Maličkosti, ktoré potešia,part 7

15:49

Pred Vianocami som si urobila veľkú radosť nákupom produktov L´Ocittane Provence. Kúpila som si rôzne kúsky, často miniatúry, prípadne menšie plné balenia, ktoré mi perfektne poslúžili na to, aby som vedela, či sa mi oplatí plné balenie alebo sa ešte budem chcieť k danému produktu vrátiť. Niekoľko z nich zablúdilo do tohto článku :) Ten je, mimochodom, nesmierne voňavý.












O sprchovacom oleji si môžete prečítať:

     "Oblúbený ú zákazníkov. Zmení sa na štedrú, zjemnujúcu penu s originálnou a jedinecnou textúrou, vdaka comu bude vaša pokožka na celom tele zamatovo hebká. Bohatý na mandlový olej a vyživujúce lipidy. Jemne cistí a zanecháva jemnú vônu. Majte ho poruke v kúpeli alebo sprche ako výnimocne rozmaznávajúcu alternatívu k mydlu s bambuckým maslom a našim vonavým mydlám. Vhodné pre ženy aj mužov."
Malé milé balenie vhodné aj na cestovanie má aj svojich veľkých bratov: 75, 250 a 500 ml. Sprchovacie oleje si ma získavajú stále viac a viac a myslím si, že sú úplne úžasnou alternatívou ku klasickým sprchovacím gélom. Tento vonia jemne a krásne, po nanesení na vlhkú pokožku sa zmení na bohatú krémovú penu, ktorá krásne vyčistí, hydratuje a zjemní pokožku. Pokojne môžem povedať, že mi  je ľúto, že som ho minula a pokojne by som siahla aj po veľkom balení. Vôňa je krásna, skorej pre ženu ako pre muža a aj detičky z nej podľa mňa budú mať radosť.
Plné balenie stojí od 7 eur do 30,50 eur.
O balzame na pery bambucké maslo si môžete prečítať:
       "Tento hydratačný balzam na pery obohatený o 10% obsah certifikovaného organického* fair trade bambuckého masla prináša suchým a popraskaným perám potrebnú hydratáciu, obnovu a ochranu. Vaše pery budú opäť úžasne vláčne, jemné a hydratované.

*Kozmetický prípravok prírodného a organického pôvodu certifikovaný certifikačným orgánom Ecocert Greenlife podľa štandardu Ecocert, ktorý je dostupný na adrese http://cosmetics.ecocert.com. Fair trade pôvod overený spoločnosťou ECOCERT Environnement podľa štandardov ESR, ktoré sú dostupné na adrese www.ecocert.com.

100 % všetkých zložiek má prírodný pôvod.
55 % všetkých zložiek pochádza z organického poľnohospodárstva.
10 % všetkých zložiek pochádza z fair trade obchodu."
Plné balenie má 12 ml, moje má 4 ml. Je super šikovné, že ho možno nosiť v každej kabelke a vďaka aplikátoru je nanášanie celkom jednoduché. Má len jemnú, nenápadnú vôňu a rovnako neutrálnu chuť. V ústach nezanecháva nepríjemnú pachuť  a keďže nijako výraznejšie nechutí, nemám potrebu ho ochutnávať. Jeho krémové zloženie dobre hydratuje pery, zjemňuje ich, ak sú popraskané a boľavé, hojí och a pomáha predchádzať vysušovaniu. Vďaka obsahu bambuckého masla sa môžete spoľahnúť na výbornú hydratáciu a starostlivosť o pery v akomkoľvek počasí.
12 ml balenie stojí 7,50.
O mydle jazmín  - bergamot si môžete prečítať:
      "Parfumované mydlo Jazmín & Bergamot poteší vašu pokožku svojou zmyselnou a žiarivou vôňou, ktorá pripomína jarné dni. Pri kontakte s vodou mydlo bohato pení a vďaka krémovej textúre jemne čistí pokožku. Po jeho použití je pokožka čistá a navoňaná sviežou kvetinovou vôňou."
Pri tomto mydle môžem povedať len jedno slovo - Fantázia! Milujem jazmín, milujem bergamot, takže ich spojením nemôže vzniknúť nič zlé, naopak - vznikla svieža kvetinová  vôňa plná radosti a energie. Je prekrásna, je ľahká, je kvetinová, je prirodzená. Mydlo má 125 gramov, je balené v papieri, bohato pení, pokožku nevysušuje. Skvelý nápad na darček i pre voňavú domácnosť.
Mydlo stojí 7 eur.
Extra jemné mydlo mlieko jmá 100 g a tiež je balené v papieri. Vyznačuje sa nežnou vôňou, mne pripomína čerstvo oprané prádlo, je tak jemná a nežná, až sa bojíte, že sa rozplynie ako jarná hmla. Vytvára penu, bohatú, krémovú, nevysušuje pokožku, zanecháva ju úplne jemnú a krásna. Vhodné aj pre citlivejšiu pleť a aj malé detičky.
Mydlo stojí 4,50.

Toaletná voda pivonka ma až tak nenadchla. Je veľmi pekná, vydrží, ale nie je taká, ako mám rada. Zo všetkých produktov v tomto článku by som nesiahla len po nej.
75 ml stojí 46 eur,

Mali ste niektorý z týchto kúskov? :)
     

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe