Pupa Milano - Vypaľované očné tiene Luminys

14:03

Viete, čo ma asi nikdy neprestane baviť? Rozširovať  moju zbierku očných tieňov :) Rôzne odtiene, s trblietkami i bez, matné, penové, sypké, palety, mono tiene. K Pupa tieňom som sa dostala vďaka kamarátke, ktorá mi ich ospevovala, aké sú skvelé. Tak som sa vybrala do Auparku a akurát boli za polovicu, no nekúp to :) Hneď som si vzala tri, ďalší som si kúpila, keď bola v predaji limitovaná edícia Very vintage a ďalší mi dala moja kamarátka, ten je z limitky China Doll. Raz darmo, čo je Pupy, to je úplne super.
Mojich 5 krásavcov 



Na výber je z mnohých odtieňov

Odtieň 06

China Doll 03

Odtieň 23

Odtieň 03

Very Vintage 02

Pupa Milano - Vypaľované očné tiene Luminys

Bola to moja prvá skúsenosť s vypaľovanými očnými tieňmi a patria jednoznačne k tým najkvalitnejším. Sú vo veľmi peknom balení, je k nim pribalený ak praktický aplikátor, s ktorým sa dobre pracuje. Tiene sa neprášia, vďaka čomu je aplikácia jednoduchá, lebo sa nemusím báť, že si z nosa a líc budem stierať tiene. 

Farby sú krásne pigmentované, netreba si naniesť veľa tieňa a hneď máte oči nalíčené. Na mokro sú trblietavé, výrazné, ja ale preferujem použitie na sucho, veľmi sa mi páči :) Tiene majú skvelú výdrž, ráno ich nanesiem na podkladovú bázu a večer vyzerajú ako by boli čerstvo nanesené. Majú 2,2 gramu (limitky majú 2 a 2,5) a mám pocit, akoby sa ani nemíňali :) Stoja okolo 7 eur, ale treba si vyčíhať nejakú super akciu, ja som si vtedy kúpila hneď 3 :)

Máte svoj obľúbený očný tieň v Pupe Milano? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe