Hurááá, aj ja mám Hurraw! A kávový :)

19:11

Ako nekonečný nadšenec balzamov na pery sledujem, čo sa kde šuchne, aká novinka sa kde objaví. Nedávno sa v eshope Bellua objavili nádherné Hurraw balzamy. Nádherné sú z viacerých príčin :) Majú krásne, farebné obaly, ktoré napovedajú, akej príchuti balzam je. Ďalej, tie príchute sú famózne! Čokoláda, karamel, Chai Masala, káva, kokos, škorica a veľa ďalších, sú skutočne nesmierne lákavé a vyberie si každý. Ďalej, sú prírodné, do tela sa nám teda nedostanú žiadne škodlivé látky. Sú vhodné aj pre vegánov, takže neobsahujú žiadne látky živočíšneho pôvodu. Keďže sa jedná o prírodnú kozmetiku, neboli testované na zvieratkách. Obaly sú šetrné k prírode, lebo sú z recyklovateľného plastu. Toľko superlatívov, no nekúp to :) Akurát pred pár dňami mi kamarátka hovorila, že si nevedela vybrať príchuť, tak si kúpila 4.

Môj kávový



O balzame si môžete prečítať:

    "Tento balzam bol vyrobený z kávových zŕn odrody Arabica, ale aby chuť bola ešte podmanivejšia, je doplnená o lahodnú čokoládu. Neodolateľná kombinácia!
Zloženie: kávová esencia, sladký mandľový olej, kandelilový vosk, kokosový olej, jojobový olej, kakaové maslo, ricínový olej, olivový olej, esenciálny olej z kávy, kakaová pasta, vitamín E.
Všetky suroviny pochádzajú z prirodzeného prostredia"


Balzamy pochádzajú z malého mesta Whitefish v Montane, obklopeného vrcholky hôr Národného parku Glacier. Výrobe týchto produktov predchádzala túžba a posadnutosť po dokonalom balzamu na pery, ktorý bude čisto prírodný a vyrobený z prvotriednych surovín. Každá tuba balzamu na pery Hurraw! je ručne namiešaná a vyrobená. Suroviny sú lisované za studena a výsledkom je tak čisto prírodný produkt, ktorý je dostupný každému životnému štýlu. Keďže balzam je vysúvací, nosím ho so sebou aj v kabelke. Je to praktickejšie ako nosiť balzam v tégliku. Obal je pekný, tmavohnedý, taký kávový :) Už len malá rozkošná šálka kávy na obale mi dokáže vyčarovať úsmev na tvári, lebo káva patrí k tomu, bez čoho si deň neviem predstaviť. Balzam má úžasný, oválny tvar, ktorý krásne vykresľuje pery, akoby sa im prispôsobil. Navyše, vďaka tvaru sa nestane, že by sa skotúľal na zem - ostane ležať a ani sa nepohne. Vôňa je dokonalá - akoby ste si privoniavali k nejakému sladkému, kávovému koláčiku. Aj na perách zanecháva príjemnú kávovú chuť, nie veľmi sladkú, ale príjemnú. Balzam je veľmi tvrdý, ale krásne sa na pery nanáša, doslova sa po nich kĺže. Neskutočne ma baví používať ho, čo je vidno aj na spotrebe, ubúda z neho, lebo ho používam stále, niekoľkokrát denne. Mňam :) Pery zanecháva hydratované, hodvábne jemné, vyhladené. Keď som si o balzamoch čítala na internete, našla som len samé chvály. Už rozumiem, prečo :)

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • jemná chuť
  • balzam hydratuje, vyživuje, chráni pery
  • obsahuje len bio ingrediencie, ktoré boli pestované bez pesticídov, balzamy sú pripravované šetrne, aby sa zachovali prospešné živiny a enzýmy, sú vhodné pre vegánov
Mínusy:
  • žiadne
Rozhodne odporúčam pozrieť sa na ponuku balzamov, určite by ste si našli svojho favorita :) Balzamy kúpite na stránke http://www.bellua.sk, kde stoja 4,5 alebo 5 eur (podľa príchute).

Poznáte tieto balzamy? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Je dokonalý :) Jeden z najnajnaj balzamov, aké som mala :)

      Odstrániť
  2. Och kávový....pre mňa kávičkarku je to úžasná predstava...musí byť super!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja veľmi rada kávičkujem :) Krásne vonia a na perách zanechá jemnú, kávovú chuť, lahôdka! A ešte aj výborne hydratuje, radosť používať :)

      Odstrániť
  3. Tiež sa naň chystám! :) Dala som si ale záväzok, že dlhší čas ostane len pri tom chystaní, lebo moja zbierka ešte neotvorených balzamov začína byť už neúnosná!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe