Peeling na ruky od Joik

18:21

Už pár mesiacov sa naháňam za kvalitnou maskou alebo peelingom na ruky. Netušila som, že vôbec nie je jednoduché ich nájsť bežne v drogérii. V Piešťanoch som obehla tri a vždy som odišla s dlhým nosom. Tak som sa zamerala na malé predajne v Auparku alebo Laugariciu a jeden olejový peeling som našla. Je skvelý, už som ho takmer minula, ale za peeling sa príliš považovať nedá, lebo je veľmi jemný. Tak som hľadala ďalej. Lebo pre pekné ruky sa to oplatí. Ďalší som našla v ponuke Joik. Krásny ako všetko od tejto estónskej značky. Na to, že sa jedná len o nejaký môj asi tretí peeling na ruky musím povedať, že som si vybrala veľmi dobre.

peelingová maska na ruky a nohy od Joik

peelingová maska na ruky

peelingová maska na ruky  Joik

O peelingovej maske na ruky a nohy si môžete prečítať:

     "Maska zajišťuje 2v1 péči o ruce a nohy a to díky jemnému peelingu a zároveň hloubkové výživě. Jemně drcená mořská sůl účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky, zatímco olivový olej, olej z meruňkových jader a ze sladkých mandlí zjemňují a hydratují pokožku. Ruce a nohy budou perfektně upravené a jemné jako samet. Mořská sůl odstraňuje odumřelé kožní buňky a podporuje krevní oběh. Olivový olej obsahuje vysoký obsah antioxidantů a váže vlhkost pokožky, zatímco olej z meruňkových jader suchou kůži změkčí a zklidní. Olej ze sladkých mandlí přináší hloubkovou hydrataci.
Složení: Sodium Chloride (Sea Salt), Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Cera Alba, Sodium Benzoate (And) Potassium Sorbate, Tocopherol, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Linalool*, Limonene*, Citral*
* Přirozeně se vyskytující v silicích"

Joik ma očaril viacerými vecami. Krásne obaly, vynikajúce zloženie, zaujímavé vône a produkty. Keď som túto značku prvý raz skúsila, súhlasne som si pokyvkávala hlavou, ako dobre som si vybrala. Vtedy som si povedala, že postupne prelúskam aj ďalšie produkty a naozaj si to pomaly plním. Pre peelingovú masku som sa rozhodla po prečítaní recenzií spokojných zákazníčok. Rada som si nechala poradiť, keďže som s podobným produktom veľa skúseností nemala. 

50 ml a je v peknom plastovom obale. Je priesvitný, vrchnáčik čierny a maska žltá, takže vyzerá milo, trochu včeličkovo. Pri tom objeme som sa trochu bála toho, že ho rýchlo miniem, ale hneď  som prišla na to, že to tak nebude. Peelingovej masky stačí použiť veľmi málo, preto vydrží omnoho dlhšie, ako som predpokladala. Pri použití zhruba 2 razy do týždňa len pomaly badať, že z nej akoby ani neubudlo. Vonia veľmi pekne, sviežo, trochu citrusovo a omamne.

Peeling obsahuje zmes olejov (olivový, mandľový, z marhuľových jadier) a morskú soľ. Je hustý a pomerne hutný, ale manipuluje sa s ním dobre. Ako som spomenula, postačuje len maličké množstvo asi o veľkosti hrášku. Naneste ho na suché ruky a postupujte ako pri umývaní rúk. Na pokožku zbytočne netlačte, morská soľ nie je ostrá, ale je ju tam dostatočne cítiť. Na pokožke sa vám vytvorí olejový film, ktorý mi trochu prekáža. Je to zvláštny pocit, na ktorý si treba zvyknúť. Ruky si potom opláchnite v teplej vode tak, aby ste zmyli predovšetkým soľ. 

Posledným krokom je ruky zľahka utrieť. Vtedy sa snažím dať si pozor, aby som nezrušila všetok olej, ale zároveň aby som nemala pocit mastnoty, lebo pri tom idem vyskočiť z kože. Používam ho najmä večer pred spaním, keď si už len nakrémujem ruky. Keďže obsahuje soľ, nie je dobré aplikovať ho na poškodenú alebo príliš popraskanú pokožku, pretože by sa jej mohlo viac uškodiť ako pomôcť. Po každom použití je úplne jemná, vyživená a mäkšia. Pri dennom použití krému na ruky mám istotu, že namáhaná pokožka rúk je veľmi dobre chránená pred výkyvmi počasia, chladom, vetrom, prácou v záhradke, teplom či čistiacimi prostriedkami. 

Môžete ho používať aj na nohy, lebo morská soľ a oleje zabezpečia hladké a jemné chodidlá. Odkedy mám ale elektrický pilník, mám peelingy na nohy len na občasné použitie a viac sa mi zídu tie na ruky. Celkovo produkt hodnotím ako vydarený a kvalitný, ostávajú po ňom viditeľne krajšie ruky. Jeho svieža a pekná vôňa je len bonusom, ktorý spríjemní starostlivosť o pokožku.

Plusy:
  • pekný obal
  •  svieža vôňa
  • obsahuje morskú soľ a oleje
  • hustý a hutný
  • na jedno použitie ho stačí veľmi málo
  • krásne sa stará o pokožku, odstraňuje odumreté bunky, pokožka je úplne jemná, vyživená a hydratovaná, sú chránené pred vysušovaním
Mínusy:
  • trochu mi prekáža mierne mastný pocit pri používaní, to je ale veľmi subjektívne
  • nepoužívajte ho na poranenú pokožku, môže dosť štípať
Za 11 eur ho nájdete v eshope Krásná každý den.

Máte doma peelingy na ruky a na nohy? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Děkuju za tip. Nikdy jsem neměla peeling na ruce, ale dost bych ho potřebovala, tak ho asi zkusím. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Peeling na ruce mám, od Avonu a je super! Ale tento mě velmi zaujal!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, že Avon veľmi nesledujem, ale tento peeling odporúčam, je skvelý aj na nohy :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe