Krásna matná pleť? Žiadny problém

18:40

Mastnejšia pleť potrebuje špeciálnu starostlivosť. Výrobky, ktoré ju zmatnia, ale zároveň nevysušia. Dobrý pleťový krém sa nehľadá ľahko, pretože mnohé krémy, ktoré hydratujú, sú mastnejšie, vhodné pre suchú alebo normálnu pleť, nie pre zmiešanú a mastnú. Aj tá potrebuje hydratáciu. Raz som stretla jedno dievča s bezchybnou pleťou. Mala ju ako porcelánová bábika. Cestovali sme spolu autobusom a vďaka nejakému časopisu, ktorý som mala, sme sa dali do reči. Pýtala som sa jej, či pleti venuje nejakú špeciálnu starostlivosť a ona odvetila, že nie, že má len dobré gény. Keď som jej hovorila o pleťových krémoch, aké je ťažké trafiť ten správny, prekvapene sa ma spýtala, na čo mi krém je. Myslela si, že keď je pleť mastná, nie je suchá a hydratačné krémy sú mi úplne na nič. Nie je to nezvyčajná reakcia, stretla som sa s ňou viackrát. Je pravdou, že mastná pleť starne najpomalšie a vrásky sa objavujú oveľa neskôr, ale tiež hľadám niečo, čo pleť hydratuje. Krém od Yves Rocher mi dal všetko, čo potrebujem - pleť zmatní a pritom po celé hodiny hydratuje.







O kréme si môžete prečítať:

    "Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti
Tajomstvo hladkej pleti bez nedokonalostí.
- Absorbuje nadbytok kožného mazu, sťahuje póry.
- Vyhladzuje nepravidelnosti a hydratuje počas 24 hodin (1).
- Svieža gélová štruktúra. 
Pleť je viditeľne zjednotená, svieža, bez nedokonalostí.
(1) Prístrojový test."

Krém som začala používať spolu s čistiacim  gélom, o ktorom ste si už mohli prečítať. Niekedy ho používam ako denný krém, inokedy ako nočný. Veľmi preveľmi som si ho obľúbila a keď ho miniem, plánuje si zaobstarať ďalší. Krém je v sklenom obale, ktorý je trochu ťažší, ale na pohľad veľmi pekný a je väčší, ukladám si naň ešte jeden téglik, aspoň ušetrím trošku miesta. Keď krém otvoríte, ovanie vás nádherná vôňa! Ako som písala pri čistiacom géle, je krásna, svieža, mne pripomína kivi, zvyšku rodiny niečo ovocné. Každopádne, už len kvôli tej vôni ho tak rada používam a ovoniavam ho pravidelne :) Krém je veľmi hustý. Keď mi prišiel balíček a otvorila som ho, krém bol nahnutý na jednu stranu ( čo môžete vidieť na poslednej fotke). A odvtedy sa ani nepohol! A nepomohol by sa asi ani dodnes, keby som z neho viac ako polovicu neminula. Napriek tomu, že je veľmi hustý, nezanecháva pokožku mastnú ani lepkavú. Nanášam ho na vyčistenú pleť, ako som už spomenula, ráno a/alebo večer. Stačí naniesť len malé množstvo krému.  Raz som sa ponáhľala, nacápala som ho na seba viac a potom, keď som si prešla po tvári, robili sa mi na nej žmolky. Ale keď sa nanesie v tenkej vrstve, pleť je krásna. Krém ju na celé hodiny zmatní (okolo tých 7-8 hodín to je), veľmi dobre ju hydratuje (vyhladzuje jemné linky) a pleť vyzerá pekne, žiarivo. 

Plusy:
  • pekné, sklené balenie, má dobrý tvar, môžem si naň položiť niečo ďalšie
  • nádherná, svieža vôňa
  • hustý krém sa ani nepohne
  • rýchlo vsiakne do pokožky, ktorú nenechá mastnú ani lepkavú
  • pleť zmatňuje a dlhodobo hydratuje
Mínusy:
  • treba si ho naniesť v tenkej vrstve. Ak je hrubšia, krém sa síce vsiakne, ale stačí sa len trochu dotknúť tváre a robia sa žmolky
Krém kúpite v kamenných predajniach alebo u svojej poradkyni krásy, krém stojí 10,9.

Ako hydratujete mastnú pleť? Máte pre mňa nejaký tip? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. zaujímavé,ja asi objednám cez net.mam rada takuto konzistenciu kremu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúúú a dá sa u nás objednávať cez net? Lebo ak sa nemýlim, nemám eshop

      Odstrániť
  2. Mám od stejné řady peeling a zatím je moc fajn, obsahuje oleje a vůbec nevysušuje pleť . Zvu tě na Give Away s Labello Lip Butter My Small Happinesses

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám celkovo rada Yves Rocher a táto rada sa im veľmi vydarila :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe