Alverde - Vlhčené utierky s divokou ružou

16:39

Toť nedávno som minula odličovacie peelingové obrúsky a tak som sa vybrala do DM - ky kúpiť nejaké nové, lebo tieto obrúsky mám veľmi rada. Odličujem s nimi make up a keďže sú pevnejšie, neraz na ne nanesiem aj hydrofilný odličovací olej a odlíčim si aj oči. Ak sa nelíčim, rada si nimi cez deň osviežim tvár, prípadne pretriem ruky,ak pekne voňajú. Ako som sa motala pri regáloch s kozmetikou, uvedomila som si, že z Alverde mám doma niekoľko fajn kúskov a tak som si vzala odličovacie obrúsky tejto prírodnej kozmetiky. 

V balíčku je 25 odličovacích obrúskov



Po vybratí obrúsku treba balenie poriadne zatvoriť

Alverde - Vlhčené utierky s divokou ružou


Priznám sa, že už dávno vo mne nejaký výrobok nezanechal tak rozporuplné pocity ako práve tento. Pozrime sa najprv na jeho plusy a potom i na mínusy.

Plusy:
  • Alverde je prírodná kozmetika, má označenie aj Vegan, obsahuje len prírodné zložky, takže sa vám do tela nedostáva žiadna chémia
  • balenie je praktické, nie je veľké, ľahko sa uzatvára a ak ho zatvárate poriadne, obrúsky nevyschnú
  • obrúsky majú nádhernú, ružovú vôňu, dosť výraznú, ale mne to neprekáža, mám ju rada
  • obrúsky odlíčia make up i očné tiene, s maskarou majú problém, vtedy siaham po hydrofilnom odličovacom oleji
  • cena bola okolo 3 eur, čo je prírodnej kozmetika dobrá cena
  • obrúsky sú pevné, netrhajú sa ani keď pritlačím
Mínusy:
  • veľmi ma po ich použití štípe pokožka, najmä pri vyrážkach sa idem zblázniť, i keď to po chvíli ustúpi, je to veľmi nepríjemné. Rovnako ma po ich použití štípu aj oči, ak odličujem maskaru, musím ich mať zavreté a potom dôkladne vypláchnuť
  • zdajú sa mi suchšie, neviem, kúpila som si ich prvý raz a hneď som ich otvorila, vyschnúť mi nemohli. Nie je to nič tragické, ale privítala by som trošku vlhkejšie obrúsky, ľahšie sa s nimi potom pracuje
Keby sa ma niekto spýtal, či by som si ich kúpila, asi by som váhala a skôr by som siahla po nejakých iných, lebo to štípanie na pokožke nebolo veľmi príjemné, i keď takmer okamžite ustúpilo. Ako som už spomenula, cena sa pohybovala okolo 3 eur.

Mali ste podobné skúsenosti s týmito obrúskami? 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ahoj, áno aj mňa po nich veľmi štípala tvár a navyše som sa potom cítila dosť ulepeno. Tak ich používam na ruky, keď som vonku a nemám možnosť si ich umyť. Túto funkciu plnia celkom dobre. Používam len prírodnú kozmetiku netestovanú na zvieratách a zohnať antibakteriálny gel na ruky alebo obrúsky na ruky, ktorý by bol prírodný a netestovaný je nadľudský výkon, takže v tomto smere mi pomohli :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak hľadáš antibakteriálny gél netestovaný na zvieratkách, Manufactura netestuje a má veľmi kvalitnú kozmetiku. Inak s tebou s tými obrúskami súhlasím, používam ich, keď idem v čistení pleti pokračovať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe