Sante - Anti stresová maska s výťažkom Schizandry

20:24

Tento týždeň bol akýsi stresový a uponáhľaný. Po štyroch mesiacoch som išla do školy, stretla som úžasného človeka (to nie je stresové, ale krásne :)), mala som pocit, že nič nestíham, skoro celý piatok i sobotu som nebola doma, večer som unavená padla do postele a v kúpeľni som strávila rekordne krátky čas. Preto som sa dnes rozhodla konečne sa neponáhľať a večer dopriať mojej pleti všetko, o čom ju cez týždeň ukrátila. A zvolila som si anti stresovú masku od Sante.

Maska má obsah 2x7,5 ml


Sante - Anti stresová maska s výťažkom Schizandry



Keďže sa jednalo o anti stresovú masku, čakala som, že moja pleť bude pôsobiť odpočinuto a sviežo. A bola som milo prekvapená :) Maska má obsah 2 x 7,5 ml. Balenie je výhodné v tom, že obsah masky je naozaj dostatočný na jedno použitie, i keď som mala najprv v pláne použiť iba polovicu :) Nakoniec som usúdila, že predsa len použijem celé balenie. Maska má konzistenciu ako hustejší krém, ľahko sa rozotrie (nepotrebovala som ani štetec).

Aká maska je?

Má  sviežu vôňu, ktorá pôsobí veľmi povzbudivo, akoby som ležala na lúke a vdychovala vôňu bylín rastúcich okolo mňa. Masku som mala podľa návodu na tvári 10 minút (odporúčaná doba je 10-15 minút) a potom som ju zmyla teplou vodou a hubkou. Ako som už spomenula, bola som veľmi milo prekvapená: pleť bola svieža, žiarivá, hydratovaná, linky i vráska na čele vyhladené a čierne bodky na nose (tých sa neviem zbaviť) boli redukované, lebo pleť bola aj pekne vyčistená. Odporúča sa používať ju 1-2 razy týždenne, takže niekedy vo štvrtok alebo v  piatok si po dlhom týždni opäť doprajem pôžitok z tejto masky :)

Naureus predáva túto masku za 2,8 eur. 

Používate kozmetiku Sante? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe