Mineral Beauty System - Telový maslový krém - Levanduľa

17:11

Mám jeden sen. Veľmi by som sa chcela prejsť levanduľovými poliami v Provensálsku. Stratiť sa v tej fialovej nádhere a vdychovať čarovnú vôňu. Tento rok sme mali aj my svoje levanduľové pole v skalke, škoda len, že malo rozmery asi 10 x 10 cm :) Pred pár dňami som si spravila veľkú radosť a objednala som si telové maslo s vôňou levandule a teraz mám taký svoj malý raj, lebo levanduľou nevoniam len ja, ale aj moja posteľ a to všetko vďaka Mineral Beauty System a BioBeauty :)


Mineral Beauty System - Telový maslový krém - Levanduľa
Balenie má 500 ml


A takto nejako vyzerá môj sen :) zdroj: Internet

Mineral Beauty System - Telový maslový krém - Levanduľa


Ponatierala som sa ním hneď, ako som otvorila balík, potom večer, potom ďalší deň ráno a večer a dnes zasa. Dala som ho vyskúšať aj mamine a kamarátke a obe z neho boli unesené rovnako ako ja, lebo:
  • je balené v plastovom balení s praktickou pumpičkou. Ak už bude prázdny, rozstrihnem ho o dostanem tak von všetko maslo
  • veľmi pekne vyzerá na poličke :)
  • fantasticky vonia! Keď si ho natriete na pokožku, cítite nádhernú vôňu levandule, akoby ste ju mali pri sebe čerstvo odtrhnutú. Vôňa je výrazná, ale nie rušivá a na pokožke veľmi dlho vydrží, ak nepoužijete parfém či iný voňavý výrobok, ucítite ju aj po niekoľkých hodinách. 
  • no, a to najpodstatnejšie - pokožku hydratuje a zjemní. Mamina si ňou ponatierala suché ruky, hlavne lakte, po dvoch dňoch bola jej pokožka ako vymenená - hladká, jemná a zvlhčená, po suchej pokožke neostalo ani stopy! 
  • mám pocit, akoby som mala svoje Provensálsko doma :)
Na tomto výrobku som nenašla jediný mínus. Balenie je pekné, vôňa úžasná, výsledky viditeľné po krátkej dobe. Za pol litra telového masla som zaplatila 9,9 eura. Ak by ste mali záujem zakúpiť si tento výrobok, navštívte Biobeauty ja som mala problémy vybrať si z toľkých úžasných výrobkov :)

Máte radi kozmetiku s vôňou levandule? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe