Kúsok Provensálska, ktorý môžete mať stále pri sebe :)

14:59

Nedávno som vám písala o citrusovom kréme na ruky, ktorý si moja sestra obľúbila. Dnes vám spomeniem môj momentálne používaný krém na ruky, ktorý ašpiruje na cenu najobľúbenejší výrobok na ruky. Už som sa niekoľkokrát zmienila o tom, ako zbožňujem levanduľu. Nedávno som si kúpila levanduľovú soľ do kúpeľa, levanduľový kúpeľ (tak sa to volá, nechá sa to vylúhovať vo vani ako čaj :)) a práve dnes som dala do kúpeľne levanduľové mydlo. Levanduľu mám na dávkovači na mydlo i na malom ozdobnom uteráčiku, do ktorého sa nikto nesmie utrieť, tiež na stojane na zubné kefky. Je to nádherná rastlinka, ktorej vôňa ma upokojí a rozveselí zároveň, neviem sa vynadívať na fialkový koberec, ktorý rastie na našej skalke a ja si potom tú levanduľu suším :) Pre mňa je to dokonalá rastlina a rovnako dokonalá je aj kozmetika, ktorá ju obsahuje :)




Zloženie sa nedalo odfotiť ľahko, ale aspoň ako tak sa niečo prečítať dá :)


O kréme na ruky si môžete prečítať:

     "Je obohatený o antiseptický a upokojujúci levanduľový esenciálny olej. Vyvinutý pre tú najcitlivejšiu pokožku. Obsahuje 20% bambuckého masla. S ultra výživným zložením, vďaka ktorému sa rýchlo vstrebáva.

Bez parabénov, farbív a phenoxyethanol. Nie je testované na zvieratách!"

Krémy na ruky sú dostupné v 75 ml a 30 ml balení. Ja mám menšie, ktoré je veľmi praktické, pretože je malé, vmestí sa aj do kabelky a dokonca aj do mojej napchatej kozmetickej taštičky, ktorá čochvíľa praskne vo švíkoch. Väčšie balenie by som si nechala doma na poličke a malé nosila so sebou, lebo je to naozaj veľký bojovník so suchou  a podráždenou pokožkou rúk. Keď sa pozriete na obal, nadchne vás. Jednoduché, bledé pozadie a krásna levanduľa na ňom - tým sa naozaj nedá nič pokaziť. Tuba je z dobrého materiálu, nie je to kov, ale ani taký ten klasický plast, ktorý spľasne a ja sa môžem aj na kolomaž rozliať, lebo obsah už von nevytlačím. Tento obal, hoci mi krém ubúda, si stále drží svoj tvar a jeho obsah sa dá ľahko vytlačiť. Vrchnáčik je pekne tvarovaný, vďaka čomu sa dá ľahko chytiť a nekĺže sa v rukách ako obyčajný guľatý. Vôňa krému je naozaj nádherná. Nie je umelá, ale veľmi prirodzená, ako by ste stáli uprostred levanduľového poľa a vdychovali omamnú kvetinovú vôňu. Krásne prevonia pokožku a poteší aj čuchové zmysly, zdvihne náladu a prinúti ma šermovať rukami, aby som ju okolo seba stále cítila :) Konzistencia je hustá, vďaka čomu sa krém na ruke ani nepohne, nemusím mať strach, že by stekal a ja by som ho musela naháňať. Do pokožky sa vsiakne veľmi rýchlo a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Ruky sú veľmi dobre hydratované, vyživuje aj nechtovú kožtičku, vďaka čomu mám menej záderov a krajšie ruky. 

Plusy:
  • na výber z dvoch veľkostí balenia
  • krásny obal
  • krém nádherne vonia
  • výborná, hustá konzistencia
  • krém sa rýchlo vsiakne do pokožky, hydratuje ju, vyživuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi
Mínusy:
  • hoci sa jedná o prírodnú kozmetiku, zloženie je trochu chemickejšie. Ak by ho upravili, krém by bol úplne, ale úplne dokonalý!
Krém je mojím miláčikom, mám ho pri posteli a vždy sa nesmierne teším na to, ako ho použijem :) kúpite ho na http://www.biobeauty.sk/, kde 30 ml stojí 4,9.

Aký je váš vzťah k levanduli? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ja proste levanduľu milujem ♥ Z Nobilisu som si kúpila pleťovú vodu v 1/2 litrovom balení :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mam ho aj ja v tej vacsej verzii a je super!A hlavne ta vona!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šupujem ho na ruky vždy pred spaním, aby som mohla zaspávať s rukami pri nose! :D Je úžasný, dám určite aj recenziu...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne tento krémik som vyhrala v jednej GA a som nenormálne mimo z toho aký je super! Presne ako ty milujem všetko čo je spojené s levanduľou, tá vôňa je pre mňa naozaj krásna, ukľudňujúca a taká relaxačná.. určite chápeš ako to myslím :). Týmto krémom som naozaj ohromená a navyše za veľké plus považujem, že nie je testovaný na zvieratách! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne viem, o čom hovoríš :) Levanduľa a jej vôňa dokážu zmeniť hrozný deň na krásny a voňavý :) Tento krém zbožňujem.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe