Ako som zlikvidovala svoj prvý bronzér

18:22

S lícenkami a bronzérmi veľa skúseností nemám. Nie že by sa mi nepáčili, naopak, obdivujem, ako krásne sa niektoré dievčatá dokážu nalíčiť s použitím týchto výrobkov. Ale brala som to ako moju skúsenosť s očnou linkou - kým neskúsim, nenaučím sa to. Prešla som si ponuku bronzérov a keďže rada nakupujem ELF, vybrala som si tam. Už na prvej fotke pochopíte názov článku :) V deň, keď mi prišiel, mi treskol v kúpeľni o kachličky a rozbil sa. Tie rozdrvené časti som vysypala do koša a ostala mi ešte asi polovica bronzéru, s ktorým som sa učila líčiť. No, a potom mi padol opäť, ale to už nerozdýchal a keď som konečne pozametala celú kúpeľňu od zlatistého prášku, prievan mi ho vyfúkol a mohla som upratovať opäť :)





O bronzéri si môžete prečítať:

   "Bronzér essential v troch nádherných odtieňoch."
Zloženie: Talc, Mica (CI 77019), Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Titanium Dioxide, Zinc Stearate, Kaolin, Petrolatum, Methylparaben, Propylparaben, Iron Oxides (CI 77491 , CI 77492 , CI 77499), Red No.27 Lake (CI 45410), Red No.7 Lake (CI 15850), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Blue No.1 Lake (CI 42090), Ultramarines (CI 77007)"

Môj odtieň sun kissed som teraz na našej stránke nenašla, v ponuke sú tri rôzne odtiene. Myslím, že by som si z nich vedela vybrať, ale nabudúce siahnem zasa po niečom novom :) Bronzér je v peknom, priesvitnom obale s vypuklým vrchnáčikom. Obal pád prežil, len bronzér sa rozpadol. Má hodvábnu štruktúru, obsahoval jemné trblietky, ktoré vytvárali veľmi pekný lesk. Aj odtieň bol pekný, taký do zlatista, s trbleitkami dodal tvári krásny, opálený vzhľad. V lete bol mojím spoločníkom, keďže ja sa slniečku nevyhýbam a opaľujem sa rada, no v zime sa nosiť nedal, lebo vtedy som strašná bleduľa. Trochu mi vadilo, že sa prášil. Vždy, keď som sa líčili, mala som ho nielen na tvári, ale aj na oblečení po celom štetci, občas  i po zemi. Časom som sa naučila redukovať toto prášenie. Toto prášenie je ale asi jediné, čo mi na ňom prekážalo. Ako som povedala, odtieň som si vybrala veľmi pekný. Pleti dodal opálený, svieži, trblietavý vzhľad. Má veľmi príjemnú. hodvábnu textúru. Na pleti je krásny a pomerne dlho drží, celé hodiny. Jediné, čo ma mrzí, že som ho zlikvidovala tak skoro a musela som ho potom pozametať v kúpeľni. Nevadí, šikovná som :)

Plusy:
  • malé, šikovné balenie
  • v ponuke viac odtieňov
  • hodvábna štruktúra
  • pleti dodá krásny, opálený a svieži vzhľad
Mínusy:
  • trošku sa mi prášil, no keďže som sa s ním len učila pracovať, dá sa to pripísať aj mojej nešikovnosti
Kúpite ho na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/sk, kde stojí 2,99 a vybrať si môžete z troch odtieňov.

Aký máte obľúbený bronzér? 

You Might Also Like

13 Vaše komentáre

  1. ja som minule našla návod ako rozbité tiene/ púdre a pod dať dokopy :) skúsim nájsť návod a pošlem ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To by bolo super! Ďakujem, lebo toto nebolo ani prvý, ani posledný raz, ako som niečo podobné rozbila :)

      Odstrániť
    2. našla som tento návod http://www.sashe.sk/JankaMade/journal/ako-dat-dokopy-rozbite-tiene...navodik

      a tento :
      http://mismart.blogspot.sk/2013/07/rozbity-puder-no-problem.html

      v podstate ide o to isté, naliať na to alkohol, čím viac % tým lepšie, potom to pozatláčať na požadovaný tvar a nechať tak, alkohol sa sám vyparí :)

      Odstrániť
    3. Tak priznám sa, toto by ma nenapadlo. Ďakujem, nabudúce skúsim :)

      Odstrániť
    4. alebo ďalší návod, zmiešať časť rozbitého s priesvitným lakom na nechty a wualá je z toho farebný lak na nechty :D

      Odstrániť
    5. To som už videla, ale ešte neskúsila, no celkom sa mi tá myšlienka pozdáva :)

      Odstrániť
  2. Ja používam bronzér od Miss Sporty a som s ním spokojná :) Ale používam ho len raz do týždňa, do školy ho veľmi nepoužívam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejaký si budem musieť kúpiť, keďže tento skončil tak neslávne :)

      Odstrániť
  3. Aspon viem, ze nie som sama, ja som si rozbila bronzer od Calvin Klein, bola som z toho nestatna, ale puder az taky roztrieskany nie je, len ten obal to akosi neprezil :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzik, keby mi spadne bronzér od Calvin Klein, asi by ma porazilo :)

      Odstrániť
  4. Volakedy som bronzery a "líčka" vôbec nepoužívala a teraz si život bez nich neviem predstaviť :D mám aj od elfu, ale najradšej mám bronzer od Guerlain...bol síce drahší, ale je úžasný a míňa sa len veľmi pomaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď si našetrím zasa nejakú korunku navyše, skúsim aj nejaký drahší :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe