Ružová micelárka

18:54

Obdobie mojich narodenín je časom, kedy sa mi doma objavujú kupóny na nákup, možnosť darčeka k nákupu a tak. Niektoré sa rozhodnem využiť, veď obdarujem sa. Tento rok to skončilo novými lodičkami a celkom veľkým nákupom v Yves Rocher. Vrátila som sa k mojej milovanej vôni Comme une Evidence a rozhodla som sa skúsiť kamilkový čistič a odličovač a vanilkový krém na ruky. K nákupu som dostala micelárnu vodu pre citlivú pleť, orgovánový sprchový gél a sadu štetcov. Odchádzala som vysmiata ako slniečko a tešila sa, kedy všetko vyskúšam, lebo okrem parfumu bolo pre mňa všetko nové. Ešte v ten deň som začala používať micelárnu vodu. Už som minula asi polovicu, ale stále z nej mám dosť zmiešané pocity.

Yves Rocher


micelárna voda od Yves Rocher

Yves Rocher micelárna voda

micelárna voda pre citlivú pleť


Mielárna voda pre citlivú pleť od Yves Rocher

Pleťovú kozmetiku Yves Rocher som začala obľubovať na vysokej. V Nitre bol malý útulný obchodík, kam som smerovala vždy, keď sa mi minuli moje obľúbené kúsky. Vtedy ešte v Piešťanoch predajňa nebola a tak som si robila zásoby, keby náhodou. Tak som spoznala radu pre mastnú a problematickú pleť, ktorá mi vyhovovala. Maska, peeling či pleťová voda boli vydarenými kúskami.

Micelárna voda pre citlivú pleť bola pre mňa novinka. Vedela som, že je v ponuke, ale nikdy som nejak nemala potrebu skúšať ju. Napriek tomu ma ale potešilo, keď sa mi dostala do rúk. Je pravda, že od micelárnych vôd trochu upúšťam, ale vždy sa snažím mať doma niekoľko rôznych. Je v ružovom obale, ktorý akosi symbolizuje, že je určený na citlivú pleť. Menšie klasické balenie má 200 ml, väčšie s pumpičkou 390 (prečo nie 400?). Vyzerá pekne, jednoducho a aj na poličke vyniká.

Je bez výraznejšej vône, čo celkom chápem, lebo citlivá pleť nepotrebuje zbytočne voňavú kozmetiku. Pre mňa, čo ovoniavam všetku kozmetiku, je to trochu šok, ale nie je to také zlé, aby som si nezvykla. Keď mi ju predavačka podávala, povedala, že pokojne ju môžem použiť na celú tvár, teda i na pery a oči. Potešila som sa. Micelárku potrebujem najmä na oči, pretože na pleť mi celkom vyhovujú oleje alebo mlieka. Sú k nej jemnejšie a nevysušujú ju. V posledných mesiacoch som si to začala všímať a neviem, či to mám pripísať tomu, že starnem alebo že pleti niečo z toho prekáža. Nevadí, oleje sú top a neprekážajú mi.

Pleť odlíči okamžite, bez podráždenia, začervenania, akéhokoľvek problému. Problém nastal až pri odličovaní očí. To, že jej to trvá trochu dlhšie, by som jej dokázala odpustiť. Niečo také sa stať môže a s trochou trpezlivosti odlíči dobre, ráno sa zobudím bez čiernych pandičkovských fľakov pod očami. Horšie je, že ma štípala v očiach. Nečakala som to, chvíľu som s tým aj bojovala, či ju neminiem len na tvár. Nemôžem povedať, že by bola zlá, ale mala som aj lepšie. Minúť ju ale miniem, pretože micelárku so sebou beriem na cesty, kedy ju môžem použiť ako na odlíčenie, tak aj na prípadné dočistenie pleti. 

Plusy:
  • Dve veľkosti balenia, väčšie aj s pumpičkou
  • Jemná vôňa
  • Šikovná na cestovanie
  • Na odlíčenie aj dočistenie pleti
  • Dobre odstraňuje make up, bez podráždenia a začervenania
  • Oči odličuje pomalšie, ale dá sa odlíčiť dobre
Mínusy:
  • Štípu ma oči

200 ml balenie stojí 7,50 eur, väčšie 9,50 eur. Nájdete v predajniach Yves Rocher. 

Aké máte skúsenosti s kozmetikou na odličovanie od Yves Rocher? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe