjemnú na dotyk. Ozdobí aj kúpeľňu a na malý okamih ju premení na oázu pokoja, kde si dokonale oddýchnete. Jeho cena je 5,49 eur. 

YAMUNA KRÉM NA RUKY S BAMBUCKÝM MASLOM

YAMUNA KRÉM NA RUKY S BAMBUCKÝM MASLOM zloženie

 KRÉM NA RUKY S BAMBUCKÝM MASLOM

Mojím favoritom tejto dvojice sa stal krém na ruky s bambuckým  maslom. V prvom rade, pekne vyzerá. Milo. Rozkošne. Podobne ako sprchový gél, ale krajšie. Má 30 ml a je ako stvorený do kabelky. Malý, nenápadný a pripravený zachrániť situáciu vždy, keď sú ruky suché a človek túži po hodvábnom dotyku. Je to taký malý rozkošňáčik a využijete ho vy i váš partner, ak je treba.

Vonia veľmi podobne, ako sprchový gél, ale krajšie. Sladšie a intenzívnejšie. Nie je to prvoradé, každý predsa čaká niečo iné, no ja zbožňujem voňavú kozmetiku. Pokožka potom vonia ako mandle a je to veľmi príjemné. Má ľahkú krémovú konzistenciu, ktorá nezanecháva ani mastný, ani lepkavý film. Preto je vhodný aj do práce - rýchlo sa vsiakne a už po chvíľke je možné opäť pokračovať v práci bez strachu, že všade ostanú mastné odtlačky. Výborne sa hodí na suchú a drsnú pokožku. Postará aj aj o nechtovú kožtičku, ktorá nebude vysušená a zádery tak nebudú škaredou ozdobou prstov. 

Čo sa týka výsledkov, som veľmi spokojná. Ľahký krém veľmi dobre hydratuje. Pokožka ostáva jemná, vláčna a krásna. Vytvorí sa na nej ochranná vrstva, ktorá chráni pred vysušovaní. Už pár minút po použití ani neviete, že ste ho použili. Nezanecháva po sebe taký ten vŕzgajúci pocit. Osvedčil sa mi aj na suché lakte, keď sa mi nechce do kúpeľne po telové mlieko. Hodí sa aj na cestovanie alebo na pracovný stôl :) Vybrať si môžete z rovnakých vôní ako pri sprchovom géle, takže ponuka je zauímavá. Krémik stojí 4,25 eur. 

Celkové hodnotenie? Som spokojná. Sú to produkty, ktoré pekne vyzerajú a vyznačujú sa omamnou mandľovou vôňou. Splnia, čo sľúbia a využije ich celá rodinka. Doma i na dovolenke. 

Obľubujete bambucké  maslo v kozmetike? :)












You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Bambucké maslo mám rada hlavne v produktoch na telo. Inak značku Yamuna poznám, je madarská a mala som od nich raz pleťové mydlo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to vydarená značka, mala som už niekoľko produktov a boli veľmi dobré :) Bambucké maslo je podľa mňa must have :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe