Horúci peeling?

18:06

Keď som si prechádzala ponuku Dr. Konopku, do očí mi udrelo niekoľko produktov, ktoré bežne používam a vyzerali byť zaujímavé. Maska, peeling, tonikum a šampóny. Dlho som premýšľala tým, čo skúsim ako prvé. Keďže som sa pozerala aj na stav zásob doma, aby som zbytočne neškrečkovala zásoby, rozhodla som sa najprv pre pleťové masky, ktoré míňam ja i mamina a peeling, bez ktorého si svoju existenciu neviem predstaviť. Dobrý peeling je na nezaplatenie, pretože čistá pokožka bez odumretých buniek ľahšie vstrebáva všetky dobré mňamky z prírodnej kozmetiky. Lepšie tak prijíma všetko, čo potrebuje, aby bola zdravá, krásna a mlado vyzerajúca.

Dr. Konopka´s

pleťový peeling

Dr. Konopka zohrievajúci peeling

peeling na tvár


peeling na čistenie pleti

jemný pleťový peeling

Hĺbkovo čistiaci peeling s hrejivým účinkom 

Peelingy obľubujem od základnej školy. Ich silu som naplno využila až na strednej, kedy u mňa prepuklo akné a pleť som musela veľmi dôkladne čistiť. Žiaľ, celú strednú školu zdobili moju tvár nepekné vyrážky a podkožné akné, s čím som sa vyrovnávala veľmi ťažko. Keď som videla spolužiačky s broskyňovou pleťou, bez jedinej chybičky, radšej som sa ani nepozerala do zrkadla. Asi aj tam sa zrodil ten pocit škaredého káčatka, ktorý ma veľmi dlho sprevádzal. Až keď sa moja pleť dala do poriadku a ja som dokonca mala odvahu vyjsť aj medzi ľudí bez líčidiel, vedela som, že tento komplex je preč. Občas sa vracia, ale už sa viem o pokožku starať tak, že pôsobí zdravo a krásne. Peelingy mi k tomu veľmi výrazne pomáhajú.

Tento mal byť hrejivý a ja som bola zvedavá, či hriať bude. Lebo som mala viacero masiek, ktoré mali byť hrejivé, ale nie vždy im to vyšlo. Peeling má 75 ml a je v peknom do zelena ladenom kovovom obale. Milý dojem utvára chutný čierny vrchnáčik. Hneď na začiatok ma opantala ľahká bylinková vôňa, kde som našťastie zázvor necítila, lebo ten neznášam. Prekáža mi v čaji, koláčoch, kokteiloch, kozmetike, všade. Nevonia mi, nechutí mi. A robí zle mojej histamínovej intolerancii.

Peeling je krémový, jemnejší, no má príjemný exfoliačný účinok. Je to akoby som si pleť čistila veľmi jemnučkým pieskom. Sprvu ho nie je cítiť, no potom sa objaví a je vynikajúci. K pleti je šetrný, no s viditeľnými výsledkami. Necítila som žiadny hrejivý účinok, ani keď som ho umývala teplou či studenou vodou. Napriek tomu je ale peeling veľmi dobrý. Pretože keď ho zmyjem z tváre, vidím, že je podstatne čistejšia, úplne jemná na dotyk, upokojená a svieža. Zjemňuje začervenané miesta pri vyrážkach a sťahuje zápal, vďaka čomu menej bolia a rýchlejšie sa zahoja. Vynikajúco pôsobí na mastnejšiu a aknóznu pleť, lebo redukuje tvorbu mazu, pleť je matná a krajšia. Aj keď to nie je jeden z tých peelingov, ktoré by bolo pri použití naozaj cítiť, výsledky je vidno. Dr. Konopka´s sa mi začína páčiť stále viac.

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • jemnejší peeling
  • pekne čistí, zmatňuje, upokojuje, regeneruje pleť, je jemná, pevná a svieža
Mínusy:
  • zohrievajúci efekt som príliš nepozorovala, no neprekáža mi to

Za 5,20 eur ho nájdete v eshope Sklad zdravia.

Máte overený peeling s hrejivým účinkom? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. Veľmi dobrá vec :) Už mám ďalšie kúsky od tejto značky vyhliadnuté :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe