Peeling na minimalizovanie pórov

17:15

Ak je niečo, čím nepohrdnem, tak je to pleťový peeling. Trvám na to, že dokáže vyriešiť značné problémy s mojou problematickou pleťou. Vzhľadom na to, že je mastná, problematická a má sklon k akné, potrebuje naozaj dôkladnú starostlivosť. Stačí mi dva dni nečistiť ju tak, ako som zvyknutá a už viem, že zasa budem opravovať nové nedokonalosti. Keď som potrebovala nový peeling, do oka mi padol pleťový peeling pre stiahnutie pórov a matný vzhľad pleti od značky Sylveco. Dovtedy som ju nepoznala. Poľská značka kladie veľký dôraz na ochranu prírody a vo svojich prípravkoch prírodné bohatstvo tiež hojne využíva. Prípravky obsahujú výťažky z brezovej kôry a sú vhodné aj na citlivé pleť. 

Sylveco


pleťový peeling

Pleťový peeling Sylveco

peeling na stiahnutie pórov

pleťový peeling na minimalizáciu pórov

čistiaci pleťový peeling

Pleťový peeling pre stiahnutie pórov a matný vzhľad pleti

Peeling vyzeral rozkošne. Od okamihu, ako som ho zbadala. Pekná biela krabička je ozdobená bylinkami a dojem je vynikajúci. Obal je plastový a má kovový vrchnáčik. Vydarené. Je menší a ľahší, nezaberá mi veľa miesta. Objem 75 ml sa zdá byť menší, ale stačí ho používať máličko. Peelingy používam zhruba každý druhý - tretí deň, podľa potreby a nálady. Pre pokožku nie je zdravé používať ich  denne. No ich zaradenie do kozmetických rituálov je vynikajúce :)

Vonia bylinkovo, nie výrazne. Takmer ho pri používaní nie je cítiť. Má krémovú konzistenciu a obsahuje drobné čiastočky, skoro by som povedala, že je to ako umývanie pieskom. Koniec koncov, nebolo by to až také divné, veď niektoré peelingy, ktoré som už v minulosti skúsila, obsahovali práve piesok. A umývanie s nimi bola úplná paráda, lebo pokožku dokonale vyhladili. To ma čakalo aj pri tomto peelingu. Vďaka jemným čiastočkám je k pleti veľmi jemný, akoby som ani nepoužívala peeling. Je ich tam ale cítiť. Rozhodne ho zaraďujem k tým zaujímavejším kúskom, pretože sa vyznačuje veľkou jemnosťou a pritom účinne čistí pokožku.

Nielenže odstraňuje odumreté bunky, ale dokáže likvidovať aj čierne bodky. Pokožku vyhladzuje a sťahuje póry, takže je matná. Ostáva úplne jemná na dotyk a žiari. Vďaka tomu, že póry sú stiahnuté a pokožka matná, pôsobí sviežim a vyváženým dojmom. Upokojuje aj podráždenú pokožku a napomáha k lepšiemu hojeniu vyrážok. Veľmi sa mi zapáčil. V ponuke je aj jeho enzymatická verzia a keďže s takým peelingom mám podstatne menej skúseností, rada by som sa naň pozrela lepšie. Už mám wishlist :)

Plusy:
  • pekný a praktický obal
  • nevtieravá vôňa
  • krémová konzistencia
  • jemné, ale citeľné čiastočky
  • čistí a zjemňuje pleť, sťahuje póry a zmatňuje, zanecháva pleť žiarivú 
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete v eshope Notino.

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe