4D chudnutie?

19:06

Ešte v decembri minulého roka som urobila menšiu objednávku Eveline kozmetiky. V tom čase som s ňou nemala žiadne skúsenosti, poznala som ju len z cudzích blogov a aj preto som sa rozhodla, že ju chcem skúsiť a vytvoriť si vlastný názor. Kúpila som si nejakú telovú kozmetiku proti celulitíde, ktorá sľubovala aj zoštíhlenie, sérum na riasy, pleťový peeling a masky na jedno použitie (hneď keď si spomeniem, kde som ich odpratala, určite ich použijem). Jednu masku sme už doma skúsili, milo ma prekvapili jej viditeľné výsledky. Tešila som sa telové séra proti celulitíde, krásne voňali, aj obaly boli na pohľad pekné. Prvé sérum ma veľmi nenadchlo, druhé bola úplná paráda.




O sére si môžete prečítať:

     "SLIM EXTREME 4D - Fitness - Intenzívne zoštíhľujúce a spevňujúce sérum s chladivým efektom
S využitím najnovších vedeckých úspechov odborníci z laboratórií Eveline Cosmetics vyvinuli inovatívne a technologicky vyspelésérum, ktoré poskytuje špecializovanú starostlivosť pre telo a prináša okamžité účinky na zoštíhlenie a spevnenie tela. Zloženieaktívne podporuje spaľovanie tukov a je veľmi účinné pri znižovaní celulitídy.
Existujúce strie sú vyhladené a nové sa už nevytvárajú. Pokročilé najnovšej generácie látok obsiahnutých v sére boli vybranéšpeciálne pre zabezpečenie efektívneho tónovanie a tvarovanie tela. Výrobok efektívne modeluje postavu a pomáha dosiahnuťveľkolepého schudnutie.
Prelomové technológie:
  • bioSlim-Fitness Complex ™ - silno spevňuje a bojuje proti celulitíde, aktívne posilňuje účinky ďalších látok stvárňujúcich siluetutela.
  • Lipocell-Slim ® komplex a L-karnitín - intenzívne stimulujú mikrocirkuláciu a tým podporujú zníženie celulitídy a tukového tkaniva.
  • Kolagén a Pro-Elastín - zlepšujú hladkosť pleti, pevnosť a pružnosť"
Ako prvé som skúsila toto sérum. Je v tube, z ktorej sa vytláča. Obsah bol 250 ml, ak sa nemýlim, vydržalo mi okolo 2-3 týždňov. Na jedno použitie ho nebolo treba veľa. Vôňa bola jemná, príjemná, nevtieravá, chvíľu po použití ju už nebolo cítiť. Konzistencia bola pre mňa veľmi vyhovujúca, pretože nebola celkom riedka, skôr mi pripomínala krém. Do pokožky sa dosť rýchlo vsiaklo a nezanechalo ju lepkavú. Sľubuje zoštíhlenie. Hm, tomu pri výrobkoch neverím, ale aj tak si ich kupujem, možno čakám, že niektorý ma naozaj prekvapí :) Každopádne, pri tomto som si zoštíhlenie nevšimla. Ak som cvičila, možno to tomu trochu dopomohlo, ale ak som necvičila, nijaký rozdiel nebol. Nevadí. Oveľa lepšie a viditeľnejšie výsledky boli vidieť v boji s celulitídou. Sérum veľmi pekne spevnilo pokožku, bola viditeľne krajšia a pevnejšia, zároveň hydratovaná a jemná na dotyk. Nevšimla som si ani zlepšenie výzoru môjho stria a hoci sérum nemalo citeľný chladivý účinok, s pokožkou sa naozaj niečo dialo a bolo to celkom príjemné. 

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • hoci nechladí, na pokožke je cítiť, že sa s ňou niečo deje
  • pokožka je pevnejšia, pružnejšia, jemná na dotyk
  • netestované na zvieratách
Mínusy:
  • zoštíhlenie som si nevšimla, rovnako ani zlepšenie strií 
  • parabény (hneď 4)
Cena sa pohybuje okolo 4,5 - 5 eur.





O tomto sére si môžete prečítať:

    "SLIM EXTREME 4D - Diamond - Zoštíhľujúce sérum proti celulitíde s kyselinou hyaluronovou
Inovatívne zoštíhľujúce sérum Slim Extreme 4D s kyselinou hyalurónovou kombinuje chudnutie za pomoci prírodných účinnýchlátok s najnovšími poznatkami kozmetológie a estetickej medicíny.
Nové zloženie séra obsahuje diamantové mikroskopické častice a unikátne zloženie aktívnych látok, ktoré intenzívne stimulujúspaľovanie tukov v podkoží a veľmi účinne znižujú celulitídu. Diamantové mikro kryštály stimulujú mikrocirkuláciu, aktívne okysličenie buniek a zvýšenie prenikanie účinných látok hlboko do pokožky.
Rastlinné kmeňové bunky aktivujú slabé a neaktívne kmeňové bunky v pleti a stimulujú ich prirodzenú regeneráciu. To umožňuje prekonať celulitídu prirodzeným spôsobom.
Lipocell-Slim Complex ® stimuluje proces spaľovania tukového tkaniva, má silný chudnúci a figúru tvarujúci účinok.
EFEKT 4D
Diamond zaistí chudnutie a tvarovanie postavy večtyřech rozmeroch:
• znižuje tukové tkanivo a celulitídu
• stimuluje mikrocirkuláciu
• tvaruje postavu
• pracuje až 48 hodín"

Toto sérum ma nadchlo! Balenie má tiež 250 ml, jedná sa o tubu. V tomto sú si podobné, aj konzistencia je asi rovnaká, ale to je všetko, čo ich spája. Vôňa tohto výrobku je nesmierne svieža. Keď si k nemu privoniate, cítiť príjemnú mentolovú vôňu, zmiešanú s niečím akoby citrusovým. Vôňa sa okolo mňa vznášala, ale potom, ako som sa nakrémovala, ju nebolo viac cítiť. Aj tento gél sľubuje chudnutie, tu by som bola náchylnejšia tomu uveriť, ale len za predpokladu, že pravidelne cvičíte a gél je doplnkom pre krajšiu pokožku. Má veľmi príjemný, chladivý efekt, nič veľmi výrazné, ale citeľné. Na celulitídu je výborné. Pokožku vypína, je oveľa pevnejšia, pružnejšia, veľmi jemná na dotyk, prejavy celulitídy sú redukované ( stále sa mi darí udržať si pevnú pokožku a prejavy vidno len pri tlakovom teste). S týmto sérom som bola maximálne spokojná, pretože splnilo moje očakávania - pevnú a zdravo vyzerajúcu pokožku.

Plusy:
  • krásna, svieža vôňa
  • dobrá konzistencia
  • citeľný chladivý efekt
  • výborne bojuje s celulitídou, pokožka je pevná, pružná, jemná
  • netestované na zvieratkách
Mínusy:
  • iba parabény v zložení to kazia, nič iné
Sérum stojí okolo 5,7 - 6 eur. Eveline kozmetiku kúpite na internete, nájdete ju na viacerých stránkach.

Používate niektorý výrobok Eveline kozmetiky? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vyskúšala som výrobky zn.Eveline,krémy na tvár,masky,telovú kozmetiku,aj tú najnovšiu radu vlasovej kozmetiky,a som nadšená a prekvapená kvalitou a cenou výrobkov,celý sortiment tejto kozmetiky za najnižšie ceny som našla na stránke www.esodrogeria.eu odporúčam:) skúste..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najnovsie vyrobky tejto skvelej znacky si tiez mozete kupit osobne v stanku pri informaciach v HM Tesco Kosice.
    Vynikajuca znacka za uzasne ceny.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Práve po týchto produktoch pokukujem, avšak nepáčia sa mi tie parabény :/ No možno skúsim, uvidíme :)

    * What makes me happy? *

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zloženie odrádza, ale inak je Eveline dobrá značka :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe