Ružová rosa

18:55

Pleťové tonikum, alebo inak povedané toner, používam minimálne dva razy denne. Je to jeden z produktov, na ktoré by sa pri dôkladnej starostlivosti o pleť nemalo zabúdať. Prečo? Odpoveď je jednoduchá. Toner zbaví pleť zvyškov či už make upu, odličovadla alebo čistiaceho mlieka či gélu. Pleti prináša po celom dni úľavu a upravuje jej prirodzené pH. Či už ho nanesiete tampónom, zero waste tampónom či utierkou alebo len ho nastriekate na tvár, pripravíte ju na ďalšiu starostlivosť a osviežite ju. Mojím obľúbeným úlovkom je Ružová rosa. Od Myla. Lebo Mylo je úžasné. Aj jeho Ružová rosa.

Ružová Rosa od Mylo

ružová pleťová voda


Ružová rosa zloženie

pleťová voda od Mylo


Mylo Ružová rosa

Ružová rosa je meno toneru z ruže damašskej, ktorá pochádza priamo z Údolia ruží z Maroka). Obsahuje aj extrakt z uhorky a výťažok z rôsolovky, ktorá je zaujímavá obsahom organickej kyseliny hyalurónovej. Mylo má krásnu kozmetiku. Doposiaľ každý jeden produkt, ktorý som mala, upútal každého. Navyše, sklené obaly, trochu ťažšie, ale elegantné, sa dajú vždy použiť ďalej. Stačí ich poumývať a dajú sa použiť v kúpeľni, kuchyni, pri tvorení vlastnej kozmetiky,  na odkladanie drobností. Tieto fľašky s rozprašovačom používam napríklad v lete, keď si chcem osviežiť pokožku, prelievam si tam toniká, ktoré chcem rozprašovať. Nechcem vyhodiť nič, čo sa naozaj môže zísť.

Tmavé obaly chránia obsah pred vonkajšími vplyvmi a pekne vyzerajú. Roztomilá etiketa len dotvára dobrý dojem. Ľahká vôňa ruží sa šíri okolo mňa pri každom použití. Je to čistá kvetinová vôňa. Vďaka tomu, že neobsahuje alkohol, je úžasná na všetky typy pleti, aj suchú, citlivú či dehydrovanú. Jej použitie je príjemné, pretože pokožku nedráždi a nespôsobuje pocity pnutia ani začervenanie. Tonikum používam po dôkladnom vyčistení pleti. Pre moju problematickú zmiešanú pleť so sklonom k akné je rutina veľmi dôležitá a ak niektoré kroky častejšie vynechám, odrazí sa to na nej.

Po odlíčení (olej, mlieko, micelárka, ako kedy) použijem 2 - 3 razy týždenne peeling. Po ňom nasleduje gél/mydlo a nakoniec toner. Ten pokožku dočistí a pripraví na nočný krém/sérum. Ružová rosa prinavracia pokožke jas. Je svieža a rozjasnená. Sťahuje póry a odstraňuje prebytočnú mastnotu. Upokojuje ju, prinavracia stratenú rovnováhu, ak máte citlivejšiu pokožku. Moja reaguje začervenaním na striedanie tepla a zimy, niektoré potraviny i agresívnejšiu kozmetiku.

Toner povzbudzuje pokožku a spolu s pleťovým krémom bojuje aj proti starnutiu. Ostáva jemnejšia a príjemná na dotyk. Je to úžasný toner, ktorý večer stačí len trochu nastriekať na pleť a užívať si jej vôňu i účinky. Pre mastnú pleť je tu aj jazmínová verzia a nabudúce sa pozriem aj po nej.

Plusy:
  • pekný obal
  • zaujímavá kvetinová vôňa
  • pre všetky typy pleti
  • upokojuje začervenanie
  • zjemňuje, čistí, osviežuje, zmatňuje pleť
  • pripravuje ju na krém alebo sérum

Mínusy:
  • nenašla som
Krásnu Ružovú rosu nájdete na internete za 15,00 eur.


Vybrali by ste si ružovú alebo jazmínovú verziu? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe