Bioderma - Cicabio krém

18:27

Koža je orgán pokrývajúci naše telo. Jej najdôležitejšou funkciou je funkcia ochranná. Pôsobí ako ochranná bariéra medzi vonkajším prostredím a vnútornými orgánmi tela. Čelí častým poraneniam ako sú škrabance, rezné rany, popáleniny, odreniny. I obyčajný záder môže spôsobiť bolestivé ochorenie zvané panarícium, ktoré v najhorších prípadoch vedie až k amputácii, preto si treba všímať každú, aj tú najmenšiu ranu. Proces hojenia kože je u ľudí rôzny. U niektorých ľudí sa ranky hoja rýchlo, u niektorých ľudí je tento proces omnoho dlhší a musia sa popasovať aj s jazvami. Bioderma priniesla Cicabio lotion určené na mokvajúce rany a Cicabio krém na suché rany.

Krém má 40 ml


Aplikácia je jednoduchá vďaka zúženému koncu


Bioderma - Cicabio krém

K nákupu tohto krému ma viedli červené fľaky, ktoré mi stále ostávajú na tvári po zahojení vyrážky. Žiaľ, moja pleť si niekedy stále myslí, že je v puberte, a preto som sa musela poobzerať po niečom, čo by mi s týmto problémom pomohlo. Make up tie fľaky väčšinou zakryje, prípadne si pomôžem korektorom, ale bez nich ma ide poraziť.

Prečo mi vyhovuje?

Cicabio krém si neviem vynachváliť, lebo vďaka nemu mi na tvári zmizol takmer polročný fliačik. Fialkovo biela tuba je jednoduchá, ale pekná. Ľahký béžový krém nie je hustý, ale ani sa po nanesení nerozteká, ľahko sa rozotrie a rýchlo sa vsiakne do pokožky. Má zvláštnu vôňu, ktorú po nanesení na tvár cítiť nie je. Používať ho začínam hneď ako sa vyrážka zahojí a mesiaca nie je po fľaku ani stopy.

Aké sú výsledky?

Rovnako som ho používala aj pri hojení reznej rany, pri hojení kútika a na jazvičku po opare. Je mi jasné, že je len otázkou času, kedy si naň koža zvykne (ako mi raz povedal lekárnik, keď som sa s ním radila, aké reparačné krémy mi pomôžu) a budem sa musieť poobzerať po niečom inom, ale doteraz je to asi najúčinnejší krém na hojenie rán, s akým som prišla do kontaktu. Používam ho večer pred spaním, nanesiem si tenučkú vrstvu krému, len jemne rozotriem a nechám to tak.

Plusy:
  • pekný obal
  • ľahký krém nie je veľmi hustý, dobre sa rozotiera a rýchlo vsiakne
  • nevonia
  • pomáha hojiť fľaky a menšie jazvy
Mínusy:
  • nenašla som
Balenie som kúpila za 9,7 eur. A pocit, keď vidíte zahojenú, zdravú kožu je na nezaplatenie :)

Vyskúšali ste už nejaký reparačný krém?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ahoj, prosím ťa, ako dlho trvalo, kým si začala vidieť zmeny? Alebo to úplne vybledlo? Ja mám pár fliačikov (najstarší je asi tiež polročný). Používala som cicabio asi týždeň, ale mala som pocit, že je to červenšie, je možné, že to tak je iba zo začiatku? Vďaka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, to je rôzne :) Závisí to od toho, ako starý je fliačik, ako výrazný. Červenšie by to z krému nemalo byť, ale keby sa ti to opakuje, skús si dať pauzu, či je to z neho. Zmeny boli postupné, že to bledlo a bledlo, ale po týždni už bolo badať prvé výsledky.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe