Dermacol - Enja Cryo Cellu Slim

14:51

Celulitída postihuje 80-95% žien. Našla som o nej viacero zaujímavých článkov. Okrem iného sa dočítate, že celulitídu spôsobujú ženské pohlavné hormóny, ktoré majú muži v krvi iba v minimálnom množstve a tiež začína vznikať už v puberte.

Príčin vzniku je niekoľko, môžu ju spôsobovať estrogény, genetické faktory, nesprávne stravovacie návyky (vysoký prísun živočíšnych tukov, sacharidov, nedostatok ovocia a vitamínov), nedostatočná fyzická aktivita, alkohol, cigarety, poruchy krvnej mikrocirkulácie.  Ak sa chceme pomarančovej kože zbaviť, mali by sme zmeniť životosprávu, zdravo sa stravovať, športovať, pomáha anticelulitídna kefka, masáže či anticelulitídne krémy, ktorých je dnes na trhu veľké množstvo. 

Prípravkov proti celulitíde som vyskúšala požehnane. Niektoré boli sklamaním, naopak, niektoré som si kúpila niekoľkokrát a neviem si ich vynachváliť. K tejto skupine patrí aj Enja Cryo Cellu Slim, sprej proti celulitíde so zoštíhľujúcim efektom. Ak sa pustíte do boja s pomarančovou kožou, musíte sa pripraviť na to, že bude dlhý, preto je potrebná pravidelná starostlivosť o kožu. Sama neviem ako, ale začala som cvičiť, vyradila som z jedálnička niektoré jedlá a začala som používať tento sprej. A Výsledok bol naozaj úžasný :)



Na boku môžete vidieť, koľko spreju ešte zostalo

Dermacol - Enja Cryo Cellu Slim

Sprej sa na telo má veľmi príjemnú vôňu, i keď ma občas rozkýcha :) Pri aplikácii sa snažím držať sprej tak, aby som sa ho nenadýchala, lebo ak by sa tak stalo, slzili by mi oči a kýchala by som. Na pokožke nevyvoláva žiadnu alergickú reakciu. Na začiatku používania som chladivý efekt cítila, dnes už po aplikácii podobný účinok necítim. Môže to byť spôsobené tým, že som minula tri balenia a pokožka si zvykla. Kozmetiku sa snažím striedať, lebo raz mi v lekárni poradili, že dlhodobejšie používanie nejakého kozmetického výrobku sa neodporúča, lebo pokožka si naň zvykne, v horšom prípade môže pokožku podráždiť.

Aké sú výsledky?

Výsledky boli viditeľné už po prvých dňoch pravidelného používania, koža bola pevnejšia a prejavy celulitídy menej viditeľné. A či má aj zoštíhľujúce účinky? S kamarátkou sme sa zhodli na to, že jednoznačné má. Predovšetkým ale dokáže zatočiť s celulitídou, kvôli ktorej som si ho kupovala.
Nikto sa nesmie spoliehať iba pôsobenie kozmetického prostriedku, ten sám zázraky neurobí, ale v kombinácii s cvikmi i zdravším jedálničkom možno vidieť zmeny k lepšiemu :) Odporúča sa používať dvakrát denne. Je vhodný na všetky typy pokožky.

Zakúpiť si ho môžete v drogériách, ja som ho kupovala v eshope Dermacol, stojí 8,79 eura.


Máte skúsenosti s týmto sprejom? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe