Nechajte sa opantať kúzlom Vianoc

16:46

Keď si náhodou pustím v októbri televízor a vidím tam prvé vianočné reklamy, ide ma šlak trafiť. Zabíja to vianočné kúzlo, ktoré tak veľmi milujem. Teraz, mesiac a kúsok pred Vianocami, tomuto kúzlu vždy podľahnem. Premýšľam nad darčekmi, ktoré pre mojich milovaných rada nakupujem (Vianoce nie sú o tom, čo je pod stromčekom, ale veľmi rada im urobím radosť), nad tým, aká bude vianočná výzdoba, aby som si mohla nakúpiť všetko, čo treba. Práve dnes prichádzajú do predaja aj limitované vianočné edície Yves Rocher. Dávka luxusu je aj tento rok štedrá a v ponuke je niekoľko voňavých kúskov: edícia lesné plody, černica, hruška v karameli, kakao a pomaranč. Balzamy na pery, mydlá na ruky, telový púder, krémy či šumivé tablety... toto všetko nám vykúzli voňavé Vianoce v kúpeľni :) Ja som dostala šumivú tabletu a mydlo na ruky. 







Mydlo na ruky je z edície pomaranč a kakao. Má 250 ml, praktickú pumpičku a krásnu etiketu, ktorá mi pripomína horkú čokoládu. Je malou ozdobou umývadla a už som premýšľala nad tým, že by som si urobila menší nákupný výletík do Nitry, aby som si kúpila aj ďalšie kúsky z limitovaných edícií. Veľmi ma láka telový púder s trblietkami černica a sprchový gél hruška v karameli. Musia byť úúúžasné! Ale späť k môjmu pomarančovo kakaovému priateľovi, ktorý má etiketu ako pomarančová horká čokoláda. A presne tak isto vonia. Ako úžasná pomarančová čokoláda, ktorá je potešením pre všetky zmysly. Vždy, keď ju ovoniam, mám pocit, akoby som si práve odhryzla kúsok lahodnej a hriešne drahej čokolády. Vôňa nie je výrazná ani rušivá, ale počas umývania sa okolo vznáša ako voňavý obláčik. Pekne prevonia ruky a dokáže rozjasniť aj posledné upršané dni. Mydlo nie je veľmi riedke a nerozteká sa, jemne napení a ruky umýva bez vysušovania. Celkovo hodnotím túto limitovanú edíciu veľmi pozitívne, nesie sa v krásnych oranžovo hnedých tónoch a jej vôňa je znamenitá. Okrem mydla na ruky obsahuje sprchový gél, sprchový gél s trblietkami a krém na ruky.

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • nie je úplne riedky, dobre pení
  • ruky prevonia a umýva bez vysušovania
Mínusy:
  • žiadne
Cena za mydlo je 3,50.




Do tejto šumivej tablety som sa zamilovala! Už krásny hnedý obal napovedá, že ukrýva niečo naozaj výnimočné. Edícia hruška karamel sa nesie v zlato hnedých odtieňoch a doslova na nás dýcha eleganciou. Tabletka má 15 gramov, je to taký drobček. Po otvorení ma oviala nádherná karamelová vôňa, ale to najlepšie malo ešte len prísť. Keď tabletu hodíte do vody, začne pomaly šumieť a uvoľňovať sladkú vôňu. Krásne vonia nielen vzduch všade navôkol, ale aj voda. Obyčajný kúpeľ sa tak premení na niekoľko minút nabitých potešením pre všetky zmysly. Po kúpeli sa človek cíti ako znovuzrodený. A voňavý :) Okrem tabletky nájdete v edícii hruška karamel  aj krémový sprchový gél, telové mliečko, toaletnú vodu a vonnú sviečku.

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • prevonia vzduch v kúpeľni i vodu
Mínusy:
  • jedna nestačí!
Cena jednej tablety je 1,20.

Chystáte sa skúsiť niektorú vianočnú edíciu? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Asi aj ja :) Dúfam, že sa mi podarí zbehnúť do obchodu :)

      Odstrániť
  2. Po týchto novinkách pokukujem odkedy je vianočný katalóg YR :) Určite niektore vyrobky poslúžia ako darček, no spravím radosť aj sebe:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budú to krásne darčeky a som si istá, že aj teba potešia :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe