Ako som na internete nakupovala odlakovače

19:46

Dlho predlho som si nelakovala nechty. Vždy sa mi to veľmi páčilo, predsalen, upravené nechty sú skvelou vizitkou ženy, ale ja som si ich nevedela pekne nalakovať. Tento rok som ale natrafila na toľko krásnych lakov, že som im nedokázala odolať a tak som sa pekne nalakovať naučila. Našla som na tom viacero výhod: nechty pôsobia pekne, menej sa lámu, neštiepia sa mi a konečne mi rastú rovno. Odlakovať ich je už pre mňa menej obľúbená činnosť, ale potrebná, keďže nechtom treba občas dopriať aj nejakú výživnú kúru a zbaviť ich starého laku, spraviť si radosť inou farbou alebo ich len tak odlakovať a nechať ich oddýchnuť si od všetkej tej chémie.

Ani časté odlakovanie im neprospieva, pretože ich vysušuje, odlakovač by sa nemal používať častejšie ako raz týždenne. Práve preto som začala používať podkladové bázy, pretože chránia nechty, zabraňujú zafarbeniu a predĺžia životnosť laku. Odkedy používam Mavala alebo Orly podkladovú bázu, lakujem raz týždenne, pretože lak drží, neolupuje sa, nepraská. Doma sa mi už míňal akýsi odlakovač, ktorý už mal zošúchaný názov, tak som sa vybrala na lov. Zasa som nakúpila :)


Odlakovacie papieriky bez acetónu


V balení je 30 papierikov

Aké sú odlakovače?

Odlakovacie papieriky sa stali mojimi favoritmi. Balenie obsahuje 30 tenučkých papierikov, ktoré sú napustené odlakovačom. Vybrať si môžete z vôní jahoda, citrón, levanduľa a ruža. Papieriky celkom príjemne voňajú, netrhajú sa, je to nejaký pevnejší materiál a s jedným papierikom si bez problémov odlakujete nechty jednej ruky. Ľahko sa s nimi pracuje, sú dobre napustené odlakovačom, bonusom je príjemná vôňa. Balenie je praktické, zatvára sa šraubovaním, takže papieriky tak skoro nevyschnú, vďaka baleniu ideálne do kabelky či na cestovanie. Ja mám momentálne otvorené levanduľové balenie a celkom si ho pochvaľujem. 30 papierikov stojí 0,89 centov, na výber je zo 4 vôní.

Odlakovače majú 70 ml

Odlakovače obsahujú vitamíny E a F a výťažky z rastlín

Odlakovače majú 70 ml. Môžete si vybrať odlakovač s výťažkami z prasličky, žihľavy, lopúcha a vitamínový. Všetky odlakovače obsahujú vitamín E a F, neobsahujú acetón, preto nezaťažuje nechty. Nemám k nemu v podstate žiadne výhrady, nechty odlakováva a nepoškodzuje, ale má veľmi silný chemický zápach, neodporúčam odlakovávať si nechty v uzavretých priestoroch, inak vás ľahko rozbolí hlava. Oceňujem malé, praktické balenie. Ich cena je 0,79 a 0,89 centov, podľa toho, či prebieha akcia alebo nie. 

Odlakovač v pere

Odlakovač v pere má tri náhradné špičky

Odlakovač v pere
je úžasná pomôcka pre také šikovnice ako som ja, lebo veľmi často vybehnem a zafarbím si aj kožu okolo nechtu. Ten odlakovač má 4 špičky, jedna je nasadená, tri sú v priehradke náhradné. Kúpila som si dve, jedna bola super, druhá ale celkom suchá. Vyriešila som to tak, že som si špičku pred lakovaním na chvíľku namočila do odlakovača a potom sa s ňou už pracovalo vynikajúco. Výsledkom je dokonalá manikúra a žiadne nežiaduce výbežky :)

Cena zatiaľ najnižšia na Slovensku, s akou som sa pri podobnom výrobku stretla, zaplatila som za ňu 1,79 eur. Na Aliexpresse ich ale v pohode kúpite po 39 centov.

Ktorý odlakovač z týchto troch spomenutých Vás zaujal najviac? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe