Figs&Rouge - Coco Vanilla univerzálny balzam na pery

10:22

Milujem vôňu kokosu! Pripomína mi leto, pokoj a nejaký vzdialený exotický raj, kde človeka nič netrápi. A rovnako zbožňujem vanilku, vanilkový jogurt, vanilkové rožteky, vanilkový cukor rozpúšťajúci sa na krupičnej kaši, vanilkovú kozmetiku i parfémy. A keď sa tieto dve fantastické ingrediencie spoja,nemôže z toho vzniknúť nič zlé. Keď som prvý raz zbadala balzamy Figs&Rouge, konkrétne kokosovo vanilkový balzam, vedela som, že bude môj. Výrobky tejto značky sú

  • 100% prírodné
  • 100% čisté
  • bez obsahu syntetických minerálnych olejov
  • bez obsahu chemických látok a arómy 
  • bez konzervačných látok 
  • bez parabénov
  • bohaté na antioxidanty
  • s obsahom prirodzene sa vyskytujúcich mastných kyselín
  • vysoko hydratačné
  • netestované na zvieratkách 
Znie to super, no nie? :)

Balzamy sú v nádherných obaloch

Balzam je hustý, výborne sa rozotiera


Figs&Rouge - Coco Vanilla univerzálny balzam na pery

V pondelok som sa ako veľká herečka vybrala do obchodu a keď som si vonku chcela natrieť pery, s hrôzou som zistila, že balzam ostal doma. Statočne som to pretrpela, ale po návrate domov som videla, akú šarapatu urobil vietor a škaredé počasie: pery som mala popraskané, citlivé na dotyk a jemnú pokožku okolo pier som mala úplne červenú. No des! A tak som siahla po tomto balzame a po pár hodinách sa stal menší zázrak: pery boli hydratované, neboleli a červená pokožka pomaly začala meniť svoju farbu.  

Malé umelecké dielo

Balenie je krásne, keď sa naň dívam, mám pocit, akoby som sa dívala na nakreslený obrázok. Je to kovová dóza, ktorá vďaka svojej veľkosti (priemer 5 cm) nezaberie veľa miesta ani v kabelke, ani na poličke. Keď dózičku otvoríte, zacítite lahodnú vôňu, nie je ani kokosová, ani vanilková, ale príjemná je :) Chuť, žiaľ, nemá, ale o to dlhšie mi vydrží na perách :) Je hustý, ale skvele sa rozotiera. Pery rýchlo hojí, sú hydratované a chránené pred počasím. Natierala som si ním aj nechtovú kožičku, aby som sa zbavila záderov a za tri dni po nich nebolo ani stopy. Natierať si ním môžete suchú kožu celého tela, je veľmi dobrý aj na popraskanú kožu nôh, hlavne na päty, ktoré ma občas potrápia. Osvedčil sa mi aj ako podklad pod rúž alebo lesk, pretože niektoré lesky pery skôr vysušia a takto som si mohla lesk naniesť bez strachu, že mi vysuší pery. 

Univerzálny prírodný balzam

Balzam si môžete kúpiť od okolo 6,5 eur.  Zdá sa vám to veľa? Mne sa sprvu zdalo, ale keď vezmem do úvahy, že neobsahuje nič umelé, žiadne parabény, ale len prírodné látky, že krásne vyzerá a môžem ho použiť na celé telo a výsledok sa dostaví po krátkej chvíli, mi tá cena vysoká nepríde. A už čoskoro si kúpim ďalší, lebo jeden nikdy nestačí :)

Ktorý z univerzálnych balzamov by ste vyskúšali? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe