Jar v novom šate

13:45

Milujem obdobie, kedy končí zima a prichádza jar. Ako sa všetko prebúdza, konečne sa na holých stromoch objavujú listy a keď vidím rozkvitnuté kvety, som v siedmom nebi. Tá farebnosť sa zvonku vkráda aj do duše a vyháňa tmavé chmáry, ktoré sprevádzajú zimu. Naše mačičky sa naťahujú na trávniku alebo chytajú motýle a včielky, psík lenivo sleduje jedným očkom, či sa neotvoria dvere, aby mohla vbehnúť do obývačky na svoj vankúšik a všetko je fajn. Tak pokojne fajn. Bez drám či tragikomédií. Za všetko môže tá čarovná farebnosť. Na tú stavil aj Dermacol, keď priniesol svoje novinky.

dermacol


dermacol očné tiene

quattro eyes shadow

štyri očné tiene

očné tiene dermacol

dermacol očné tiene


Očné tiene Quatro eye shadow 

S očnými tieňmi od Dermacolu mám aj dobré, aj zlé skúsenosti. Niektoré sú skvelé a mala som ich kúpených niekoľko, iné som posunula ďalej. Tieto vyzerali božsky. Paletka 4 očných tieňov je v ponuke v dvoch nových prevedeniach, jedno je do fialova, druhé tyrkysovo hnedé. Dostala som to hnedé a hneď som si povedala, ako dobre! Lebo tie farby sú nádherné a presne také používam na bežné nosenie. V pevnom plastovom obale sú okrem štyroch pekných tieňov aj maličké zrkadielko a aplikátor. 

Aplikátor ma potešil, pretože dokáže zachrániť situáciu, keď si zabudnem zobrať štetec. Zrkadielko sa mi tam zdá trošku zbytočné, ale tak, aj mne sa môže stať, že to svoje si zabudnem doma. Vtedy sa zíde. Tiene sú vynikajúco pigmentované a neprášia sa. So štetcom sa nanášajú veľmi dobre, lebo z neho neopadávajú a pekne priľnú na podkladovú bázu. Krásne vyzerajú počas celého dňa, takmer vôbec sa neotláčajú a nezlievajú sa. Tieň obyčajne večer odličujem v takom stave, v akom som ho ráno naniesla. Dá sa s ním vykúzliť krásne líčenie, lebo farby sú sýte  a žiarivé a na moje šťastie nemajú veľa trblietok. Tie mám rada, ale dnes sú skoro všade a tak ich hľadám menej. Táto paleta je skvelá a rozhodne stojí za vyskúšanie. Stojí 8,39 eur.

dermacol mono tieň

mono tieň dermacol

mono tieň

tieň dermacol

Očné tiene Mono eye shadow 

Podobnú dobrú skúsenosť mám aj s mono tieňom. Malý pevný obal je super aj na cestovanie a pribalený je aj obojstranný penový aplikátor. Tieň je krásny, intenzívny a táto farba je jedna z mojich obľúbených. Ponuka týchto mono tieňov je zatiaľ pomerne chudobná a uvítala by som ich viac, ale časom sa mi moje želanie možno splní. Veľmi dobre priľne k viečku a vydrží celý deň.  Aj s paletkou ma nadchli a myslím, že sú to jedny z najlepších tieňov, aké som od Dermacolu mala. Tieto intenzívne farebné tiene stoja 4,69 eur.

dermacol riasenka

Ilusión mascara dermacol

Ilusión mascara

riasenka dermacol




Ilusión mascara

Ilusión mascara je ďalšou novinkou z dielne Dermacolu. Je objemová, no rovnako by mala predĺžiť. Obal sa mi zapáčil hneď a neviem prečo, ale keď som sa naň pozrela prvý raz, povedala som si, že vyzerá ako raketa :) Je fialkový so zlatým pásikom  a veľmi sa mi páči. Nielen preto, lebo fialová je jedna z mojich  obľúbených farieb :) Keď som zbadala kefku, trochu som sa vyľakala, lebo nepatrím k fanúšikom tých tvrdších štetiniek, ale vykľulo sa z toho celkom milé prekvapko. Ono nie že by tieto kefky neboli dobré, to vôbec nemôžem povedať. Ibaže ja som stará škola, ktorá sa učila maľovať s maminými riasenkami, ktoré boli vtedy celkom iné. No, ale späť k tejto.

Jej kefka riasy už v prvom ťahu pekne vytočí, predĺži a dodá objem bez výraznejšieho zlepenia. Musím si riasy prečesať starou suchšou kefkou, ale nie je to problém, pretože riasy potom vyzerajú veľmi pekne. Má intenzívnu farbu a pokojne ju možno nanášať aj v dvoch vrstvách - na riasach nevytvára hrudky a ani ich nepolepí.  Celý deň drží tvar a neotláča sa. Mala by byť veľmi odolná voči rozmazaniu, ale to overené nemám. Vode sa vyhýbam a oči si nežmolím, takže vydržať mi vydrží. A keď dobre uschne, nemá dôvod sa rozmazávať, no nie? :) Keďže poslednou riasenkou od Dermacolu, ktorá ma nadchla, bola Selfie maskara, bola som na túto dosť zvedavá a spočiatku aj kritická. Ale musím uznať, že je určite jednou z tých lepších. Jej cena je 5,69 eur.

Skúsili ste už niektorú z týchto noviniek? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe