ELF - Studio Makeup Lock & Seal

21:15

Fixačný sprej na make up od ELF som vám už predstavila. (prečítať si o ňom môžete TU ). Patrí k mojím miláčikom, lebo vďaka nemu môj make up vydrží s menšími úpravami celý deň a vyzerá stále prirodzene. Keď som videla jeho skvelé výsledky, rozhodla som sa objednať aj Makeup Lock & Seal, tekutý prípravok, ktorý tiež predlžuje životnosť make upu. 

Makeup Lock & Seal 

Balenie sa skladá z troch častí - fixátora, kelímku a štetca

Fixátor má 15 ml

Štetec a nádoba na miešanie

Na konci fixátora je kvapátko 

Vynikajúci pomocníci

ELF - Studio Makeup Lock & Seal 

Nuž, keď mi prvý raz prišiel domov, trochu bezradne som sa naň dívala a premýšľala, čo s tým budem robiť. Tak som si prečítala návod a pustila som sa do práce! Do plastového kelímku, ktorý je súčasťou balenia, si dáte make up, ktorý používate. Najlepší je v tomto prípade make up s pumičkou, vytlačíte ho do kelímka, pridáte jednu ( ja si pridávam tri) kvapku fixátora a štetcom to zmiešam dohromady. Fixátor pridáte ľahko, len jemne stlačíte a pridáte jednu a viac kvapiek. Už pri prvom použití sa mi jedna kvapka zdala málo, preto si ich pridávam viac. Tým istým štetčekom si make up nanesiem na tvár a štetcom alebo hubkou na make up rozotriem. Zaberie vám to len minútku, ale  make up vydrží dlhé hodiny.

Výsledok:

  • make up je odolnejší voči oteru
  • líčenie mi vydrží dlhé hodiny, spolu s fixačným sprejom vykúzlia dlhotrvajúce líčenie, stačí mi len zmatňujúci obrúsok a raz denne sa prepudrovať
  • na takto upravený make up sa dobre nanáša púder, ak ho nepoužijete veľa, tvár vyzerá prirodzene
Už po prvých líčeniach s týmto fixátorom som vedela, že sa ho už nevzdám. Je to skvelý pomocník, za 15 ml Makeup Lock & Seal  zaplatíte 4,50. Ja používam už tretie balenie.

Vyskúšali by ste Makeup Lock & Seal ? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe