Ružový púder

16:19

Keď používate nejaký produkt od jednej značky  roky rokúce, ťažko sa občas skúšajú alebo hľadajú nové. Veľmi dlho som sa púdrom vyhýbala. Potom som si zasa našla jeden od Elf, ktorý bol super a používala som ho dlho. Potom som chvíľu experimentovala a nie vždy to dopadlo podľa mojich predstáv. Za posledný pol rok som ich používala takmer denne a tak som sa o ne začala viac zaujímať. Keď som si hľadala nový make up, chcela som, aby bol od Gabriely Salvete. Jeden som mala vyhliadnutý už dlhšie a sľuboval vysokú kryciu schopnosť a hydratáciu. Vtedy som našla aj famóznu paletku Rose, ktorá sa stala mojou srdcovkou. A aj púder s arganovým olejom. Znelo to prazvláštne, tak som si ho vzala.




Nude Powder od Gabriella Salvete je kompaktným púdrom, ktorý obsahuje arganový olej, olej z čiernej ríbezle a hodvábne proteíny. Spolu majú pokožku hydratovať, zabraňovať starnutiu pleti a zabraňovať vysušovaniu. Pri púdri to znelo celkom zaujímavo a bol za priaznivú cenu. Gabriela Salvete ma neprestáva milo prekvapovať a verila som, že v tomto trende bude pokračovať aj pri púdri. Má 8 gramov, teda taký veľkosťou bežný kúsok a odetý je v plastovom ružovom obale. Takom dievčenskom, peknom. Nemá zrkadielko ani labutienku, ktoré mi síce nijako nechýbajú, ale obyčajne ma celkom potešia :) Bonusom je SPF 15, takže pleť je po jeho aplikácii chránená pred škodlivým slnečným žiarením. V ponuke je v 4 odtieňoch, vzala som si 02 Light Nude. Zasa môžem povedať len toľko, že som viac menej strieľala na slepo veriac, že sa do odtieňa trafím a bude dobrý. Trafila som. Teraz mi je úplne ideálny a pokojne ho môžem používať ďalších pár mesiacov. Až keď sa opálim, budem zasa potrebovať trochu tmavší. Pigmentovaný je naozaj dobre. Zjednotí make up, bez farebných skokov (pri červených líčkach alebo fľakoch po akné). Spojenie make up, korektor a púder sa mi osvedčili a pleť pôsobí sviežo, jednotne a zdravšie. Aj preto je podstatné trafiť sa do správneho odtieňa, pretože ak púder make up zosvetlí alebo ostane fľakatý tmavý, nie je to pekné a ani žiadúce. Nanáša sa dobre, ideálne širokým štetcom alebo kabuki štetcom. Na make up sa doslova prichytí a drží. Fixuje ho, zmatňuje, nezachádza do vrások a nezvýrazňuje póry. Matná pleť vydrží pár hodín (asi po štyroch treba dôkladnú kontrolu), potom sa začnú objavovať nedokonalosti a púdrik akoby vystúpil na povrch a bolo ho vidno. Dá sa to opraviť, ale už to nie je také pekné. Preto ho používam najmä cez víkendy, keď ideme na pár hodín preč  a viem, že toto obdobie vydrží. Inak nie je zlý, za tú cenu je to taký priemer.

Plusy:
  • Dosť odtieňov na výber
  • Pekný obal
  • Dobre sa nanáša
  • Kryje, zjednocuje pleť, zmatňuje a fixuje make up, nezachádza do vrások, nezvýrazní póry
Mínusy:
  • Kratšie vydrží

Nájdete ho v eshope Elnino a stojí okolo 3 eur.


Máte svoj najobľúbenejší púder? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Pudry mám ráda, a nejen ty transparentní, tento vypadá krásně :) Jinak můj nejoblíbenější je teď od NYC.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím ho aj ja skúsiť :) Rada ich používam a nie vždy mi sedia, stále hľadám nejaký nový dokonalý :)

      Odstrániť
  2. Ten je super :)

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. S tým som až taká spokojná nebola, hľadám svoj dokonalý púder stále :)

      Odstrániť
  4. Výborný púder je Luxe od Avonu vyčarí krásnu pleť ✨🌸✨

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dekoratívnu kozmetiku od Avonu nekupujem už dlho, ale čo si pamätám, Luxe bolo trochu kvalitnejšie ako ten zbytok :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe