Mixa - Čistiaca pleťová voda

18:23

Pred pár mesiacmi som sa vydala na nákup do DM-ky, kde som plánovala minúť svoje zľavové kupóny. Veľmi rada sa len tak prechádzam uličkami, objavujem novinky, rozmýšľam, čo by som si skúsila a čo ma naopak veľmi nezaujalo. V pleťovej kozmetike som uvidela kozmetiku značky Mixa, ktorá je určená pre ľudí s citlivou pleťou. Rozhodla som sa vyskúšať pleťovú vodu, pretože neobsahuje žiadne parabény, alkohol či farbivá. 

Fľaša má praktický aplikátor 


Francúzska kozmetika je tu od roku 1924


Mixa - Čistiaca pleťová voda 

Túto pleťovú vodu som si brala hlavne na odličovanie. Okrem zloženia bez parabénov sa mi  páčila pumpička, ktorou si nanesiem potrebné množstvo vody na odličovací tampón. Má len veľmi jemnučkú, ružovú vôňu, ktorú po aplikácii necítite. Už sa mi ňou podarilo aj obliať, na oblečení nezanecháva fľaky :) Pekne pleť odlíči, zanechá ju sviežu a neštípe v očiach. I keď mám doma kozmetiku, ktorá obsahuje parabény, už sa im snažím vyhýbať a nakupujem kozmetiku bez ich obsahu.

Ak chcete zistiť, či máte citlivú pleť, odpovedzte si na tieto tri otázky:
  1. Je vaša pleť po prebudení fľakatá?
  2. Sčervená a páli pri odličovaní?
  3. Je napnutá po umytí vodou?
Ak ste odpovedali aspoň 2 razy áno, táto pleťová voda je pre vás ako stvorená. Moja pleť je zmiešaná, nikdy som si nevšimla, že by bola alergická, ale táto pleťová voda je veľmi jemná a šetrná k pleti, preto som s ňou spokojná. A má aj dobrú cenu, platila som za ňu okolo 4-5 eur. 

Skúšali ste nejaký Mixa výrobok? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe