Natura Siberica - Denný ochranný krém na ruky z Tajgy

10:02

V tomto príspevku by som Vám rada predstavila Natura Siberica a krém na ruky :)
Na Sibíre a Ďalekom Východe sú zachované chránené územia s unikátnou, jedinečnou flórou. Rastliny tam rastú prirodzene, voľne a vo veľkom množstve. Rastliny sú zvyknuté neustále bojovať o svoj život za drsných klimatických podmienok, voľne rastúce rastliny Sibíru majú obrovský potenciál. Aby bola  nasmerovaná táto živá energie v prospech krásy a zdravia, používa sa  len minimum umelých prísad, využívajú sa  najmodernejšie technológie a prísne sa  kontrolujú všetky etapy výroby. Vďaka tomuto prístupu byliny maximálne odhaľujú svoj potenciál. Sibír, vďaka jeho extrémnym podmienkam, ponúka byliny svetovej kvality s unikátnymi vlastnosťami pre zdravie a krásu, aké je možné len ťažko nájsť kdekoľvek inde na svete.Ak chcú byliny prežiť na Sibíri, musia si syntetizovať vysoko účinné obranné látky a majú mimoriadne antioxidačné vlastnosti.  Organické látky používané v kozmetike musia byť v súlade s požiadavkami ECOCERT.

Krém má 75 m




Natura Siberica - Denný ochranný krém na ruky z Tajgy

Na krabičke od krému si môžete prečítať, že výrobky sú okrem iného bez parabénov, silikónov, SLS, PEG, SLES, syntetických vôní, farbív. Obal je veľmi pekný, prepracovaný, radosť pozerať sa :) Zatváranie je praktické, mám radšej výrobky, ktoré sa dajú zašraubovať, i keď občas hľadám vrchnák po zemi, menej sa bojím toho, že pri páde sa poškodí, praskne či otvorí. Krém je hustý, biely, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vsiakne do pokožky. 

Krém, ktorý je účinný

Moja mamina trpí chladovou alergiou a v tom počasí jej ruky veľmi trpia, koža ju páli, bolí, praská. Dala som jej vyskúšať krém a keď sa vrátila z práce, spokojne mi povedala, že jej ruky boli vo veternom počasí chránené, lebo nepostrehla žiadne pocity pálenia a pokožka bola hydratovaná a hladká. A ja môžem jej slová len potvrdiť. Krém ruky príjemne prevonia,  hydratuje ju a chráni pred chladom, vetrom, ktoré vedia pokožku naozaj potrápiť. 
Plusy krému:
  • prírodné zloženie, žiadne nebezpečné látky
  • krásne vyzerá (áno, nie je to podstatné, ale dobre sa naň pozerá:))
  • ľahká textúra, krém sa rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty
  • ruky sú hydratované, hladké, chránené pred nepriaznivým počasím
  • vďaka pribalenému letáku sa môžete dozvedieť oveľa viac
Krém stojí okolo 5 eur a môžete ho kúpiť na Natura Siberica

Vyskúšali ste už Natura Siberica kozmetiku? :)


                                       





You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe