Saloos - Hydrofilný odličovací olej

19:09

Ja mám z líčenia vždy veľkú radosť. Je to hra s farbami, ktoré striedam podľa nálady, oblečenia, príležitosti. Neraz sa mnohé z nás namaľujú ráno a domov prichádzajú až večer, kedy sú unavené a tak idú spať bez toho, aby sa make upu zbavili. Tento krok je pre pleť veľmi nezdravý, pretože nemôže dýchať a regenerovať sa. Podobný prehrešok sa môže podpísať na našej tvári v podobe vyrážok, fľakov, ale aj vrások. Preto je dobré nájsť si vhodný odličovač a o svoju pleť sa dôkladne starať. Ja som si aj z odličovania urobila rituál, na ktorý sa po celom dni teším. Prečo? Lebo môj odličovací olej nádherne vonia :)


Saloos


hydrofilný olej levanduľa
Na výber je z niekoľkých veľkostí balenia

Zloženie:Helianthus annuus seed oil bio, sesamum indicum oil bio, tocopherol, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, parfum*, linalool**, limonone**, geraniol**, 
*zmes éterických olejov 
**súčasť éterických olejov"

hydrofilný olej bergamot
Oleje nemajú pumpičku na dávkovanie

Zloženie:
Helianthus annus (BIO), sezamum indicum (BIO), tocopherol, ascorbis acid, ascorbyl palmitate, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, parfum*, linalool**, limonone**, citral**,*zmes éterických olejov, **súčasť éterických olejov "

hydrofilný olej ružový olej
Malé balenie mám v sklenom obale, väčšie v plastovom
Zloženie:Helianthus annuus seed oil bio, sesamum indicum oil bio, tocopherol, ascorbic acid, ascorbyl palmitate, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, parfum*, linalool**, limonone**, geraniol** 
*zmes éterických olejov 
**súčasť éterických olejov "


Saloos - Hydrofilný odličovací olej

Odličovacie oleje sú v baleniach 50, 250, 500 a 1000 ml. Najmenšie balenie je v sklenom obale, 250 ml balenie mám  plastové. Nemajú pumpičku na dávkovanie, ale to nie je prekážkou v pohodlnom odlíčení :) Každý olej má krásnu vôňu, ale mojím favoritom je levanduľa, ale to som už spomínala :). Pleť po ich použití nie je vôbec mastná, ale svieža a príjemne hladká na dotyk. 

Môžete ich použiť:
  • na odličovanie. Na odličovací tampón naneste pár kvapiek oleja, vytvorí sa vám akoby mliečko, s ktorým si odlíčite tvár i oči. Je veľmi jemný k pleti, odličuje ju a zároveň hydratuje, odstraňuje aj vodeodolné líčidlá. Ich príjemná vôňa priaznivo vplýva na náladu a levanduľa pomáha pri nespavosti. Dajte si ale pozor, aby sa Vám nedostal do očí, lebo chvíľu uvidíte všetko rozmazane. Tento pocit po chvíli prejde, v očiach neštípe.
  • do mikrokryštalického peelingového prášku - zmiešajte peelingový prášok s olejom, aby vám vznikol redší peeling, ktorý nanesiete na  navlhčenú tvár a masírujte krúživými pohybmi. Pozor! Nikdy nešúchajte veľmi silno, pretože tak môžete pokožku poškodiť. Cieľom peelingu je len odstrániť odumreté bunky
  • môže sa pridať aj do prachových masiek

Oleje si môžete vybrať podľa vášho typu pleti, problému, ktorý trápi (akné, vrásky, suchá, mastná pleť), alebo podľa toho, akú vôňu máte radi :) Ja mám Bergamot, ktorý bojuje s akné, levanduľu, ktorá tam fantasticky vonia a ružové drevo je super v zime, keď je pleť vystavená mrazu, chladu a vetru, šetrne ju ošetrí a oživí. Saloos môžete kúpiť vo viacerých kamenných obchodoch, ale aj na internete.


Ktorý odličovací olej by ste si kúpili? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. Mala som levandulovy olej, ale od Nobilis Tilia, cenovo je to, myslim, podobne ako Saloos. Bola som spokojna, ale pri odlicovani mam radsej mlieka. Prekaza mi vlhcenie alebo oplachovanie vodou, najma v zime.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe