Môj prvý naozaj prírodný krém proti celulitíde

17:13

Už to bude nejaký ten piatok, čo som sa celkom úspešne pokúsila o zmenu životosprávy. Začala som cvičiť, zdravšie jesť, sladkosti som vymenila za rôzne iné maškrty z prírody. Občas neodolám arašidovým chrumkám alebo iným slaným pochutinám, ale cítim sa dobre. Schudla som, nabrala viac sebavedomia, naučila som sa počúvať svoje telo. Nie je to ešte perfektné, ale pracujem na tom. Zlepšil sa stav mojich večných nepriateľov, ktorými sú strie (bambucké masielko a oleje ho zjemnili) a celulitída. Keďže netrpezlivo vyzerám leto, kedy sa moje šaty začnú skracovať, stále sa snažím pokožke pomôcť ku kráse. Jedným z najlepších pomocníkom je telové mlieko proti celulitíde od Joik. Bolo tak nenápadné, že sprvu by mi ani nenapadlo pripísať mu nejaké viditeľné výsledky.

Joik


krém proti celulitíde

spevňujúce telové mlieko

spevňujúce telové mlieko od Joik

Telové mlieko proti celulitíde od Joik

Čestné slovo, že na prvý pohľad by mi nikdy nenapadlo, že toto mlieko je spevňujúce a dokáže bojovať s celulitídou. Keďže však ale podobné produkty po sprche používam pravidelne, rozhodla som sa ho vyskúšať. Joik som si už neskutočne obľúbila a je len otázkou času, kedy si domov doplním zásoby práve touto značkou.

Spevňujúce telové mlieko má 200 ml a je v plastovom priesvitnom obale. Obsahuje kávový extrakt a kofeín, ktoré sú úžasné nielen na kruhy pod očami, ale celkovo stimulujú prekrvenie a pokožke tým veľmi prospievajú. Extrakt z morských rias, pomaranča, brečtanu či prasličky podporujú metabolizmus. Plusom sú oleje ako konopný alebo babassu. Tie výborne hydratujú, takže o pokožku je veľmi dobre postarané. Celkovo zloženie tohto mlieka podporuje odbúravanie tukov, zlepšenie pružnosti a pevnosti pokožky. Vízia bola úžasná, ale vždy si treba pamätať, že krém sám o sebe nie je zázračný a pomôže vtedy, keď sa o seba a pokožku staráte pravidelne.

Je bledej farby, taký ako káva s mliekom. Vonia mi po káve a pomarančoch. Veľmi ľahko  a nevýrazne, občas ho ani necítim, keď ho používam. Ale trochu mi pripomenul pomarančovú pralinku. Konzistencia je skôr krémová ako mlieková, hustejšia, ale vynikajúca. Mlieko je ľahké, nemastné, vynikajúco sa rozotiera po pokožke a rýchlo sa vsiakne. Nezanecháva mastný pocit a už krátko po aplikácii sa možno obliecť bez strachu, že si zašpiním oblečenie.

Používam ho pravidelne, každý večer, ak stíham, aj ráno. Najskôr si v sprche urobím masáž, sú rôzne valčeky, banky, masážne pomôcky, ktoré sa dajú kúpiť v drogérii za pár eur. Pokožka sa prekrví a pripraví na ďalšiu starostlivosť. Ak sa mi nechce, použijem nejaký dobrý olejový peeling, ktorý ju fantasticky zjemní, vyhladí a hydratuje. Následne nanesiem krém, najlepšie je, ak sa mi pred tým podarilo cvičiť. Mlieko je vynikajúce. Po týždni som videla, že pokožka je taká žiarivá. Akoby ožila. O ďalšie dni bola pevnejšia a pružnejšia. Pomaly sa zjemňovali aj stopy celulitídy, momentálne bojujem, no ešte stále ju vidno je. Čaká ma dlhšia cesta za krajšou pokožkou, no už teraz som nadmieru spokojná. 

Plusy:
  • Pekné jednoduché balenie
  • Skvelé zloženie
  • Príjemná vôňa
  • Dobrá konzistencia
  • Rýchlo sa vsiakne bez mastného pocitu
  • Hydratuje, spevňuje, zjemňuje celulitídu, pokožka je jemná a rozžiarená

Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete ho za 22 eur na internete.

Používate telové mlieka proti celulitíde? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. To mě zaujalo. Mám zkušenosti s dobrými, ale ne přírodními produktami na celulitidu.

    Deni - lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, aj ja :) Pupa Milano má super produkty, ale chcela som nejaký prírodný a tento ma v obchode zaujal. Cenovo je podobný ako Pupa, dokonca trochu lacnejší a len o kúsok menší, aj preto som sa rozhodla skúsiť ho :)

      Odstrániť
  2. Ten vypadá dobře! A ještě k tomu má přírodní složení :)))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, to zloženie ma zaujalo :) Odkedy pravidelne cvičím, kupujem si podobné krémy a tento mal najlepšie zloženie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe