Kráľovské trio

14:53

Používanie tuhých mydiel  bolo ešte nedávno úplne prirodzené. Tekuté mydlá ich nahradili pred pár rokmi a našli si miesto v mnohých domácnostiach. Klasické mydlá majú u mňa doma stále miesto a veľmi sa teším z každého nového prírastku. Vďaka prírodným zložkám a olejom, ktoré obsahujú,  dodávajú pokožke potrebnú a prirodzenú hydratáciu. Obsahujú tiež liečivé výťažky, ktoré pomáhajú liečiť mnohé zdravotné problémy. Pokožka zostáva očistená, osviežená a regenerovaná bez zanášania. Keďže koža je najväčším orgánom tela a absorbuje všetko, čo na ňu nanášame, je potrebné hľadať čo najzdravšie alternatívy. Ak preferujete tuhé mydielka, mám pre vás pár tipov :)

Mydlárna Šafrán

Mydlárna Šafran má bohatú ponuku prírodných mydielok, ktoré sú vhodné pre celú rodinu. Ja by som vám dnes rada ukázala tri, ktoré sú skvelé aj na citlivú pokožku.
olivové mydlo

prírodné olivové mydlo

mydlo z olivového oleja

Prvým mydielkom je olivové. Od nasledujúceho sa líši tvarom, lebo je to taká väčšia pekná kocka. Papierový obal sa mi páči a možno ho ľahko recyklovať. Olivové mydlo je bez parfumácie a neobsahuje žiadne ďalšie látky, preto je vhodné aj pre citlivejšiu pokožku. Ľahká bohatá pena čistí pokožku, nedráždi ju a nevysušuje, pokojne sa môže používať aj ako sprchový gél. Vhodné je pre celú rodinu, keďže je bez vône, pokojne sa ním môžu umývať aj páni a detičky.

medové mydlo s hodvábom

medové mydlo

prírodné mydlo

mydlo s medom

Pokračujeme medovým mydlom s hodvábom, ktoré sa stalo mojím miláčikom po prvom použití. Obsahuje kokosový, ricínový, palmový a olivový olej, med hodváb. Palmový olej používajú certifikovaný z trvalo udržateľných plantáží, ale napriek tomu postupne pracujú na tom, aby mali produkty bez tohto oleja. Mydlo má 100 gramov a je to klasická malá tehlička. Šikovná do ruky, ľahko sa s ňou mydlí. Očarila ma jeho vôňa. Sladká vôňa medu ma zahalí ako závoj a je neskutočná. Pokožka je čistá, svieža a nevysušuje sa. Z týchto troch si ma získalo najviac, lebo med mám rada a jeho úžasné účinky na pokožku sú overené stáročiami.
mydlo s ovčím mliekom

prírodné mydlo s ovčím mliekom

ovčie mydlo

mydlo

prírodné mydlo

Posledným  mydielkom, ktoré tiež stojí za zmienku, je prírodné mydlo s ovčím mliečkom. Obsahuje kokosový, ricínový, palmový a olivový olej a ovčie mlieko, ktoré chráni a hydratuje pokožku. Vďaka svojim účinkom je vynikajúcou voľbou pre jemnú detskú pokožku, ale aj pre pokožku trpiacou ekzémom alebo akné. Mydielko je balené podobne ako medové a je to klasická tehlička, žiadna kocka :) Tiež príliš nevonia, preto bude vyhovovať tým, ktorí neobľubujú príliš voňavú kozmetiku alebo im nerobí dobre na pokožku. Mydlo nesklamalo, umýva pekne, nevysušuje, nespôsobuje pnutie a môže sa ním umývať celé telo od hlavy po päty. Nahradí sprchový gél, tekuté mydlo na ruky aj pleťový gél na  čistenie pleti. 

Mydlá nájdete v eshope Mydlárny šafran alebo v partnerských predajniach.

Aké mydlá si kupujete? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe