DADO SENS - Účinný krém

19:07

Môj prvý kontakt s prírodnou kozmetikou bol s výrobkami ANNEMARIE BÖRLIND & DADO SENS. Postupne som vyskúšala pleťové vody, čistiaci gél, pleťové masky a momentálne používam účinný gél. Čím je táto spoločnosť výnimočná?

  • Už viac ako 50 rokov sa drží hesla zakladateľky spoločnosti  Annemarie Lindner: "To čo nemôžem zjesť, si nedám na tvár"
  •  Produkty sú vytvorené pre každý typ pleti a každý pleťový problém s veľkou dávkou rastlinných ingrediencií, bez živočíšnych výťažkov, ropných derivátov a silikónov
  • Rastlinné látky pochádzajú prevažne z kontrolovaného, organického pestovania rastlín
  • Používajú sa iba vysoko kvalitné suroviny, hodnotné, za studena lisované rastlinné oleje, éterické oleje, bylinné extrakty, aktívne ingrediencie z mora  a prvotriedne vitamíny
  • Používa sa voda z prameňa “Walter-Lindner-Spring”, ktorá nie je chemicky ošetrená, a preto je bohatá  na minerály ako napríklad draslík, magnézium, kalcium, zinok 
  • Požiadavky, záväzky a smernice kvality sú certifikované certifikátom EcoControl
  • Odmietnutie testovať produkty na zvieratách alebo používať geneticky modifikované ingrediencie 
Zdroj: oficiálna slovenská stránka

Musela som si požičať peknú fotku...




                                                   
lebo môj krémik vyzerá už takto :)

"Zloženie: AQUA (WATER), COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ZEA MAYS (CORN) OIL, BEHENYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, SORBITOL, GLYCERYL STEARATE, ARGININE, BENZYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), LACTIC ACID, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PHENOXYETHANOL, FARNESOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, AROMA (FRAGRANCE), ALLANTOIN, XANTHAN GUM, BISABOLOL, RETINYL PALMITATE, CINNAMAL, ALPHA METHYL IONONE, ASCORBYL PALMITATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LECITHIN "


DADO SENS - Účinný krém

Tento krém je ozaj veľký malý pomocník v boji proti akné. V tube je 50 ml krému. Krém má veľmi príjemnú vôňu.  Je ľahký, nemastný, rýchlo sa vsiakne do pokožky a zanecháva ju hladkú a hydratovanú.  Pleťová znášanlivosť a účinnosť je dermatologicky dokázaná. 

Aplikuje sa na vyčistenú pleť, v kombinácii s čistiacim pleťovým mliekom a pleťovou vodou z tejto rady sa dajú dosiahnuť naozaj viditeľné zmeny k lepšiemu. Vrelo ho odporúčam každému, kto má problematickú pleť. Mne krém veľmi pomohol, teraz som ho dala aj mojej mladšej sestre a rovnako si ho pochvaľuje aj moja maminka, ktorá ho tiež niekoľko mesiacov používala, keď ju potrápila pleť :)

50 ml krému stojí okolo 12,88 eur a kúpiť si ho môžete na internete.

Vyskúšali ste už nejaký výrobok DADO SENS?

    You Might Also Like

    2 Vaše komentáre

    1. Ja od včera používam čistiace mliečko, tonikum a účinný krém. Tento rok sa moja pleť asi fakt zbláznila... V 22.rokoch ma prvýkrát a riadne trápi. Veľmi dúfam, že mi táto kozmetika pomôže... Zatiaľ môžem povedať, že fakt krásne vonia :)

      OdpovedaťOdstrániť
      Odpovede
      1. Veľmi pekne vonia :) Niektorým ľuďom, čo poznám, pomohla veľmi, koniec koncov, aj ja sa k nim radím, tak viem, že dokáže malé zázraky :)

        Odstrániť

    Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

    Subscribe