Nežná farebná nálož

18:09

Dnešná recenzia bude mimoriadne farebná a hravá. Lebo to patrí ku krásnym a slnešným dňom. Dermacol na to myslel a medzi jeho novinkami sú samé mňamky krásky, ktoré sú doslova explóziou farieb. Mnohé z nich so mnou pocestujú aj na letnú dovolenku a som si viac ako istá, že si svoje fanúšičky nájdu veľmi rýchlo. Do rúžov som sa zamilovala na prvý pohľad. A do tých guľôčok ešte rýchlejšie.


Púdrové perly

rozjasňujúce perly

powder pearls

dermacol perly

dermacol rozjasňujúce perly

rozjasnenie pleti

Skrášľujúce púdrové perly

Ach, toto je tak čarovné! Kým som sa na ten rozkošný ružový kúsok nepozrela, asi by som netušila, že niečo také musím mať doma. Ale áno, môj obzor sa zasa rozšíril. V ponuke sú ružové rozžiarujúce,  zelené tónujúce a žlté bronzujúce. Balenie má 25 gramov  a farebný obal je papierový. A krásny, ako malá šperkovnica. V balení je malá labutienka, ktorú som si odložila. Spolu s guľôčkami ju nepoužijem, ale určite sa časom zíde. Na ich nanášanie je vhodný veľký guľatý štetec, ale je to o zvyku, akým sa dobre líči vám. 

Guľôčky sú v rôznych ružových odtieňoch. Môžu sa na prvý pohľad javiť tmavé, ale výsledkom je ľahký ružový nádych, ktorý pleť krásne oživí, dodá zdravý svieži vzhľad a tvár pôsobí dokonalejšie. Pri nanášaní farba neopadáva a líčenie vydrží zhruba celý deň. Iste, počas dňa sa jemne stráca, ale nie je to nič tragické. Toto je ten typ produktu, ktorý si pomaly a nenápadne ukradne vaše srdce svojou nádherou  a zrazu si uvedomíte, že bez neho sa vám líčenie ani neráta. Odporúčaná cena je 10,92 eur.

Pretty Matte

Pretty Matte rúž

Pretty Matte dermacol

rúž Pretty Matte




matný rúž

matný rúž Dermacol




Matný rúž Pretty Matte

Matné rúže aj lesky na iných ženách som obdivovala vždy. Ako krásne a elegantne to vyzeralo. Aj na mne to bolo pekné, ale len chvíľku, Potom sa mi obyčajne pery začali vysušovať a tak bol celkový dojem hrozný. Musela som si pod matné kúsky dávať balzam na pery a aj tak som mala pocit, že na mne to skrátka pekne nevyzerá. Matný lesk od Dermacolu túto mienku mierne napravil, ale omnoho spokojnejšia som bola s metalickým tekutým rúžom. Neskromne si dovolím podotknúť, že mi veľmi pristal a ocenilo to aj moje okolie, keď mi kolegyne povedali, aby som ani iné farby nenosila. A potom nám Dermacol poslal matné rúže a ja som sa zamilovala na prvý pohľad.

Pretty Matte sú pekné rúže, ktoré by mali byť vysoko pigmentované a nemali by vysušovať pery. Ako prvé ma nadchol obal. Nie tým, ako vyzerá. Nemôžem mu uprieť dávku elegancie, lebo je čierny, matný a zdobený zlatým písmom. Ale viac sa mi páči otváranie. Treba zatlačiť, pričom je počuť milý klik a až potom sa dá otvoriť. Mamina to volá rúž s poistkou :) A páči sa jej to najmä v kabelke, lebo už sa nám pár razy stalo, že sa nám balzam či rúž otvorili, najmä ak mali mierne prasknutý vrchnák. Mám dva famózne odtiene - trojku, dokonalý nude odtieň a jedenástku, čo je niečo medzi žiarivo ružovou a oranžovou.

Nude odtieň bol presne taký, o akom som snívala, ale bála som sa kúpiť si ho, lebo som nevedela, či mi pristane. Ružový som sprvu nechcela, ale nakoniec som ho skúsila a odvtedy ich ráno striedam. Oba vyzerajú jednoducho nádherne. Sú vynikajúco pigmentované a sýta farba pekne vyfarbí pery do krásy už v prvom ťahu.  To bolo ďalšie milé prekvapenie. Nielen krásny obal, ale aj obsah. Jemne vonia a vďaka krémovej konzistencii vynikajúco kĺže po perách.

Nezachádza do liniek a príliš nezvýrazňuje suchšie pery. Na perách drží veľmi dobre, pár razy sa mi stalo, že sa okolo nich ľahko rozmazal. Vyriešila som to priesvitnou kontúrovacou ceruzkou. Výdrž aj pri jedení alebo pití mi vyšla okolo troch - štyroch hodín. Najmilšie zistenie bolo, že naozaj vôbec nevysušuje pery. Toho sa pri matných produktoch najviac bojím, lebo moje pery sa vysušia veľmi ľahko a bez balzamu sa z domu nepohnem. Dva razy do týždňa som pridala aj peeling a hoci je to omnoho lepšie, stále musím dávať veľký pozor. Rúže sú skvelé. Bez debaty. Ich odporúčaná cena je 6,49 eur a nájdete ich v drogériách i na internete.

Zaujal vás tento pestrý závan farieb? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. Krasne farby :) zaujimalo by ma, co ma byt zac tie tonizujuce perly. Co ako maju robit? Neviem si pod tym v spojeni s dekorativkou nic predstavit. :/ A aku mas priesvitnu konturku, prosim? Mala som davnejsie od elfu, ale stratila som ju po prvom pouziti a odvetedy som sa k ziadnej nedostala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej, to malo byť tónovacie :) Ešteže si si to všimla :) Každá perla má iný skrášľujúci efekt: ružová osviežuje, biela a žltá rozjasňujú, zelená zmierňuje začervenanie. Táto farebná kombinácia pleť opticky zdokonalí a zjednotí- to je popis Dermacolu :) Aj kontúrku mám od Dermacolu, dosť dobrá je :)

      Odstrániť
  2. Hrozně se mi líbí obal těch perliček! :) snad už jen kvůli němu bych je chtěla! :D

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! Ja už si predstavujem, ako si doň budem niečo odkladať,lebo je krásny :)

      Odstrániť
  3. Mňa by tie guličky ani nenapadlo kúpiť a pritom sú tak super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O perličkách jsem už něco málo slyšela a zaujaly mě :-) a musím říct, že mě zaujaly všechny druhy, jako je i rozjasňovač. Takové různé perličky mám moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takéto perličky (len inej farby) som si vždy kupovala v Oriflame, lebo na obrázku boli nádherné :) Tieto sú ešte krajšie a naozaj neviem povedať, ktoré z tých troch sú najkrajšie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe