Peggy Sage - Fixačný sprej pod make - up

21:15


Dnes som sa pri pohľade na všetky moje šminky snažila spomenúť si, kedy som sa začala maľovať. Bolo to niekedy v druhom ročníku na gymnáziu a odvtedy sa snažím nájsť spôsoby, ako predĺžiť životnosť make upu, ako zabrániť rozlievaniu očných tieňov či ako si poradiť s mastnou T zónou bez toho, aby som si zničila make up. Teraz sa pozrieme na výrobok od Peggy Sage. Túto značku som spoznala len nedávno,je to je renomovaná značka francúzskej kozmetiky zahŕňajúca kompletný sortiment produktov pre vzhľad a vizáž. Na internete som našla fixačný sprej pod make up a rozhodla som sa vyskúšať ho :)


Sprej má 200 ml

                                  
Peggy Sage je svetovo uznávaná kozmetická značka

Peggy Sage - Fixačný sprej pod make - up

Už som vyskúšala fixačné bázy, najspokojnejšia som bola s vyhladzujúcou podkladovou bázou od Pupa Milano, ale na diskusných fórach som sa dočítala aj o fixačnom spreji. Má príjemnú vôňu, ktorá mi pripomína bylinky. Po chvíli ju už cítiť nie je. Aplikujem ho na vyčistenú pleť, vždy na Pore Refiner od Biodermy. Ten pleť zmatní, sprej zvýši priľnavosť make upu a  vyhladí jemné linky. Po chvíli nanesiem make up, ktorý sa naozaj ľahšie rozotiera. Potom použijem fixačný sprej na make up a zľahka prepudrujem.

Ako fixačný sprej pod make up funguje?

Výsledok? Pleť pôsobí prirodzene, po 5-6 hodinách potrebujem zmatňujúci obrúsok na čelo, nos i bradu, o niečo neskôr si tvár len prepudrujem. Tento sprej  naozaj pomáha, ale keď sa mi minie, asi sa vrátim sa späť k podkladovej báze, lebo sa mi s ňou pracuje ľahšie a zaberie mi menej miesta v skrinke :) 
200 ml spreju ma stálo 10 eur. 

Skúsili ste už fixačný sprej na make up? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe