Pre zdravo vyzerajúcu pleť

20:15

Pred pár rokmi som sa bez korektoru nemohla pohnúť z domu. Moju pleť trápilo akné a nezakrývala som iba vyrážky, ale aj fliačiky. Na vysokej som už musela maskovať aj kruhy pod očami a tak sa množstvo mojich korektorov rozrástlo. Zvykla som si na tie tuhé, ktoré mali vysokú kryciu schopnosť, ale museli sa naozaj dôkladne zapracovať do pokožky. Inak to mohlo pôsobiť smiešne. Keď to najhoršie ustúpilo a moja pleť sa znormalizovala, mohla som si dovoliť menej korektoru a nakoniec som si ho domov kupovala už iba pre istotu. Lebo som ho nepotrebovala. Tento rok som sa zamerala na tekuté korektory, ktoré dokončia zjednotenie pleti a siahnem po nich, ak mám make up s nižšou krycou schopnosťou. Do oka mi padol Bourjois Healthy Mix. S touto značkou som mala dobré skúsenosti, tak som sa ho nevedela dočkať.

Bourjois Paris

korektor Healthy Mix

Bourjois Paris korektor Healthy mix

Korektor Bourjois Healthy Mix

Bourjois Healthy Mix korektor obsahuje výťažky z ovocia, ktorého úlohou je nielen zakrytie toho, čo zakryť chceme, ale aj rozjasniť tvár. Väčšinou si kupujem make up so stredne a menej krycou schopnosťou a vtedy sa korektor zíde. So značkou Bourjois mám skvelé skúsenosti, či make up, či laky na nechty, či očné tiene – zakaždým som sa z kúskov vytešovala a našla v nich to najlepšie.

Korektor je v peknom hranatom obale s aplikátorom. Ten je červený, celkový dojem bol super. Keď som si ho vyberala, v ponuke boli tri odtiene a automaticky som siahla po tom strednom. Najtmavší by bol možno na leto, do najsvetlejšieho by som asi nešla, lebo mi prišiel pre mňa svetlý až moc. Je síce pravda, že cez internet sa odtiene vyberajú ťažšie a niekedy strieľam na svete, ale obyčajne sa vylučovacou metódou dostanem k tomu správnemu.

Používam ho už niekoľko týždňov a keby ste sa ma teraz opýtali, či má nejakú vôňu, neviem. Nezanechal vo mne žiadnu stopu, nevonia. Je krémový a ľahko sa zapracuje do pleti. Našťastie. Splynie s pleťou a dokáže s ňou naozaj samé pekné veci. V prvom rade ale musím pochváliť, že nezachádza do vrások ani do pórov, nezvýrazní ich a pleť vyzerá prirodzene. Zakrýva jemné fliačiky, jemne prekrýva vyrážky a redukuje stopy únavy a kruhy pod očami. Nevysušuje a má tendenciu vydržať aj celý deň, mizne pomaly. Pleť rozjasní, je svieža a jednotná. Stačí ho zafixovať púdrom a líčenie vydrží dlhé hodiny. Samu ma prekvapilo, že som sa mu lepšie pozrela na zúbok až teraz. A nie dávnejšie. Lebo mu nemám čo vytknúť.

Plusy:
  • Pekné balenie
  • Šikovný aplikátor
  • Bez výraznejšej vône
  • Krémový, ľahko sa zapracuje do pleti
  • Dobre kryje, rozjasňuje pokožku, redukuje stopy únavy, nezachádza do pórov a vrások

Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete ho na Notino.

Aký korektor ste si obľúbili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe