Moje prvé tohtoročné plavky :)

18:27

Nedávno som písala o plavkách, ktoré som si kúpila minulý rok. Dnes vám prinesiem ďalší tip na nákup :) Každý rok si kupujem jedny nové plavky pred letom. Niežeby som ich mala málo, to nie, ale víťazí vo mne ten kúsok márnivej ženy, ktorá túži po niečom novom, krásnom, neokukanom :) ( to platí aj pre kabelky, balerínky, lodičky, možno to poznáte). Zvykla som si kupovať ich v kamenných predajniach, ale potom, čo na ne dali tie pípače proti krádeži, ktoré ich spojili tak, že sa nedajú ani len prirovnať, je to celkom jedno, či si ich vyhliadnem na internete alebo v obchode. Ďalšie plavky si kupujem vo výpredaji, po lete, kedy sú aj o polovicu lacnejšie a výber je stále široký. Teraz som sa nevedela rozhodnúť medzi tromi rôznymi modelmi, no nakoniec vyhrali plavky bez podšívky/výstuže (moja mamča hovorí vypchávky:)). Takmer zo všadiaľ sa na nás valia push up plavky, ktoré vraj dvihnú prsia aj sebavedomie. Okej, možno budem mať skleslé sebavedomie, ale budem spokojná, že mi nikde nič neodstáva :)




Krásna čierno - biela kombinácia

Plavky nie sú podšité

Veľkosť sa ľahko upraví

Na postave sú krásne

Na stránke http://www.pushup.sk/ si o nich môžete prečítať:

   "Plavky Coco sú vhodné pre ženy s veľkými prsiami. Ideálne pre ženy s veľkosťami B, C a D s obvodom pásu 70 až 80 centimetrov. Plavky nie sú vôbec vystužené, sú látkové, preto vyzerajú perfektne hlavne na veľkých prsiach. Plavky Lupoline Coco sú krásny, farebný, veľmi jednoduchý model vždy originálnej čierno-bielej farby. Mäkké košíky bez výstuže či vypchávok sú určené pre ženy, ktoré nepotrebujú zväčšovať objem poprsia a chcú sa cítiť pohodlne. Trojuholníkové košíčky si môžete posúvať po obvode a tak správne upraviť. Podprsenka sa zaväzuje okolo krku a na chrbátiku. Spodný diel so zaväzovaním po bokoch zvýrazňuje línie zadočku."

Ach jo, toto bola láska na prvý pohľad. Nielen preto, že nie sú vystužené, ale aj preto, lebo sú čierne s bielou krajkou a bodkami, je to kombinácia, ktorá nikdy nesklame a nikdy neomrzí - minimálne mňa nie. Naviac, plavky sa uväzujú tak, ako mám najradšej - okolo krku a na chrbáte, dobre to drží a ľubovoľne si ich upravím, nemusím sa báť, že by mi zapínanie nesadlo. Košíčky sa pekne prispôsobia prsiam a dajú sa posúvať po šnúrke, vďaka čomu si ich prispôsobím tak, ako potrebujem. V popise sa uvádza, že je ideálny pre veľkosť B,C,D. Ale myslím si, že C a D by mali problém napratať sa do košíčkov. Spodný diel sa dá naozaj upraviť dobre, šnúrky sú dostatočne dlhé na to, aby plavky zväčšili, prípadne dostatočne zmenšili. Celkovo som s nimi veľmi spokojná, uvidíme, či z nich slniečko nevytiahne v lete farbu. Páčia sa mi omnoho viac ako tie, ktoré majú výstuž a sľubujú push up efekt. Tieto plavky si treba občas skontrolovať, či si nerobia, čo chcú, moje plavky sú v tomto smere oveľa praktickejšie a pohodlnejšie. Každý nákup na internete je tak trochu výzva a stres v jednom, lebo poľahky sa môže stať, že aj keď si vyberiete veľkosť, ktorú nosíte bežne, nemusí vám sadnúť. Mne sa to naposledy stalo s podprsenkou, ktorú som si kúpila cez internet a nebolo to nič pozitívne. Našťastie, Push up obchod vám garantuje jednoduchú komunikáciu, keď potrebujete poradiť (ozaj sú tam milí a nápomocní ľudia), ak vám nesadne veľkosť, radi vám ju vymenia a máte 15 dní na vrátenie tovaru. Aj dodanie bolo dosť rýchle, tri dni po výbere mojich rozkošných plaviek som ich mala doma, pekne zabalené v igelite aj s ramienkom na zavesenie. 

Plavky kúpite na stránke http://www.pushup.sk/, kde stoja 27,32, ale aktuálne sú v zľave a stoja 20,49. 

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tie su krasne :) Ach, musim este trosku pocvicit, aby som sa do mojich plaviek vobec zmestila :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzi, ja sa už dva mesiace snažím dostať do formy, lebo som si tak pokúpila plaviek, sukničiek, aj nové šaty, aby som bola k svetu :) Len sa do toho musím poriadne dokopať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadají suprově :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné si si vybrala, aj som omrkla ten eshop, strašne ma to láka, pekné kúsky tam majú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru veru, majú, aj strašne fajn prístup k zákazníkom, ochotne poradia, pomôžu :) A človek si ani nevie vybrať, toľko pekných kúskov som tam videla :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe